• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar dua edin nolur :( iş iş ve iş...

ben babasız büyüdüm bir ekmeğe muhtaç kaldım okuyacak param yoktu başkalarının kitaplarını alıp silerdim annemle tekrar çözerdim aç yattığımız çok günler oldu daha da sayabilirim ama hiç bi zaman şu duayı okuyayım da işim olsun demedim duamıda okudum ama çabamıda gösterdim zaten bende bu yorumumu konu sahibinin söylediklerine dayanarak yazdım kendisi diyordu paramın hesabını bilmedim bi orda bu burda yedim kafelerden çıkmadım diye
Tamam konu sahibi de hatasını anlamış gelmiş çözüm aramak için danışmış.Sizin hayatınızda taktire şayan ama siz zor bir hayat yaşadınız diye başkalarına karşı acımasız olmamalısınız.Herkesin hayatı bir sınavdır neticede.

Uzulme bir cogumuz yasadi boyle zor zamanlari sabret biraz umutsuz olmaz rizka Allah cc kefildir Allah cc bir kapi acar dualarimdasin

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bugün birçok yere cv bıraktım .. yarında görüşmem var dua edin ..

minik bir tavsiyede daha bulunayım nacizane
artık giderek büyüyorsun
yani 18-19 yaşındayken işten çıkıp tekrar girmek çok kolaydır, zaten çocuk sayılır insan kimse niye çıktın niye girdin demez
ama 20yi hele hele 25i geçince bu işler zorlaşır, 40tan sonra filan zaten özel sektör adam almıyor gibi bişey. tabi çok kalifiye yönetici filansan o durumlar farklı olabilir, ben ortalama sıradan işlerden bahsediyorum.

yani demem o ki, yok ortamı sevmedim yok X kişiyle anlaşamadım yok canım sıkıldı gibi eften püften şeylerle işten çıkma. (işyeri kapanır, ailen çok alakasız bir yere taşınır, buna benzer geçerli başka şeyler olur zaten bunları da iş görüşmesinde laf arasında belirtirsin işte orası tasfiye edildi bildiğiniz gibi mecburen ayrıldık dersin, buna kimse sana kusur bulamaz)
Yoksa CVde 5 ay bi yer 3 ay bi yer görünürse, adamlar "aaa ne güzel gel, 2 ay da bizde çalış" demez. Ben zaman zaman işe alım yapan bir insanım ben almam öyle bir insanı işe, doğruya doğru. Umarım hakkında hayırlısı olsun.

Kredi kartını kapatıp harcama yapmazsanız elinizde olmayan parayı harcamadığınızdan ay sonu sıkışmazsınız.

istanbuldamısınız yeni açılan viaport veneziada baya bir arayış vardı kasa sorumlusu

Avrupa yakasındamısın?
Ben magaza görselcisiyim suan hepimiz inditex(zara bershka vs) indirime giriyor aralık ocakta.
Oyüzden alım oluyor şu sıralar
En yakınındaki avmye git en baştan gez hepsine fotolu cv bırak..
Ben kendi işimi öyle buldum şimdi yönetici vasfindaydım nerden nereye..
Girdiğin işi sahiplen,umarım önün açık olur

Tutumlu olmak bir hayat felsefesidir ama konu sahibini de yargılamayın bence. Ben de bu sene mezun olacağım üstelik sırtımda kocaman bir öğrenim kredisi yükü ile. Bu krediyi almamış olsaydım okuyamazdım ama neticede borç borçtur. Yine de harcamalarımızı kontrol altına almak zorundayız, kendimize bireysel bir ekonomi politikası belirlemek zorundayız.

tek derdiniz para olsun, rabbim sağlık sıhhat versin. bulursunuz gönlünüze göre inşallah..

umarım bulursunuz
umarım bulduğunuzda da 2 tane kredi kartı kullanmaya devam etmezsiniz, umarım bi köşeye bişeyler atarsınız.
hiç böyle olmazdı 2 görüşmeden 1i olumlu olurdu dediğinize göre yeni çalışan değilsiniz; herhalde okul biteli birkaç yıl olmuş
üstelik sanırım ailenizle yaşıyorsunuz 2 tane kredi kartına ne gerek var? henüz 15 gündür işsizsiniz 5 kuruşunuz yoksa demek hiç biriktirmemişsiniz.
acı dersler bunlar ama insan bunlara hazırlıklı olmalı
not 1: ailemle yaşamıyorum, tek başıma ev geçindiriyorum, kredi kartım yok
not2: ölümden de döndüm, işsiz de kaldım pek çok badire de atlattım, hep kenarda param oldu kimseden borç almadım
not 3: 32 yaşındayım, abla tavsiyesidir. makyaja kıyafete, bilmem nerede kahve içmeye vb. para saçmayın.

ne güzel tavsiyelerde bulunmusunuz ya. bende makyaja ve kıyafete çok harcıyorum. ama birikimimde var hani başım sıkışsa kimseden istemek zorunda kalmam. tavsiyeleriniz çok hoşuma gitti

Aynen öyle :KK43: işyerimden kalan 100 tl lik ticket im vardi. 15 günde bitti. S...ta kahve içmekten :KK43:

bi de kabul etmişsin. madem paran yok keşke ticketı idareli kullansaydın :/ bende senin gibiyim yanlış anlama kendimi gördüm sende bende savururum ama kenara da atmaya çalışırım hani zor zamanlar için

Hiç mi kenarda bişeyin yoktu, ayın 10'unda çıktında geçen ayın maaşı ne zaman bitti, onu geçtim 20 lirada mı yok kenarda kıyıda, hiç mi biriktirmedin
Rabbim kısa sürede hayırlısıyla iş nasip etsin ikinize de ama lütfen bir kısmını kenara ayırın artık bir daha bu duruma düşürmeyin kendinizi

Çarşamba ve perşembe görüşmelerin var kizlar. Dua edin :(

İnsallah hayırlısıyla güzel bir iş bulursun,
Dar günlerin feraha kavuşsun en yakın zamanda insallah ...

Back
X