Shokella Shokella canım ben sıradaki arkadaşa yetiştim. Dün doğum yapup geldim. Çok şükür. Duaya devam ediyorum zaten 2 arkadaş kaldı. İkisine de okuyorum. Dün doğum anında hepinize dua ettim.rabbim kabul etsin.
Canim sen kendinle ve bebeginle vakit gecirip dinlenseydin, biz aramizda bölüsürdük,

F Ftszynp canım tekrardan gözün aydın olsun rabbim sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin bizlerede çok dua et lütfen 2 arkadaşımız kalmadı 4 kişi var okunacak benim ve Stardust07 Stardust07 in ki duruyor ben hasta olduğum için kaldı bi türlü de toparlanamadım maalesef 4 kişiyede okuduktan sonra biter inşallah dewam etmek istersen memnun oluruz bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim tebrikler ❤️❤️

F Ftszynp canım tekrardan gözün aydın olsun rabbim sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin bizlerede çok dua et lütfen 2 arkadaşımız kalmadı 4 kişi var okunacak benim ve Stardust07 Stardust07 in ki duruyor ben hasta olduğum için kaldı bi türlü de toparlanamadım maalesef 4 kişiyede okuduktan sonra biter inşallah dewam etmek istersen memnun oluruz bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim tebrikler ❤❤
Sağol canım. Liste bitene kadar devam edeceğim canım. Bu listedeki tüm arkadaşlara okumak istiyorum.

Back
X