• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. @Vavin❤️
2. @talena
3. @mer_4260❤️
4. @talena annesi❤️
5. @Tospaagtd ❤
6. @begonvil1985❤
7. @Saadetim33❤
8. @whiteice67

Kızlar listemiz bu şekilde @Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 💙555💙 sadece dua sahibi arkadasımız 💙559💙 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz💙

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 4 gün en geç cumartesi gününe kadar bitsin canlar ❤
@Vavin duası ; hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

M M_atruska canım ben yeni gelen arkadaşımızı saymamıştım sadece kalan sayıyı 7 ye bölmüştüm herkese yani 7 kişi her biri 190 okursa eksik tamamlanıyor isterseniz kalan usülü yapalım böyle karıştı

Back
X