- 3 Eylül 2017
- 307
- 488
- 103
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.141
Benimde bitti 100 aldım kalan 300

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 juliet55
 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem) okudu

juliet55
 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem) okudu  evanescence10
 (evlat sahibi olmak için) (uzun suredir giriş yok)

evanescence10
 (evlat sahibi olmak için) (uzun suredir giriş yok) Dil-i bitab
 Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için) okudu

Dil-i bitab
 Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için) okudu Stardust07
 (evlat sahibi olmak icin)[/QUOTE]

Stardust07
 (evlat sahibi olmak icin)[/QUOTE] Shokella
 paylaştık canim 200 kaldi seninki

Shokella
 paylaştık canim 200 kaldi seninki Dil-i bitab
 stardust07  de okuyacakmı acaba onuda paylaşalımmı başka eksik varmı? Canım

Dil-i bitab
 stardust07  de okuyacakmı acaba onuda paylaşalımmı başka eksik varmı? CanımÖzelden yazdi canim okuyorDil-i bitab stardust07 de okuyacakmı acaba onuda paylaşalımmı başka eksik varmı? Canım

Sen okudum Yazmışsın canim gozden kaçırmadıysam V Vavin den once K Khvekokusu20 sana okuduk demiTamam kuzu sağol allah razı olsun diğer arkadaşknkini de siz mi paylaşıp okudunuz
Evet canim
Canim 550Zeynoc un 550 adet miydi ewet onu okudum 528 olan kimindi hak geçmesin emin olalım diye soruyorum kuzu
 Stardust07
 icindi okudum demissin

Stardust07
 icindi okudum demissin Tamam canım çok sağol o 200 de bugün okur bildirim yaparımmCanim 550Stardust07 icindi okudum demissin
555 K Khvekokusu20 icindi onu da okumussun
628 V Vavin içindi onu da paylastik 200 kalmıştı
Sonrq sirq sende canim namazini kilarsinTamam canım çok sağol o 200 de bugün okur bildirim yaparımm
 Supurgesizcadiii35
  canım naptın doğum oldu mu ? Kızlar haberiniz varmı naptı acaba,Allah kolaylıkla sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Supurgesizcadiii35
  canım naptın doğum oldu mu ? Kızlar haberiniz varmı naptı acaba,Allah kolaylıkla sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.Canım yarın namazımı kılar haber weririm size inşallahSonrq sirq sende canim namazini kilarsin
 Dil-i bitab
  salihacım benim lekelenmem oldu dünden beri abdestte aldım ama bugün yine war sonraki arkadaşa okusak sonra bana dönsek olur mu ?

Dil-i bitab
  salihacım benim lekelenmem oldu dünden beri abdestte aldım ama bugün yine war sonraki arkadaşa okusak sonra bana dönsek olur mu ?