• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet salavat olduğundan okunuyor diye biliyorum oğluş nasıl oldu iyidir inşallah 😊okuyabiliriz canım isteyen olursa güzel olur bence
Hala durumu stabil kuzum çok sağol. İnşallah iyi olacak dualarla. O zaman listeyi güncelleyiym kimse çıkmak istemezse başlarız. 🥰

♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. @Vavin
2. @talena
3. @mer_4260
4. @Bademmm388
5. @talena annesi
6. @Tospaagtd
7. @Beklenen2
8. @begonvil1985
9. @denizimdnz
10. @Saadetim33

Kızlar listemiz bu şekilde @Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 💙444💙 sadece dua sahibi arkadasımız 💙448💙 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz💙

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 3 gün

Kızlar çıkmak isteyen olursa söylesin. Yoksa başlayalım hayırlısıyla

1. @Vavin
2. @talena
3. @mer_4260
4. @talena annesi
5. @Tospaagtd
6. @Beklenen2
7. @begonvil1985
8. @denizimdnz
9. @Saadetim33

Kızlar listemiz bu şekilde @Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 💙493💙 sadece dua sahibi arkadasımız 💙450💙 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz💙

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 3 gün

1. @Vavin
2. @talena
3. @mer_4260
4. @talena annesi
5. @Tospaagtd
6. @Beklenen2
7. @begonvil1985
8. @denizimdnz
9. @Saadetim33
10.@06Emos06

Kızlar listemiz bu şekilde @Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 💙444💙 sadece dua sahibi arkadasımız 💙448💙 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Dua süremiz 3 gün

Back
X