Herkesin niyeti sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat sahibi olmak gebe arkadaşlarında sağlıkla kucağına almak ..
NOT: kızlar ismi eksik olanlar ve paylaşmak isteyenler isimlerini yazabilir ..
Okudum, Allah kabul etsin.

Kızlar süreyi belirtmedim dilek arkadaşımızında okuması olduğu için pazar günü akşama bitirelim V Vavin arzunun okumasınıda inşallah allah sizlerden razı olsun ❤️❤️ D Dilek1934 canım gözün aydın olsun ❤️
Cok sagol cnm hepinizin sayesinde Allah kat ve kst razi olsun hepinizden

Herkesin niyeti sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat sahibi olmak gebe arkadaşlarında sağlıkla kucağına almak ..
ben okudum canım Allah kabul etsin dualarınız dualarımız kabul olsun Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah aminnn

Arzu arkadaşımız için okudum..Rabbim dilegini kabul eder insallh.

Shokella Shokella canim sayıyı böldün artık vavin icin okuyayim ama sonra devam edemeyeceğim yeni ortaya cikan bir durum oldu listeyi aksatabilirim bu yüzden sira kendime gelmeden ayrilayim ki sirami savip kacmis gibi olmayayim vavin e hakkim helal olsun. Okuyunca bildirim yaparım

zeynep benim ismim

Shokella Shokella canim sayıyı böldün artık vavin icin okuyayim ama sonra devam edemeyeceğim yeni ortaya cikan bir durum oldu listeyi aksatabilirim bu yüzden sira kendime gelmeden ayrilayim ki sirami savip kacmis gibi olmayayim vavin e hakkim helal olsun. Okuyunca bildirim yaparım
Tamam canım kızlar bir sonraki listede isim güncellemelerinizi yaparım

F Ftszynp [/user]

F Ftszynp [/USER]
canım benim de Meliha diye yazarsan ;)

Shokella Shokella canım okuyanları okudu diye isimlerin yanına yazılsa daha iyi olmazmı? Kimlerin okumadığı belli olur.
Canım ben takip ediyorum zaten okuyanları okumayanları isimleride bi 5 6 kişi okudum yazınca yanına işaret koycaktım ama öyle dedin şimdi yapalım madem ☺️ Bende V Vavin için okudum allah kabul buyursun ❤️

Son düzenleme:
Back
X