• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena talena
3. K Khvekokusu20
4. B Bademmm388
5. M M_atruska
6. @Tospaagtd
7. B Beklenen2
8. begonvil1985 begonvil1985
9. W whiteice67
10. iki prensesin annesi iki prensesin annesi

Kızlar listemiz bu şekilde @Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 💙444💙eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz💙

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 3 gün en geç cuma gününe kadar bitirelim♥

Eklentiler

• Screenshot_20191001_212434.webp
    Screenshot_20191001_212434.webp
    17 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

1. V Vavin
2. talena talena
3. K Khvekokusu20
4. B Bademmm388
5. M M_atruska
6. @Tospaagtd
7. B Beklenen2
9. W whiteice67

Kızlar listemiz bu şekilde @Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 💙444💙eksik yada fazla okumayalım canlar...

@Vavin in Duası : Allahın izniyle ,hayırlı,sağlıklı evlat sahibi olmak mutluluk,huzur ,sağlıkla

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz💙

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

abdest alıp baslayabılırız o kdr di mi işyerindeyim de canım ogle arasında baslamayı dusunuyorum..o kdr ıhtıyacım var bu dualara:// evime hırsız girdi gecen hafta bayag bır kaybımız oldu canımız yandı korkusunu anlatmak bile istemıyorum ınanın:(( K Khvekokusu20

abdest alıp baslayabılırız o kdr di mi işyerindeyim de canım ogle arasında baslamayı dusunuyorum..o kdr ıhtıyacım var bu dualara:// evime hırsız girdi gecen hafta bayag bır kaybımız oldu canımız yandı korkusunu anlatmak bile istemıyorum ınanın:KK43:( K Khvekokusu20
Çok geçmiş olsun canım inşallah birdaha böyle şeyler yasamazsınız :( evet canım direk basla abdestli abdestsiz farketmez iki türlü de okunur. Seni ikinci sıraya aldım zaten vavin bitsin hemen sana baslıcaz. Rabbim feraha erdirsin inşallah ♥️

1. V Vavin
2. talena talena
3. K Khvekokusu20
4. B Bademmm388
5. M M_atruska
6. @Tospaagtd
7. B Beklenen2
9. W whiteice67

@Vavin in Duası : Allahın izniyle ,hayırlı,sağlıklı evlat sahibi olmak mutluluk,huzur ,sağlıkla

V Vavin arkadaşımız için okudum, Rabbim kabul buyursun inşallah

Back
X