- 26 Nisan 2019
- 4.618
- 6.900
- 158
- 40
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.461
tamam canım o zaman sen kendi okumanı yap, bitirince yazarsın, diğer arkadaşlarımıza da yardımlaşarak bitiririzCanım okumayan arkadaşın sayısını nasıl yapalım ben kendim icin olan sayıyı okuyabilirim diğer arkadaşlara da yardım edebilirim
Tamam canımtamam canım o zaman sen kendi okumanı yap, bitirince yazarsın, diğer arkadaşlarımıza da yardımlaşarak bitiririz
Canim bu arkadaşların geçmişte eksik olan sayılarını hespalarsan bende okurum arkadaşlara bölüşelimKızlardenizaslim arkadaşımızı kendi isteğiyle listeden çıkartıyorum. @Sisko ama gururlu arkadaşımızı da son 4 arkadaşımıza okuma yapmadığı ve siteye girdiği halde bildirim yapmadığı için çıkartıyorum. Yeni listemizi aşağıda paylaşıyorum
Canım banada sayı ver, sıradaki arkadaşa başlamadan önce geçmişteki arkadaşlar için bitirelimtamam canım o zaman sen kendi okumanı yap, bitirince yazarsın, diğer arkadaşlarımıza da yardımlaşarak bitiririz
tamam canım, o zaman Hazal arkadaşımızın eksik olan 165 adetini okuyabilir misin? kaldığın yeri bana söylersin ben devam ederim olur mu?Canım banada sayı ver, sıradaki arkadaşa başlamadan önce geçmişteki arkadaşlar için bitirelim
Tamamdir, 165 i okurum canimtamam canım, o zaman Hazal arkadaşımızın eksik olan 165 adetini okuyabilir misin? kaldığın yeri bana söylersin ben devam ederim olur mu?
Tamamdir, 165 i okurum canim
Allah razı olsun canım, Hakkını helal etyinede bitirirsen yazabilir misin? Çünkü dua'sı olan arkadaşımız, Tefriciyye'si bitince namaz kılmak istiyor. Bittiğini haber veririz kılar
bende kendiminkini okurum... kendine güvenmiyorsan girme listeye... çok kızdım.. durumum uygun değil dese herkes burda destek olur birbirine... ben elimde zikir matik dolaşıyorum.. tek niyetimiz burdaki arkadaşlarımızla dualarımızın gerçekleşmesitamam canım o zaman sen kendi okumanı yap, bitirince yazarsın, diğer arkadaşlarımıza da yardımlaşarak bitiririz
bende kendiminkini okurum... kendine güvenmiyorsan girme listeye... çok kızdım.. durumum uygun değil dese herkes burda destek olur birbirine... ben elimde zikir matik dolaşıyorum.. tek niyetimiz burdaki arkadaşlarımızla dualarımızın gerçekleşmesi
aynı anda yazdık :)Hazal arkadasimiz icin 165 tane okudum, Rabbim kabul eylesin inşAllah
begonvil1985 başka eksik varmı canım?
nihan kardeşe okudum Rabbim kabul eylesinTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985 178
2.kunfeyekun__ - 178
3.Umut_2019 178
4. @Saadetim33 178
5.ayseMsb 178
6.Mrvyvz4832 178
7.caramel_7 - 172
ismim Nihan;
Allah' ım çalıştığım yere kısa sürede adapte olmamı sağla ve mutlu olmamı nasip eyle. Yakın zamanda gonlume göre dualarimda ettiğim gibi özellikleri olan hayırlı biriyle evlenip yuvami kurmami annelik duygusunu yaşamamı nasip et. Allah'm Hayırda ve şer de kolaylıklar nasip eyle. Benim ve dua arkadaşlarımın tez zamanda yüzünü güldür dualarını kabul eyle Yarabbim AMİN
8. C cemkaraemre - 178
9.Ocalh - 178
10. V Vavin 178
11. @Deryaa123 - 178
12.mimiraculum - 178
13.Mucizemm222 - 178
14. T Tanemruyasu - 178
15.yalutserkan - 178
16. B Bademmm388 -178
17.kzmkzm -178
18. @sibell13 - 178
19. N Nana - 178
20.humanbeings - 178
21.Cacaben - 178
22.Nzlnaz 178
23. W whiteice67 178
24.Meral01 178
25.Kara_gozlum 178
Nihan arkadaşımızın dua'sı için 178 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 23 Mayıs Cumartesi Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun canımElçin için okudum Allah size ve abinize hayırlı evlatlar nasip etsin şu güzel cuma gecesi duanız kabul olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?