• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:KK200:Kızlar merhaba, yeni bir salat-ı tefriciye listesi başlatalım diyorum ne dersiniz? Kişi sayısı ne kadar çok olursa kişi başına o kadar az sayı olur. Günlük okuruz ve hızlıca bitirmiş oluruz ne dersiniz ?:KK200:
Tanıdıklarınız varsa katılmak isteyen lütfen etiketlesin

muhursuzpusula muhursuzpusula
@talena
@kirpapatyasiii
Snigurucka Snigurucka
@braindamage
@begonvil1985
@Ocalh
@Umut_2019
M M_atruska
@memurhanim
@Feyza2007
@Kara_gozlum
@Nana
@Nana'nın Ablası
@Meral01
@Vavin
E Ebruazra
Snigurucka Snigurucka
@caramel_7
Life light Life light
M -Misk-
@Allss
@caramel_7
@aypare-
@ciceklibocekli111
Çok teşekkürler benide düşünüp ekleemişsin ama çok okumalarım var.. 🌹 Rabbim gonlümüzdeki muradları hayırlısıyla tez zmnda versin

:KK200:Kızlar merhaba, yeni bir salat-ı tefriciye listesi başlatalım diyorum ne dersiniz? Kişi sayısı ne kadar çok olursa kişi başına o kadar az sayı olur. Günlük okuruz ve hızlıca bitirmiş oluruz ne dersiniz ?:KK200:
Tanıdıklarınız varsa katılmak isteyen lütfen etiketlesin

muhursuzpusula muhursuzpusula
@talena
@kirpapatyasiii
Snigurucka Snigurucka
@braindamage
@begonvil1985
@Ocalh
@Umut_2019
M M_atruska
@memurhanim
@Feyza2007
@Kara_gozlum
@Nana
@Nana'nın Ablası
@Meral01
@Vavin
E Ebruazra
Snigurucka Snigurucka
@caramel_7
Life light Life light
M -Misk-
@Allss
@caramel_7
@aypare-
@ciceklibocekli111
Ben katılırım.

1-) muhursuzpusula muhursuzpusula
2-) @kirpapatyasiii
3-) Life light Life light
4-) SoLeiL12 SoLeiL12
5-) @begonvil1985
6-) M M_atruska
7-) @Ada8171631
8) @Pasiflora25
9-) @H M
10.-) @gunesliguzelgunler
11-) @ciceklibocekli111
12-) @Meral01
13-) Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben
14-) Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben 2
15-) muhursuzpusula muhursuzpusula 2

Liste oluşturmadan önce yorum yazmış ama şimdi henüz birşey demeyen arkadaşları eklemedim onlarda görüp geri dönüş yaparlarsa muhtemelen yarına tamamlamış oluruz sayımızı gibi geliyor :) Eksik yoktur inşallah

Katılmak isteyen ve listede adı olmayan varsa lütfen yazsın :KK200:
Canım listeye benide ekler misin?Ben 500 tane okurum.Dafa fazla okuyabilirsem bilgi veririm

Eski niyetine mi okudun canım. Sıraya göre sırası gelen niyet edip namazını kılacak sonra bizen düşen sayıyı okuyacağız
Yok canım yeni niyetlendim 35 tane okumuştum.Ayrıca namazı mı var?Varsa da ben bilmiyorum.Eğet bu şekilde okunuyorsa ona da uyarım.Fakat sıramız geldiğinde regli olursak ve o gün okumak için müsait olamazsak sorun yaşanmasın.Tüp bebeğe başlayacağım ve cuma muayanem var.Süreç nasıl ilerliyor bilmediğimden olur da okuyamazsam dün başladım.500 tane okuyayım diye...

Back
X