- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
- 43
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
Tamam canım sıkıntı Yok 100 tane ben alıyorum sen hiç okuyabilmişmiydinCanım ben okuyamadım aşılamam olacak ya biraz gergindim yarın okumaya başlıcam inşallah bugün çatlatma iğnem olacak kafamı veremedim hiç bişeyeSupurgesizcadiii35
Ultrasonla bakıyor canım belli oluyor çatlayıp çatlamadığı inşallah hayırlısı olurKızlar doktor cuma gel yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakalım dedi klomen kullandım ama iğne yapmadı nasıl anlıyor çatlayıp çatlamadığını bilen var mı
Daha yeni listeye geçmedik cnm etiket yapıyor arkadaş bildirim gelir sanadaben kaç okuyacagim listeye eklendim mi dünden beri cok msj yazilmis okuyamadim kac okuyacagimi yazar etiketlerseniz sevinirim.
kuzuum çok sağol amiiin inşallahh cümlemizinnBu mesajını gördüm heyecanla son sayfayı açtım acaba ne oldu diyeİnşallah en yakın zamanda hayırlı haberler verirsin canım pes etmek Yok duaya devam
Amiin inşallah canmmDua isteğime katılan arkadaşlarım Allah sizden razı olsun duamı tamamladım az önce Allahım inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
Cnm aşılaman vardı bugun galiba inş herşey istediğin gibi olur ve pozitif sonucu alırsın dualarımız seninleBen okuyamadığım herşeyi okucam arkadaşlar yarın aşılamam var benim için dua edermisiniz tutması için dualarınıza ihtiyacım var
Kötü düşünme cnm inşallah yoktur birşey hayırlısı olsun hakkındaGunaydin kızlar bende doktora gidiyorum bugun. Yaptığım düşük sonrası bir parça kalmis olmasından korkuyorum umarım yoktur ve kurtaj olmak zorunda kalmam. Dua edin benim için.
Olsun cnm normal yolla kalmamışmıydın neden tüp bebek dedi kikızlar çok şükür bir şey demedi doktor. bir çok tahlil istedi. doktor tüp bebek yapan bir doktor bana da tüp bebek yapıcak şekilde yaklaştı ona üzüldüm. sanırım bu doktorla da anlaşamadık :) iyi bir doktor bulmak ne zor yahu
Olsun cnm normal yolla kalmamışmıydın neden tüp bebek dedi kikızlar çok şükür bir şey demedi doktor. bir çok tahlil istedi. doktor tüp bebek yapan bir doktor bana da tüp bebek yapıcak şekilde yaklaştı ona üzüldüm. sanırım bu doktorla da anlaşamadık :) iyi bir doktor bulmak ne zor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?