canım benim, ne yaşadığını bir tek kendin bilirsin muhakkak, nasıl bir psikoloji içinde olduğunu da anlamaya çalışıyorum. Şuan yaşadığın bir imtihan, Sen, sana ve sevgine bu kadar muhtaç aciz bir bebeğe güzel davran ki Rabbim de sana güzel davransın. Çünkü sen de Rabbim karşısında muhtaç ve acizsin. Lütfen güçlü ol, eğer tehditler ciddi boyuttaysa şikayette bulun, hapisten korkmaması önemli değil, ama güzellikle çözebileceğine inanıyorsan da biraz daha sabır , zaman herşeyi çözecek.

insallah hersey yoluna girer canim biran evel normal duzenime kavusmak istiyorum biran evel bebegime iyo davenaiyim ki Rabbim de dualarimi kabul etsin
Neler yaşadın yaşıyorsun bilmiyorum ama sen böyle çocuğuma kötü davranıyorum dedikçe içim sızlıyor çok üzülüyorum evlat isteyen o kadar kadın var ki kıymetini bil. Belki çocuğuna merhamet etmeye başlarsan kötü günleri atlatabilirsin yazık o yavruya lütfen kendine de ona da bunu yapma

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

Kizlar regliyke okunabiliormu okunmuyor demi begonvil1985
aslında Tefriciyye regliykende okunabiliyor canım , ama Hilal arkadaşımızın ricası var. Regliyseniz sizin sayılarınızı kendisi okumak istiyor. Eğer şuan regliysen, Hilal Arkadaşımızın okumasını yapma , ona haber verelim ki senin sayını okusun

regliyim canim hilale 50tane okudum dun regli degilken daha okumadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…