Sadehayat için 178 adet okudum Allah kabul etsin inşallah

Rukiye arkadaşımıza okuduk canım allah kabul etsin yazmayı unutmuşum ,hakkını helal et kendimizi takip edemiyoruz sen herkese sabırla ilgileniyorsun@begonvi85

EStağfurullah Sultan Hanım, ne demek hepimiz unutabiliyoruz sıkıntı yapmayın lütfen. Allah utandırmasın Ben keyifle yapıyorum

Kızlar M mervesellll arkadaşımız özel mesajla daha önceden bildirim yapamadığı 4 arkadaşımıza da okuduğunu teyit etti. Siteye girip birşeyler yazmak istediğinde site onu atıyormuş, bu yüzden geribildirim yapamamış. İsterseniz listeye tekrar ekleyebilirim yada liste bitiminde gönüllü arkadaşlarla kalan usülü okumasını yapabiliriz? Ben kalan usulü okumasının yapılmasından yanayım, Çünkü bu sıkıntı devam ederse, listeye tekrar eklense de bildirim yapamayacağı arkadaşlar olabilecek. Siz nasıl uygun görürseniz o şekilde ilerleriz

Nihan caramel_7 ,
Gamze hersey_dua_ile ,
Sultan W whiteice67
Ayşe ayseMsb

Kızlar M mervesellll arkadaşımız sizlerin okumasını yaptığını teyit etti. 4444 adet Salavat-ı Tefriciyye’niz Allah’ın izniyle tamamlandı. Rabbim en kısa da şükür sevinçlerinizi yaşatsın inşallah, kabul olduğunu müjdelerini de paylaşırız inşallah

Sen nasıl uygun görürsen ben ona uyarım tatlım

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

Bende sen gibi düşünüyorum

Canim okuyamadim simdi basliyorum diye yazmistim, bitirince de beklersen die yazayim dedim.
Rukiye icinde bitti sayilir, okudu sayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…