- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.181
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah
Kusura bakmayın ancak gure bildim ben kesin katılmak istiyorum herkese de tskr ediyorumKızlar yeni katılacak arkadaşları yeni listede ekleyeceğim , okuyacağımız sayıyı size tekradan mesaj olarakta atacağım.
____________________________________________________________________________________________________________________
Kızlar katılımınız kesin değil mi?
yeni listede sizi ekliyorum
Meral01
W whiteice67
@cemkaraemre
@Kara_gozlum
Benim için sorun yok canım.Kızlar,Meral01 , W whiteice67 ve @cemkaraemre arkadaşlarımız listemize katılmak istiyorlar. Normalde liste başladıktan sonra almayız, çünkü ilk kişilere okumadıkları için hak geçmemesi adına... Ama listenin henüz çok başındayız, eğer onayınız varsa ben alınmasından tarafım. Eğer 3'ü de listeye katılırsa 26 kişi olacağız,
Dua sahibi :169
Dua Kardeşi:171 adet okuyacak
onaylıyorsanız, yarın ki yeni listeye adlarını dahil ediyim
Sağol cnmSahire gökçe için okudum. Allah kabul etsin inşallah
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz 🖐
Merhaba siz sayı verecekmisiniz yoksa istedigimiz kadar okuya biliyormuyuz. Bilgilendirirseniz sevinirim.Kızlar yeni katılacak arkadaşları yeni listede ekleyeceğim , okuyacağımız sayıyı size tekradan mesaj olarakta atacağım.
____________________________________________________________________________________________________________________
Kızlar katılımınız kesin değil mi?
yeni listede sizi ekliyorum
Meral01
W whiteice67
@cemkaraemre
@Kara_gozlum
sayı verilicekMerhaba siz sayı verecekmisiniz yoksa istedigimiz kadar okuya biliyormuyuz. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bugün 18:00 dan sonraMerhaba siz sayı verecekmisiniz yoksa istedigimiz kadar okuya biliyormuyuz. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bugün 18:00 dan sonraMerhaba siz sayı verecekmisiniz yoksa istedigimiz kadar okuya biliyormuyuz. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahbiraz geç oldu. Kusura bakmayın
canım hallettin mi sorunu? girebilmişsin çok sevindimsayı verilicek
Allah razı olsun canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah5 528mucizemmm Tuğçe canım dua'n tamamlandı, Allah kabul etsin , gönlündeki muradını versin inşallah
canım 2 günde bir yeni listeyi paylaşıyorum. 4444 adet Salavat-ı Tefriciyye'yi listedeki toplam üye sayımıza bölüyoruz. herkes eşit sayıda, 2 gün içinde okuyup bildirip yapıyor. bugün yeni katılmak isteyen arkadaşlarıda ekleyip Saat 18'den sonra yeni listeyi paylaşacağım, yeni liste paylaşılana kadar da arkadaşlar eksik okumalarını tamamlıyorlar. Hem gruptan hemde özel mesaj olarak sana kimin dua'sını, kaç adet , hangi tarihe kadar okuman gerektiğini haber vereceğimMerhaba siz sayı verecekmisiniz yoksa istedigimiz kadar okuya biliyormuyuz. Bilgilendirirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?