• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet canım bende senin gibi düşünüyorum ama yalnız ikimiz değiliz işte kızlarında hızlı okuyup bildirimleri zamannda yapmaları gerekiyor bitiremeyenler olursa yardım ederiz bnde istiyorum herkese okunsun ama bu biraz da listeye bağlı yarın diğer arkadaşa geçsek böyle ilerlesek herkese sıra gelir bnce kızlar bunu göz önnde bulunduralım sonlarda olan arkadaşlarımızada okunsun bu ayda sayıda az zaten hızlı ilerleyelim inşallh 💕
Günleri kısa tut sen canım bayram girmeden listeyi bitirelim bence bu mübarek ayda herkese okunsun yetistirmeyenlerde bildirim yapsın bitirenler yardım eder

Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız V Vavin duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 296 ❤ Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım cuma günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah 🙏🏻🤲🏻
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
5_ @Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
6_ @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
7_ C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)✔
8- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
9- Dil-i bitab Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
10- dior34 dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
11-@Victoria99 (evlat sahibi olmak için)✔
12- memurhanim memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)✔
13- sher33 sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
14- sera44 sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)✔
15- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)✔
Okudum, Allah kabul etsin.

Aslıhancım yardım gerekirse bende buralardayım kızdan fırsat buldukça okur destek olurum inşallah şu mübarek günde hepinize duam geçsin isterim etiket yapman yeterli. Hepiniz kuzularınıza kavusun bu ayki duaların hürmetine inşallah Shokella Shokella
Sağol ebrucm düşünmen yeterli kuzum bol dua et eksik olumca etiket yaparım amiin inşallah 😘😘 Stardust07 Stardust07 tamam kuzum 💕 aynen canım öyle yapalım sera44 sera44

Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız V Vavin [
duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 296 ❤ Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım cuma günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah 🙏🏻🤲🏻
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔️
9- Dil-i bitab Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
10- dior34 dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)✔️
15- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)

Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız V Vavin
duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 296 ❤ Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım cuma günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah 🙏🏻🤲🏻
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
10- dior34 dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)✔

Shokella Shokella canım benim 100 kaldı yarın bitirmiş olurum ,herkesde okumuş olursa yeni kişiye geçebiliriz ben yetişirim size
Tamam canımm seni okumuş saydım bende gün içinde namazımı kılıp haber vereceğim 3 kişi kaldı onlarda bildirim yaparlarsa bana geçeriz inşallah

Son düzenleme:
Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız V Vavin
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
8- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)✔️
10- dior34 dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)✔
13- sher33 sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)✔️

V Vavin arzucum listende bi Snigurucka Snigurucka kaldı oda hiç aksatmazdı ama bitiremedi demekki mutlaka bildirim yapar canım ondan haber alır listeni kapatırız bn unutmam ama yinede aklında olsun tamam mı allah kabul etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize 💕

Back
X