Kızlar yeni listeyi paylaştım, V Vavin arkadaşımız duâ’sını göndermediği için onu atlayıp hersey_dua_ile arkadaşımıza geçtik. V Vavin arkadaşımız duâ’sını gönderdiğinde okumasını yapacağız.

Kızlar ev internetimde bir sıkıntı olduğu için telefonumun internetinden siteye giriş yapabiliyorum. İnternet paketim bitmemesi için sizlere mesaj atıp yeni listeyi haber veremedim. İnşallah hepinize etiket gelmiştir. Düzelir düzelmez tekrar mesajla haber verebileceğim

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

Bildirim gelmemis ama neden gecikti diye bakinca gordum baskalarina da gitmemis olabilir
Etiket mi gelmedi canım? Mesaj atamadım, ev internetimde bir sıkıntı var telefonum internetinden giriyorum paketim bitmemesi için mesaj atamadım. Hatta listeyi paylaştıktan sonra da yazdım, mesaj atamadım diye

Etiket mi gelmedi canım? Mesaj atamadım, ev internetimde bir sıkıntı var telefonum internetinden giriyorum paketim bitmemesi için mesaj atamadım. Hatta listeyi paylaştıktan sonra da yazdım, mesaj atamadım diye
Bildirim arası kaynamıştır canım, bana etiket geldi

Cnm gamze için okudum Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…