Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar Migros ve Mudo mağazası ikisinde çağırdı. Lakin Migros'u seçseydim mağaza açılacakmış Ocak ayında başlayacaktım. O kadar bekleyemeyeceğim için malum maddi sebepler Mudo mağazasına başlayacağım kasiyer olarak çok teşekkür ederim hepinize ama Migros'un hakları ve maaşı daha iyi bilginiz olsun. Sendikası bile var. Perakende sektöründe iş arıyorsanız düşünebilirsiniz naçizane
Çok zor durumdayım... 10 kasımda işten çıkarıldım deneme sürem içinde olduğu için tabi Bi hak hukukumda olmadi günlerdir iş ariyorum o görüşme senin, bu görüşme benim diye yok olmuyor olmuyor olmuyor halbuki hiç böyle olmazdi gittiğim 2 görüşmede 1i olurdu mutlaka. Mağazada kasa sorumlusuyum bu arada. Ayın 30unda 2 tane kredi kartimin son ödeme günleri. Ve +2 tanede kredi taksidim geliyor. Ve inanırmışsınız 5 kuruşum yok. İsteyebileceğim kimsem de yok. Arkadasim vs yok pek. Erkek arkadasim var bi. Onunla aramızda para muhabbeti dönmez sağolsun o verir elinde olunca ben ona veririrmişim. Ama şuan o da issiz benden beter durumda. Yarın is icin disari cikicam. Annemden para istedim. 20 tl yi bağıra çağıra verdi ya Allah kimseyi kimseye düşürmesin gerçekten çok zor