• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ya listeyi takip edecek biri var mı. Tüm vaktim hastane de geçiyor.

♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena talena
3. M mer_4260
4. talena talena annesi❤
5. @Tospaagtd
6. begonvil1985 begonvil1985
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9. Umut_2019 Umut_2019
10. akdnz07 akdnz07
11. Ecmel-vera Ecmel-vera
12. Rainbow Peace Rainbow Peace

Kızlar listemiz bu şekilde V Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 💙370💙 sadece dua sahibi arkadasımız 💙374💙 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz💙

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 3 gün en geç perşembe gününe kadar bitsin canlar❤
V Vavin duası :sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmak.

Okudum , Allah kabul etsin inşallah

1. V Vavin
2. talena talena
3. M mer_4260
4. talena talena annesi❤
5. @Tospaagtd
6. begonvil1985 begonvil1985 ❤️
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9. Umut_2019 Umut_2019
10. akdnz07 akdnz07

Kızlar listemiz bu şekilde V Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 💙370💙 sadece dua sahibi arkadasımız 💙374💙 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz💙

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

V Vavin duası :sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmak.

1. V Vavin
2. talena talena
3. M mer_4260
4. talena talena annesi❤
5. @Tospaagtd
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9. Umut_2019 Umut_2019
10. akdnz07 akdnz07

V Vavin duası :sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmak

1. V Vavin
2. talena talena
3. M mer_4260
4. talena talena annesi❤
5. @Tospaagtd
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9. Umut_2019 Umut_2019
10. Rainbow Peace Rainbow Peace

Kızlar listemiz bu şekilde V Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 💙444💙 sadece dua sahibi arkadasımız 💙448💙 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tamam canım inşallah utandırmam, şimdi akdnz07 akdnz07 arkadaşımızın okumadığını bölüşüyoruz değil mi? V Vavin arkadaşımızın sayısı o şekilde tamamlanmış olacak
Canım benim de bebekten vaktim olmuyor ama bi dene yapamam dersen haber ver ben devralıyım bari liste aksamasın 😊

Kızlar yeni kişiye 444 olarak okuruz. @
Tamam canım inşallah utandırmam, şimdi akdnz07 akdnz07 arkadaşımızın okumadığını bölüşüyoruz değil mi? V Vavin arkadaşımızın sayısı o şekilde tamamlanmış olacak
Evet kuzum yaparsın Allahın izniyle.

1. V Vavin
2. talena talena
3. M mer_4260
4. talena talena annesi
5. @Tospaagtd
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9. Umut_2019 Umut_2019
10. Rainbow Peace Rainbow Peace

Kızlar akdnz07 akdnz07 arkadaşımız uzun süredir giriş yapmadığı için onun okuması gereken sayıyı aramızda bölüşüp V Vavin arkadaşımızın okumasını tamamlıyoruz. Kişi başı ❤️74❤️ Tane daha okuyoruz. Duâ sahibi olan arkadaşımız ❤️78❤️ Adet okuyacak.

Pazartesi gününe kadar bitirip sıradaki arkadaşımıza geçelim

[/QUOTE]

Back
X