Sibel için okudum Rabbim kabul etsin

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

tamam canım bitirince haber verir misin? sen nasılsın bu arada? kendini biraz daha iyi hissetmeye başladın mı? zamanla herşey düzelecek inşallah
Bitirdim canim Haziran beni bitirdi hic iyi degilim hala duamin kabul olacagi gunu bekliyyum babasi velayeti istiyor ailem beni ve bebegimi evde istemiyor maddi acidan bitigim nolur dualariniI eksik etmeyin

Beni de ekler misiniz gruba evlat sahibi olmak için istiyorum Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
bu listenin sonuna yaklaşıyoruz, yni liste oluşturulursa sizi davet edeceğim, o zaman da müsait olursanız başımızın üstünde yeriniz var. Allah en kısa sürede müjdeli haberler almayı nasip etsin

Bitirdim canim Haziran beni bitirdi hic iyi degilim hala duamin kabul olacagi gunu bekliyyum babasi velayeti istiyor ailem beni ve bebegimi evde istemiyor maddi acidan bitigim nolur dualariniI eksik etmeyin
Hakkında hayırlısıysa hiç bir dua geri çevrilmez merak etme canım..Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…