- 12 Nisan 2019
- 893
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.721
Canım kim için okudun sen bana mı okudunOkudum canım liste bitti bende ayrılıyorum listeden
Okudum canımBismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız M Merveyakup berivan da duası evladını sağlıkla kucağına almak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım pazartesi günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8-Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)
9-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
10-@Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)✔️
11- [USER=926757]@memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)
12-sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13-sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)
KIZLAR BERİVAN İÇİN OKUYANLAR BİLDİRİM YAPABİLİR Mİ KARIŞIKLIK Olmasın ATLAMIŞ OLDUKLARIM OLABİLİRBu arada ben Bi sonraki liste için takipte olamayacağım gönüllü olan arkadaşımız varmı liste takibi için haber verirseniz sevinirim
Çıkan arkadaşlar da var girmek isteyenlerde kuzum neden kiShokella canım listedeki arkadaslar devam ediyor mu yoksa cıkacaklar mı?
Sen devam ettiremeyecekmişsin ya canım liste devam edecekse ben ettireyim dicektimÇıkan arkadaşlar da var girmek isteyenlerde kuzum neden ki
Okudum canım Allah kabul etsin.Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız M Merveyakup berivan da duası evladını sağlıkla kucağına almak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım pazartesi günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)✔
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)✔
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)✔
8-Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
9-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)✔
10-@Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)✔
11- [USER=926757]@memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)✔
12-sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13-sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)
KIZLAR BERİVAN İÇİN OKUYANLAR BİLDİRİM YAPABİLİR Mİ KARIŞIKLIK Olmasın ATLAMIŞ OLDUKLARIM OLABİLİRBu arada ben Bi sonraki liste için takipte olamayacağım gönüllü olan arkadaşımız varmı liste takibi için haber verirseniz sevinirim
Sen devam ettiremeyecekmişsin ya canım liste devam edecekse ben ettireyim dicektim ☺
AA çok iyi olur kuzum tabi devam ettir memnun oluruz ama devam etmek istemeyenlere var etmek isteyenler de yorumları tek tek okuman gerekecek sanırım hiç aklımda yok çnkü ve çok yoğunum sana yardımcı olamıycam kusura bakma nolur bir sonraki listede dönerim Allahın izniyleSen devam ettiremeyecekmişsin ya canım liste devam edecekse ben ettireyim dicektim
Canım yazsın devam etmek isteyen istemeyen arkadaşlar, yeni eklenmek isteyenler falan düzenleyelim inşallahAA çok iyi olur kuzum tabi devam ettir memnun oluruz ama devam etmek istemeyenlere var etmek isteyenler de yorumları tek tek okuman gerekecek sanırım hiç aklımda yok çnkü ve çok yoğunum sana yardımcı olamıycam kusura bakma nolur bir sonraki listede dönerim Allahın izniyle
Canım benim az kaldı bugün bitiririm bildiririm hatta listeyi hazırla istersen ben bitirmiş olurum berivan için Allah onun da çocuğunu sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin beni de listeden çıkar devam edemiyecemShokella canım son arkadas için bildirim yapmayan M Merveyakup ve sera44 arkadaşlar kalmıs degil mi bu arkadaslarda bildirim yapsın yeni listeyi hazırlayayım ben
Merveyakup un kendi okuması zaten bitirmiştir herhaldeCanım benim az kaldı bugün bitiririm bildiririm hatta listeyi hazırla istersen ben bitirmiş olurum berivan için Allah onun da çocuğunu sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin beni de listeden çıkar devam edemiyecem
Aynen canım bende bu listede yokum bilgin olsun Allah kabul etsin herke hakkını helal etsinShokella canım son arkadas için bildirim yapmayan M Merveyakup ve sera44 arkadaşlar kalmıs degil mi bu arkadaslarda bildirim yapsın yeni listeyi hazırlayayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?