- 2 Mart 2020
- 89
- 167
- 43
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #5.601
Mujito katılır mısın
katılırım canım günlük mü okuyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mujito katılır mısın
Canımcım herkes için tek tek mi 261 adet okunacak sırayla, yoksa toplu niyet şeklinde sadece bir defa mı okunacak?Yaklaşık 200 250 adet arası düşecek şuan 17 kişiye göre 261 düşecek
Buyuk ihtimal Herkes için tek tek okunacaktir canimCanımcım herkes için tek tek mi 261 adet okunacak sırayla, yoksa toplu niyet şeklinde sadece bir defa mı okunacak?
Hayır canım liste yapıyoruz. 4444 u kişi sayısına bölüyoruzkatılırım canım günlük mü okuyoruz
Kişi sayısına göre bölüşeceğiz canım, şuan 15-16 kişiyiz. Önceki listede 10 kişiydik, kişi başı 444 adet düşmüştü, okumak için 4 gün süre belirlemiştik
Defterinede not al canim ben oyle yaptim yoksa corba olur :)Katılayım o zaman kızlar ama sadece bişey rica edicem bana hatırlatır mısınız çok dua grubum var unutmayım kimsenin hakkına girmeyim![]()
Defterinede not al canim ben oyle yaptim yoksa corba olur :)
Anladim canim.Zikirmatik uygulamam var oraya çekiyorum hep ama sayfaya yazmayı unuturum felan diye![]()
Aynen ben de deftere hatta tele not alıyorumDefterinede not al canim ben oyle yaptim yoksa corba olur :)
YaslilikAynen ben de deftere hatta tele not alıyorum![]()
Fesleğen hanımcımBuyuk ihtimal Herkes için tek tek okunacaktir canim![]()
Evet canim tek tek okunur dedigin gibi bir kisi 4444 tane okumus oluyor ama şöyle ki her nefesten dua almış ve dua etmis oluyoruzFesleğen hanımcımama öyle olursa yine bir kişi 4444 tane okumuş oluyor totalde
ben çok yoğun da çalıştığım için merak ettim kaç adet okunduğunu. Herkese tek tek okunacaksa önümüzdeki ay daha müsait olacağım çünkü.
Defterinede not al canim ben oyle yaptim yoksa corba olur :)
Katılırım inşallah canımKızlar liste usulü Salavat-ı Tefriciye okuyacağız, katılmak ister misiniz?
@Bademmm388
@MaviKuplik
@Fairy-tale
@memurhanim
@caramel_7
@Ocalh
@nursevdi