• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🔹🔷🔹TEFRİCİYE LİSTEMİZ🔹🔷🔹

1. begonvil1985 begonvil1985 193
2. @dilhun80 - 193
3. @Tospaagtd - 193

4. Umut_2019 Umut_2019 - 198
İsmim Sahire Gökçe;
Ya Rabbi Sahire Gökçe kuluna Hidayet ver. Borçlarını da tez zamanda bitirmeyi nasip et.

5. @Saadetim33 - 193
6. @ayseMsb - 193
7. Mrvyvz4832 Mrvyvz4832 -193
8. caramel_7 caramel_7 - 193
9. @Nzlnaz - 193
10. Ocalh Ocalh - 193
11. V Vavin - 193
12. @Deryaa123 - 193
13. mimiraculum mimiraculum - 193
14. Mucizemm222 Mucizemm222 - 193
15. @Tanemruyasu - 193
16. yalutserkan yalutserkan - 193
17. @Bademmm388 -193
18. @kzmkzm -193
19. @sibell13 - 193
20. N Nana - 193
21. @humanbeings - 193
22. Cacaben Cacaben - 193
23. @Sisko ama gururlu - 193

Sahire Gökçe arkadaşımızın dua'sı için 193 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 13 Mayıs Çarşamba Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim :dua:

Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
okudum Allah kabul etsin inşallah

arkadaşlar Allah rızası için katılabilirmiyim ne olur çok önemli bir dileğim var çok zordayım bebeğim de var onun yüzü suyu hürmetine lütfen BENİ EKLEYİN NOLUR CEVAP BEKLİYORUM ALLAH İÇİN EKLEYİN BEN DE BAŞKALARI İÇİN OKURUM begonvil1985 begonvil1985

Merhaba benide eklermisiniz rica etsem
begonvil1985 begonvil1985 canım liste tamamlandımı katılabilirmiyim yeğenim rica etti sınavları varmış
arkadaşlar Allah rızası için katılabilirmiyim ne olur çok önemli bir dileğim var çok zordayım bebeğim de var onun yüzü suyu hürmetine lütfen BENİ EKLEYİN NOLUR CEVAP BEKLİYORUM ALLAH İÇİN EKLEYİN BEN DE BAŞKALARI İÇİN OKURUM begonvil1985 begonvil1985

Kızlar, Meral01 Meral01 , W whiteice67 ve C cemkaraemre arkadaşlarımız listemize katılmak istiyorlar. Normalde liste başladıktan sonra almayız, çünkü ilk kişilere okumadıkları için hak geçmemesi adına... Ama listenin henüz çok başındayız, eğer onayınız varsa ben alınmasından tarafım. Eğer 3'ü de listeye katılırsa 26 kişi olacağız,

Dua sahibi :169
Dua Kardeşi:171 adet okuyacak

onaylıyorsanız, yarın ki yeni listeye adlarını dahil ediyim

Kızlar, Meral01 Meral01 , W whiteice67 ve C cemkaraemre arkadaşlarımız listemize katılmak istiyorlar. Normalde liste başladıktan sonra almayız, çünkü ilk kişilere okumadıkları için hak geçmemesi adına... Ama listenin henüz çok başındayız, eğer onayınız varsa ben alınmasından tarafım. Eğer 3'ü de listeye katılırsa 26 kişi olacağız,

Benim için sorun yok canım 🤗kimin duası kabul olur belli olmaz🤗

canım bugün net'e ancak girebildim, nolur kusura bakma ancak cevap yazabiliiyorum. Ben katılmandan tarafım, listedeki diğer arkadaşlarında onayı alırsam yarın seni yeni listeye dahil edeceğim. Yanlız dileğinin acil olduğunu yazmışsın, sanırım acil dua'ya ihtiyacın var. Yine arkadaşlara sorarız, onayları olursa seni önlere alırız, ama olmaz ise listenin sonuna eklemek zorundayım. Bu arada hemen bir konu açıp kendin için tefriciyye başlatabilirsin, Kalan usulü olursa hızlıca biter.Konu link'ini bu sayfada da paylaşırız, arzu eden arkadaşlarda katılır.
özel olmazsa neden bu kadar acil olduğunu sorabilir miyim?
bebeğin olduğunu yazmışsın,sağlık problemi mi yoksa?

