• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasılsın güzel anne.
çok şükür diyelim canım, yazmıştım ama sen okumamışsındır muhtemelen sancılarım erken başladı. o yüzden lavabo dışındaki zorunlu ihtiyaçlarım dışında hep yatıyorum. Bir gün daha kurtarsam iyidir diyorum. Her an doğumum gerçekleşebilir diye yeni listeyi ben tutamayacağım. Hastanede kalır mıyım, beni nasıl bi süreç bekliyor önümü göremiyorum o yüzden hakkını veremem listenin . Dua et bana olur mu inşallah bir 10 gün daha sabreder bizim kız:dua:

çok şükür diyelim canım, yazmıştım ama sen okumamışsındır muhtemelen sancılarım erken başladı. o yüzden lavabo dışındaki zorunlu ihtiyaçlarım dışında hep yatıyorum. Bir gün daha kurtarsam iyidir diyorum. Her an doğumum gerçekleşebilir diye yeni listeyi ben tutamayacağım. Hastanede kalır mıyım, beni nasıl bi süreç bekliyor önümü göremiyorum o yüzden hakkını veremem listenin . Dua et bana olur mu inşallah bir 10 gün daha sabreder bizim kız:dua:
Ayy INŞAALLAH. Her zaman dualarimdasin. Eşin mi bakıyor sana merak ettim. Rabbim kızına ve sana dayanma gücü versin. Sağlıkla doğdun

📣 kızlar yeni liste olursa katılmak istediğinizi yazmıştınız. Durumunuzda bir değişiklik var mı.? yeni listeye sizi ekleyelim mi? yanlız yeni listeyi ben tutamayacağım, listeyi düzenleyip yeni arkadaşa teslim edeceğim

Umut_2019 Umut_2019
@snow3414
K Kirazxyz
Snigurucka Snigurucka
M M_atruska
memurhanim memurhanim
SoLeiL12 SoLeiL12

📣 kızlar yeni liste olursa katılmak istediğinizi yazmıştınız. Durumunuzda bir değişiklik var mı.? yeni listeye sizi ekleyelim mi? yanlız yeni listeyi ben tutamayacağım, listeyi düzenleyip yeni arkadaşa teslim edeceğim

Umut_2019 Umut_2019
@snow3414
K Kirazxyz
Snigurucka Snigurucka
M M_atruska
memurhanim memurhanim
SoLeiL12 SoLeiL12
Evet canim katılmak istiyorum teşekkür ederim 😊

Kızlar ben yarın tasınıyorum ve psikokojij acıdan iyi değilim bana okumada yardım edermisiniz lütfen kusura bakmayın hiç keyfim yok dua edin.. Bu pandemi beni yordu bide tasınma 😢

Kızlar; Yeni listeye kesin olarak katılmak istediğini bildirenler (bildirme sırasına göre)
1. Umut_2019 Umut_2019
2. M M_atruska
3. memurhanim memurhanim
4. SoLeiL12 SoLeiL12
5. Ocalh Ocalh
6. Kara_gozlum Kara_gozlum
7. N Nana
8. -Nana'nın Ablası
9. Meral01 Meral01
10. braindamage braindamage
11. V Vavin

Yeni liste için katılımınızı bekliyoruz arkadaşlar:KK54:

📣📣Kızlar diğer dua listelerinde de duyurur musunuz? listemizi biraz genişletelim
Kuzum kardeşimi de ekler misin o da katılmak istiyor E Ebruazra 😍

Back
X