Kizlar dogum baslamis olabilir mi

hellokitiiiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2025
34
9
1
32
Arkadaslar merhaba, benim 3-4 gun once nisanim gelmisti. Bi kac gundur de belimde hafif bir adet olacak gibi sizi vardi. Bugun bu sizi biraz agri gibi olmaya basladi. Bi anda giriyor belimde bi sicaklik hissi yayiliyor bazen uyusuyor geciyor sonra ama duzenli degil. 3 gundur filan da surekli buyuk tuvalete cikiyorum.

Kaçıncı hafta, kontrole gitmedin mi, tuvalete gitmek değil de tuvalet varmış hissi oluşur ama tuvalet olduğundan değil bebeğin baskisindan öyle hissedersin, ağrıların düzenli mi sürelerini takip et bu arada da kontrole gitmeyi ihmal etme

3 gun once gittim nstde 40 civari 3 sancim cikti bu ayak sancisi onemli degil dedi. Tuvalet hissi de hic gecmiyor aslinda.

ben normal doğum yapmadım bekledim gelmedin doktorun söylediği üç kırmızı bayrak vardı:
Kırmızı kan gelirse,
Su gelirse (idrar kaçırmak gibi olurmuş)
Aşırı ağrı- bulantı hissedersen
Saat kaç olursa nerde olursan ol muhakkak beni bul demişti.

Senin yerinde olsaydım da muhakkak giderdim her gün suyunu kontrol ettirirdim

Ilk gebelik mi? Ilk gebelikte uzun suruyor sanirim kendimden biliyorum. Cuma baslayan sancilarim sali gunu son buldu. Muayene etti mi 3 gun once acilma var miydi?

Ilk gebelik mi? Ilk gebelikte uzun suruyor sanirim kendimden biliyorum. Cuma baslayan sancilarim sali gunu son buldu. Muayene etti mi 3 gun once acilma var miydi?
Acilma yok dedi ama benim de.kac gundur boyle evet ilk gebelik karnim hep sertlesiyor ayaga kalkinca belim vajinam agriyor.inanilmaz

Ya cuma gittim de bi kac kez acile panik yapip gittim esime karsi kotu hissediyorum surekli acillere tasiniyiruz durduj yere diye emin olmak istedim

Ya cuma gittim de bi kac kez acile panik yapip gittim esime karsi kotu hissediyorum surekli acillere tasiniyiruz durduj yere diye emin olmak istedim
Saçmalama lütfen:) eşine karşı kötü hissedilecek bir şey değil bu ikinizin de bebeği canı ciğeri. Sana bir şey olsa daha mı iyi?
Eskisi gibi evde kara düzen doğum yapacak halin yok ya. Hem senin canın hem bebeğin canı için gidip geleceksiniz elbette. İlk doğumun ve bilmediğin bir şey yaşıyorsun. Kolaysa kendisi taşısın doğursun mesela

Ya haklisin kesinlikle. Ama hersey dogum belirtisi gibi emin olamiyorum asla. Midem bulaniyor ara ara. Boyle tansiyon duser de halsiz olursun ya oyle bi his cokuyoe ayaga kalkinca.

Ya haklisin kesinlikle. Ama hersey dogum belirtisi gibi emin olamiyorum asla. Midem bulaniyor ara ara. Boyle tansiyon duser de halsiz olursun ya oyle bi his cokuyoe ayaga kalkinca.
Ani hareketler yapma yavaş yavaş otur kalk. Basit doğum için hareketler vardı squat, merdiven inip çıkmak, pilates topunda zıplamak gibi YouTube üzerinde vardır. Bir de gerçek doğum başladığında onu anlamaman mümkün olmazmış, önce adet sancısı gibi başlarmış, yaklaşınca sıklaşan sert bir ağrı gelirmiş (kasılma)

İste 3 gundur regl agrisin gibiydu bugun daha hissedilir.bi sanci sanki ben biraz daha bekleyip bi acile gideyim en iyisi

ASlinda haklisin ama o sanci bana oyle bir vurduki neye ugradigimi sasirdim. Hic birseye benzemiyordu cok farkliydi
İşte o ana gelene kadar algilayamiyorsun
Bende suyum geldi nstde yatıyorum, ebe kontrol edeceğim arada sen dinlen dedi, bende ya siz gelmeden dogurursam nasıl anlayacağım dedim, anlarsın anlarsiinnn diye kafa salladı bana doğumdan sonra anladın mı diyor sövemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…