- 5 Ağustos 2015
- 628
- 282
- 103
- 29
Bu aralar canım çok sıkkın düşünmeden edemiyorum. Aile baskısı beni çok bunaltıyor kızlar. Babam çok baskı yapıyor bana. Gün geçtikce ondan soguyorum. Annem bi nebze daha iyi ama gerçekten bu evde boğuluyorum bazen. Küçük bir yerde yaşıyoruz sosyal hayat namına hiçbisey yok. Liseyi de burda okudum cok uğraştım canımı disime taktım üniversiteyi kazandım yalvar yakar üniversiteye gittim. Gercek hayatı orda gördüm tek başıma yetmeyi öğrendim cok içine kapanık biriydim utangactim üniversiteye gelince biraz kendime geldim insanlarla iletişim kurmaya basladim. Şuan sonuncu sınıfım okulum bu dönem bitiyor ve tekrar eve geliyorum iş bulamazda evde kalırsam diye çok korkuyorum çünkü ev resmen hapis hayati. Babam dışarı cikmama izin vermez kırk takla arıyorum yinede herşeye karışır laf eder giyinisime özellikle.. kalbimi çok kırar bu konuda.. ki ben açık giyinen biri de değilim normal kot kazak giyerim standart yani öyle güzel bi fizigimde yok yani. Ama ona göre ben çok açıgim. Giydiğim kota bile karışır kapan baskısı yapar. Baba kız muhabbetimiz yok denecek kadar az . Çok canım sıkılıyor kızlar benimle aynı durumda olanlar varmı aranızda ? Hele bu aralar hergun ağlar oldum baskıdan çok bunaldim
Annemde babama pek bişey diyemez çünkü çok sert ve dediğim dedik biri..