- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #6.961
 begonvil1985
 okudum canım hilal için okudum Rabbım kabul etsin inşallah.

begonvil1985
 okudum canım hilal için okudum Rabbım kabul etsin inşallah.Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 begonvil1985

begonvil1985

TEFRİCİYE LİSTEMİZ
TEFRİCİYE LİSTEMİZ

begonvil1985

begonvil1985

ayseMsb

ayseMsb

2019 mutluluk

2019 mutluluk
 Mandalinvitamin

Mandalinvitamin

yalutserkan

yalutserkan

Snigurucka

Snigurucka

Ocalh

Ocalh

3 cicek annesi

3 cicek annesi

mimiraculum

mimiraculum

15yusra11
  arkadaşımız geçen cuma’dan beri siteye giriş yapmadığı ve son 3 arkadaşımıza okundu bildirimi yapmadığı için yeni listeye eklemedim. Profil mesajlarında da abisinin hastalığı için duâ istemiş. Siteye tekrar giriş yaptığında ekleyeceğim, şimdilik onun sayısını bölüşelim, geldiğinde tekrar düşeriz. Duâ sahibi arkadaş 151, ve bizler 159 adet okuyacağız. 4 Mayıs Pazartesi Saat 15’e kadar okundu bildirimi yaparsanız çok sevinirim.

15yusra11
  arkadaşımız geçen cuma’dan beri siteye giriş yapmadığı ve son 3 arkadaşımıza okundu bildirimi yapmadığı için yeni listeye eklemedim. Profil mesajlarında da abisinin hastalığı için duâ istemiş. Siteye tekrar giriş yaptığında ekleyeceğim, şimdilik onun sayısını bölüşelim, geldiğinde tekrar düşeriz. Duâ sahibi arkadaş 151, ve bizler 159 adet okuyacağız. 4 Mayıs Pazartesi Saat 15’e kadar okundu bildirimi yaparsanız çok sevinirim. 15yusra11

15yusra11
 15yusra11

15yusra11
 15yusra11

15yusra11
  ayseMsb

ayseMsb
 ayseMsb

ayseMsb
  2019 mutluluk

2019 mutluluk
  Snigurucka

Snigurucka

Okudum Allah kabul etsin inşallahElçin Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Tülay Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Arzu arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Tuba Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Hilal Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
H hadisse
ayseMsb
2019 mutluluk
V Vavin
Elçin
Snigurucka
M ModaSever
 begonvil1985
  hakkını helal et tek tek uğraştın mesaj attın

begonvil1985
  hakkını helal et tek tek uğraştın mesaj attın  mimiraculum
  hilal arkadssimizin duasının kabul olması için okudum Allah kabul etsin inşallah

mimiraculum
  hilal arkadssimizin duasının kabul olması için okudum Allah kabul etsin inşallah  

begonvil1985

begonvil1985 15yusra11

15yusra11
 15yusra11

15yusra11
 15yusra11

15yusra11
  ayseMsb

ayseMsb
 ayseMsb

ayseMsb
 Mrvyvz4832
 canım senin dua'n tamamlanmış oldu canım, Rabbim en kısa sürede müjdeli haberler almayı nasip etsin inşallah

Mrvyvz4832
 canım senin dua'n tamamlanmış oldu canım, Rabbim en kısa sürede müjdeli haberler almayı nasip etsin inşallah  
  yalutserkan
 senin de okuman tamamlandı arkadaşım. Rabbim şükür sevinçleri yaşatsın inşallah

yalutserkan
 senin de okuman tamamlandı arkadaşım. Rabbim şükür sevinçleri yaşatsın inşallah
kızlar; 15yusra11 haber verdi, Elçin ve Tülay arkadaşlarımızın okumasını yapmış. Arzu arkadaşımızı da sordum ama henüz cevap vermedi.
Elçin ,Mrvyvz4832 canım senin dua'n tamamlanmış oldu canım, Rabbim en kısa sürede müjdeli haberler almayı nasip etsin inşallah
Tülay canımyalutserkan senin de okuman tamamlandı arkadaşım. Rabbim şükür sevinçleri yaşatsın inşallah
Arzu V Vavin canım senin için haber bekliyorum, eksik kalırsa biz tamamlayacağız merak etme, ama eğer 15yusra11 okumuşsa fazla olmaması için biraz daha bekliyorum
 begonvil1985
 çok tşk ederm arkadaşm Amin rabbim hepimize oldu sevincini yaşatsın inşallah

begonvil1985
 çok tşk ederm arkadaşm Amin rabbim hepimize oldu sevincini yaşatsın inşallahAllah razı olsun kuzumkızlar; 15yusra11 haber verdi, Elçin ve Tülay arkadaşlarımızın okumasını yapmış. Arzu arkadaşımızı da sordum ama henüz cevap vermedi.
Elçin ,Mrvyvz4832 canım senin dua'n tamamlanmış oldu canım, Rabbim en kısa sürede müjdeli haberler almayı nasip etsin inşallah
Tülay canımyalutserkan senin de okuman tamamlandı arkadaşım. Rabbim şükür sevinçleri yaşatsın inşallah
Arzu V Vavin canım senin için haber bekliyorum, eksik kalırsa biz tamamlayacağız merak etme, ama eğer 15yusra11 okumuşsa fazla olmaması için biraz daha bekliyorum

İnsallahhhh
 İnsallahhhh 

Okudum canımElçin Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Tülay Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Arzu arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Tuba Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Hilal Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Elçin

15yusra11 Senden 3 Nisan'dan sonra haber alamadık. Umarım hayatında kötü gelişmeler olmamıştır, uzun süre haber alamadığımız için seni listeden çıkarmak zorunda kaldım. Bugün giriş yapmışsın, bir sonra ki girişinde en azından Elçin arkadaşımıza okuyup okumadığın konusunda net bir bilgi verirsen ona göre ayarlayacağız