- 26 Nisan 2019
- 4.618
- 6.900
- 158
- 40
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.281
Canım bende regli değilim regli olanların sayısına bende yardımcı olurumKızlar; Kadriye Arkadaşımızın sizden bir ricası var, Aranızda regli olanlarınız varsa bu postu alıntılayarak yada bana özelden mesaj atarak haber verebilir mi? Kadriye arkadaşımız regli olan arkadaşların yerine kendi okumasını yapmak istiyor
Allah razı olsun canım çok sevindimCanım bende regli değilim regli olanların sayısına bende yardımcı olurum
Canım ben oluyorum malesefKızlar, Kadriye arkadaşımıza sıra geldiğinde regli olduğu için namazını kılamamış ve tefriyye'sini başlatamamıştı. onun sırasını atlayıp sonraki arkadaşlara geçmiştik. Şimdi müsait olduğu için namazını kılabildi, ve onun okumasını yapıyoruz.
Kızlar; Kadriye Arkadaşımızın sizden bir ricası var, Aranızda regli olanlarınız varsa bu postu alıntılayarak yada bana özelden mesaj atarak haber verebilir mi? Kadriye arkadaşımız regli olan arkadaşların yerine kendi okumasını yapmak istiyor
ben hazal için okudum allah kabul etsinSahire Gökçe Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Hazal Arkadaşımız için Okundu bildirimi yapmmayanlar
ayseMsb
caramel_7
V Vavin
Mucizemm222
kzmkzm
Cacaben
Sisko ama gururlu
C cemkaraemre
Tamam canım senin yerine abdestli olarak kendime 165 tane okuycam inşallahCanım ben oluyorum malesef
tamam canım,Canım bende regli değilim regli olanların sayısına bende yardımcı olurum
Hakkını helal et canım istersen istediğin bir Esma çekeyim veya okumamı istediğin bir dua varsa okuyabilirimTamam canım senin yerine abdestli olarak kendime 165 tane okuycam inşallah
Ben de şu an regl oluyorum.Kızlar, Kadriye arkadaşımıza sıra geldiğinde regli olduğu için namazını kılamamış ve tefriyye'sini başlatamamıştı. onun sırasını atlayıp sonraki arkadaşlara geçmiştik. Şimdi müsait olduğu için namazını kılabildi, ve onun okumasını yapıyoruz.
Kızlar; Kadriye Arkadaşımızın sizden bir ricası var, Aranızda regli olanlarınız varsa bu postu alıntılayarak yada bana özelden mesaj atarak haber verebilir mi? Kadriye arkadaşımız regli olan arkadaşların yerine kendi okumasını yapmak istiyor
Tamamdır canım not alıyorum ben çekerim insallahMucizemm222 humanbeings Mrvyvz4832 not aldım sizleri yerinize okuma yapıcam... N Nana ve benim için temizlenince 786 besmele çekerimisiniz niyetimiz için???
Ben reglym canımKızlar, Kadriye arkadaşımıza sıra geldiğinde regli olduğu için namazını kılamamış ve tefriyye'sini başlatamamıştı. onun sırasını atlayıp sonraki arkadaşlara geçmiştik. Şimdi müsait olduğu için namazını kılabildi, ve onun okumasını yapıyoruz.
not aldımBen reglym canım
ne zaman temizlenirsin canım... pazartesi ye kadar abdest alırmısınBen reglym canım
Canım ama son gün pazarmış ben en geç pazartesiye okurum pazara biter çünkü kabul edersen okuyayım son günlerimdeyim çünkünot aldım
Aynı anda yazmışızne zaman temizlenirsin canım... pazartesi ye kadar abdest alırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?