Benim için sorun yok mutlu olurum 😊

canım bugün net'e ancak girebildim, nolur kusura bakma ancak cevap yazabiliiyorum. Ben katılmandan tarafım, listedeki diğer arkadaşlarında onayı alırsam yarın seni yeni listeye dahil edeceğim. Yanlız dileğinin acil olduğunu yazmışsın, sanırım acil dua'ya ihtiyacın var. Yine arkadaşlara sorarız, onayları olursa seni önlere alırız, ama olmaz ise listenin sonuna eklemek zorundayım. Bu arada hemen bir konu açıp kendin için tefriciyye başlatabilirsin, Kalan usulü olursa hızlıca biter.Konu link'ini bu sayfada da paylaşırız, arzu eden arkadaşlarda katılır.
özel olmazsa neden bu kadar acil olduğunu sorabilir miyim?
bebeğin olduğunu yazmışsın,sağlık problemi mi yoksa?
Estagfurullah arkadasım bır takıntım var esım bebegımı ıstememsıtı ayrıyız bebegımı sucluyorum ona kotu davranıyorum bebegıme ıyıdavranmak sıfalanmak ıstıyorum takıntımı yenmek ıstıyorum nolur gruba alın konu da acarım tabı kı ne gerekıyorsa yaparım!Kımın duasının kabul olacagı bellı olmaz arkadaslarım tek demenızı ıstedıgım dua NOLUR cemkaraemre nıcklı arkadasımızın TAKINTISI GEÇSİN DUASI KABUL OLSUN BEBEĞİNİ SEVSİN İYİ DAVRANSIN.
Ne yapmam gerek günde kaç tane okumam lazım arkadaşım bana yol gösterir misin? Allahım hepınızden razı olsun oruclarınızı namazlarınızı kabul etsın.Gunahlarımızı bagıslasın.

Olur tabikide canım bu arada Sahire Gökçe arkadaşıma okudum

Sorun yok cnm da dua sahibi fazla sayıyı kardeşler kalanı okumalı bence cok fark etmez ama hep bu şekilde yapıyorduk biz önceden

Estagfurullah arkadasım bır takıntım var esım bebegımı ıstememsıtı ayrıyız bebegımı sucluyorum ona kotu davranıyorum bebegıme ıyıdavranmak sıfalanmak ıstıyorum takıntımı yenmek ıstıyorum nolur gruba alın konu da acarım tabı kı ne gerekıyorsa yaparım!Kımın duasının kabul olacagı bellı olmaz arkadaslarım tek demenızı ıstedıgım dua NOLUR cemkaraemre nıcklı arkadasımızın TAKINTISI GEÇSİN DUASI KABUL OLSUN BEBEĞİNİ SEVSİN İYİ DAVRANSIN.
Ne yapmam gerek günde kaç tane okumam lazım arkadaşım bana yol gösterir misin? Allahım hepınızden razı olsun oruclarınızı namazlarınızı kabul etsın.Gunahlarımızı bagıslasın.

Canım benim ya.. Bak bu gruptaki bir çok arkadaşımız sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek için dua'cılar, sen onlarla sohbet ettikçe sahip olduğun nimetin farkına varacaksın. Sakın seni kınadığımızı sanma, bu dünyada herkesin imtihanı bambaşka. İnşallah arkadaşlarda onay verir, yarın ki yeni listeye hemen dahil ederim seni.

Listedeki kişi sayısı kadar 4444 adet Salavat-ı Tefriciyeyi bölüşüyoruz, Dua'sı yapılacak olan arkadaşımız 2 rekat namazını kılıp, 21 adet ''Estağfurrullah el-azim ve etubu İleyh'' okuyarak dileğine niyetleniyor. '' Allah'ım beni fakirlikten, hastalıktan veya ........ derdimden kurtar '' gibi. Bu şekilde tefriciyye'sini başlattıktan sonra bizde bölüştüğümüz sayıca okuyarak 4444 adeti tamamlıyoruz. Yeni listeyi önce grupta paylaşıyorum, sonra da etiket gitmemiş yada grup sayfasından listeyi takip etmek zor olabileceğinden özel mesaj atarak haber veriyorum.

Listede olursan tek ricam, zamanında okuman yada habersiz bırakmaman. Bu listede bir çok arkadaş , haklı olarak bir an önce sıranın kendisine gelmesini bekliyor, dua'lar zamanında okunmayınca grubun da motivesi düşüyor ve yaprak dökümü gibi dağılmalar başlıyor.

Back
X