Kızlar desteğinize ihtiyacım var

Milenayy

Hayat kısa,anılar uzun.
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
628
282
103
29
Bu aralar canım çok sıkkın düşünmeden edemiyorum. Aile baskısı beni çok bunaltıyor kızlar. Babam çok baskı yapıyor bana. Gün geçtikce ondan soguyorum. Annem bi nebze daha iyi ama gerçekten bu evde boğuluyorum bazen. Küçük bir yerde yaşıyoruz sosyal hayat namına hiçbisey yok. Liseyi de burda okudum cok uğraştım canımı disime taktım üniversiteyi kazandım yalvar yakar üniversiteye gittim. Gercek hayatı orda gördüm tek başıma yetmeyi öğrendim cok içine kapanık biriydim utangactim üniversiteye gelince biraz kendime geldim insanlarla iletişim kurmaya basladim. Şuan sonuncu sınıfım okulum bu dönem bitiyor ve tekrar eve geliyorum iş bulamazda evde kalırsam diye çok korkuyorum çünkü ev resmen hapis hayati. Babam dışarı cikmama izin vermez kırk takla arıyorum yinede herşeye karışır laf eder giyinisime özellikle.. kalbimi çok kırar bu konuda.. ki ben açık giyinen biri de değilim normal kot kazak giyerim standart yani öyle güzel bi fizigimde yok yani. Ama ona göre ben çok açıgim. Giydiğim kota bile karışır kapan baskısı yapar. Baba kız muhabbetimiz yok denecek kadar az . Çok canım sıkılıyor kızlar benimle aynı durumda olanlar varmı aranızda ? Hele bu aralar hergun ağlar oldum baskıdan çok bunaldim :( Annemde babama pek bişey diyemez çünkü çok sert ve dediğim dedik biri..

Hangi şehirde okuyorsunuz büyuk bir şehirse simdiden iş bulun orada eve dönmeyin. Bi kere döndükten sonra bir daha çıkış ihtimali yok. Ben eve döndüm ve yıllardır bu kararım için pişmanım. Hicbir işim istediğim gibi olmadı keşke asgari ücretle de olsa okuduğum şehirde kasaymısım diyorum

Al babani karsina. Fikrini zikrini anlat duzgunce. Uniye gitmeni ikna olmus baba zaten pek sikinti cikarmaz.
İki laf soylensin dursun. Sende karsit fikrini anlat. Ailenle yasa daha iyi.. Ne fatura derdin olur ne yemek temizliklik..
Biraz disli olun yahu. Benim babamda serttir ama ben mantikli seylerle geldikce ve guven verdikce o da sustu karismaz bana. Disari mi cikiyorsun yine derse..cikarim tabi sosyal olmasam kafayi yerim de sende. Biraz direncli olun boyle adamlara yahu..ne pisirip ay kalbim kirildi moduna giriyorsunuz. Hem babalar kiyamaz kizlarina :) uni bitince calis tabiki.. Baban of pof etse bile calis yani. Kendi ayaklarimin uzerinde durmam lazim de. İlerde elin adamina mi muhtac olmami istiyorsun de. Siz olurseniz ne yaparim tabiki calisacagim edecegim de... Hem sizede katkim olacak bak sana neler alacagim baba dersin vsvs .. İki baski goruyorsunuz diye yikilmayin hemen. Kiyafet konusunda aldirmayin..ben ne yaptigimi bilirim deyin vs..oturup aglamak birseye yaramaz

Al babani karsina. Fikrini zikrini anlat duzgunce. Uniye gitmeni ikna olmus baba zaten pek sikinti cikarmaz.
İki laf soylensin dursun. Sende karsit fikrini anlat. Ailenle yasa daha iyi.. Ne fatura derdin olur ne yemek temizliklik..
Biraz disli olun yahu. Benim babamda serttir ama ben mantikli seylerle geldikce ve guven verdikce o da sustu karismaz bana. Disari mi cikiyorsun yine derse..cikarim tabi sosyal olmasam kafayi yerim de sende. Biraz direncli olun boyle adamlara yahu..ne pisirip ay kalbim kirildi moduna giriyorsunuz. Hem babalar kiyamaz kizlarina :) uni bitince calis tabiki.. Baban of pof etse bile calis yani. Kendi ayaklarimin uzerinde durmam lazim de. İlerde elin adamina mi muhtac olmami istiyorsun de. Siz olurseniz ne yaparim tabiki calisacagim edecegim de... Hem sizede katkim olacak bak sana neler alacagim baba dersin vsvs .. İki baski goruyorsunuz diye yikilmayin hemen. Kiyafet konusunda aldirmayin..ben ne yaptigimi bilirim deyin vs..oturup aglamak birseye yaramaz
Yorumun için teşekkürler canım inan şuan birileriyle dertleşmeye öyle çok ihtiyacım varki.. Bu baskıya direnmek gerekiyor.. ben ise pes etme noktasındayim.. bir an önce kendimi toparlamam lazım. Bu zamana kadar hep konuşmaya çalıştım ama beni anlayan olmadı herşeyime yorum yapıldı kararlarım begenilmedi. Yine de saygımdan ödün vermedim onun bana yaptığı gibi bağırıp çağırmadim hiç. Babamdir dedim sustum. Şu saatten sonra bende dişli olcam yoksa genç yaşımda psikoloji falan birakmicaklar bende. Benim hayatım yok sanki onların kararlaryla yaşamaya devam edemem..

Hangi şehirde okuyorsunuz büyuk bir şehirse simdiden iş bulun orada eve dönmeyin. Bi kere döndükten sonra bir daha çıkış ihtimali yok. Ben eve döndüm ve yıllardır bu kararım için pişmanım. Hicbir işim istediğim gibi olmadı keşke asgari ücretle de olsa okuduğum şehirde kasaymısım diyorum
Bolu da okuyorum çok büyük bir yer değil ama iş aramaya başlıcam yoksa bu kadar anlayışsız baskıcı bir ortamda yaşayamam gibi..

Back
X