Kızlar düğün istemiyorum!

başkası için karısını boşayıp da gelen biriyle nasıl güvenip evlenirler anlamıyorum.
benim için boşanmadı, zaten sorunluydu filan falan der konu sahibi şimdi ama sen olmasaydın boşanmazdı kesin, yaptığı ilk iş de sana dönmek olmuş.
her an ben de aldatılır mıyım acaba korkusu yaşamak zordur herhalde

yani aldatan bi adam bi daha aldatir zaten ne belli senle evliyken baskasiyla birlikte olup da senden sonra onla dugun yapmayacagi.
bi de o adamin karisi konu acsa burdan ikinci kadin icin millet neler derdi cocugunun rizkini dugune mi verecek fln simdi bi de anli sanli dugun yap denmis
adam onun icin bosanmis iste belli kabul de etmis bu da ikinci kadin yapar otomatikman kabul etmeseydi bi derece inanilir olabilirdi. simdi yuzlerce konu bulabilirim esim ayrilmamizdan 1 sene sonra beni aldattigi kadinla evleniyor cocugum duydu psikolojisi bozuldu diye. ben her zaman objektif bakarim konu sahibinin kim oldugu degil yasananlar onemli.:kkk:

yani aldatan bi adam bi daha aldatir zaten ne belli senle evliyken baskasiyla birlikte olup da senden sonra onla dugun yapmayacagi.
bi de o adamin karisi konu acsa burdan ikinci kadin icin millet neler derdi cocugunun rizkini dugune mi verecek fln simdi bi de anli sanli dugun yap denmis
adam onun icin bosanmis iste belli kabul de etmis bu da ikinci kadin yapar otomatikman kabul etmeseydi bi derece inanilir olabilirdi. simdi yuzlerce konu bulabilirim esim ayrilmamizdan 1 sene sonra beni aldattigi kadinla evleniyor cocugum duydu psikolojisi bozuldu diye. ben her zaman objektif bakarim konu sahibinin kim oldugu degil yasananlar onemli.:kkk:

Yanı benım psıkolojım gayet rahat cunkunonun la tanısıp gerceklerı ogrendıgımde ayrıldım tekrar ben dıyorum ya kadar bosandıktan sonra gene bırlestık olmayabılırdı evet ama evlılıgını ben bıtırmedım o yuzden cocugunun ne dusundugunonemlındıl kı cunku ben bısı yapmadım
Yanı bıde maddı acıdan da sorun yapan bırı dıgıl oda bende

herkesin düsüncesi farklidir
bence siz nasil istiyorsaniz öyle yapin

Bende artık arkadaslarıma da fıkrımı actım hepsı tepkıngosterdı zaten

O evlendınayrıldı sen neden dugun ıstemıyomussun dedı heralde bu gıdısle bı kokteyl tarzı bırsey dusunmeye karar verdım

Ben de sevmiyorum herhalde ilerde nasip olur da evlenirsem düğün dernek kına gecesi nişan filan çok sade olur.

Ben-eşim,ailelerimiz düğüne sıcak bakmadığımız için nikah ile evlendik ve sonrasında pişmanlığını üzüntüsünü yaşamadım..çok sade bir kına gecesi düzenlendi ve kına gecesinde eşimle dansımı yaptım o konudad rahatım..
Gelen misafirin çoğunluğu zorunluluktan gelir;oynayan oynar oynamayan ayıp olmsın diye alkş tutar,onu bunu çekiştirir dedikodu yapar..yorgunluk birtaraftan harcanan zaman birtaraftan ve ayrıca yüklü bir çıkış cepten..düğüne verilecek maddiyat ile daha faydalı yararlı işler görülebilir diye düşündük ve sadece nikahta karar kıldık..sizinde Hakınızda hayırlısı...

bende düğün istemeyenlerdenim nikah yeterli bence
zaten kına gecesini hiç istemiyorum,ama kime söylesem bi tepki bi tepki..

bende düğün istemeyenlerdenim nikah yeterli bence
zaten kına gecesini hiç istemiyorum,ama kime söylesem bi tepki bi tepki..

gittiğiniz düğünlerden hoşlanmayabilr sevmeyeblrsnz ama kendi düğününüz olunca çok farklı oluyo benim elşimde diyordu mevlüt gibi yapsak filan olurmu ben düğünsüz gitmem dedim:)) düğünde de bendne çok oynadı coştu..izliyrz fotoğrflrı düğünü yakın çevren eğleniyo hep birlkte coşkulu geçiyo .müziğin ritmine kaptırınca süper oluyo..zaman çabuk geçiyo zaten..aynalı körük olmazsa ben gelin gitmem .ud kemani çalmazsa aynalı körüğede binmem demiştim yani..iyikide olmuş..ilerde içinzde ukte kalır benden söylemesi yok kalmadı diyenler avutuyordur kendini gibime geliyo yada içleri ölmüşmü ne diyim..yanlış anlamayın yani de..bence düğün yapın..:16:

Neden ayıp olsun...Benim nişanım da evde aile arasında oldu...
Nikahım da uzak bir şehirde kıyılacağı için yemekli oldu...Hop hop müziklerden,piyasa müziklerinden hiç hazetmediğim için benim daha önceden seçip beğendiğim müzikler çaldı...Bir de gitar,keman,fülüt üçlüsü vardı...9/8 lik müzik konulsun,oynayalım,döktürelim isteyenler oldu ama kabul etmedim....Milletin ne düşündüğü önemli değil valla...Ben nasıl istiyorsam öyle olmalıydı benim nikahım/düğünüm....Sevmediğim, gerdan kırmalı ,göbek atmalı müzikler çalsaydı çok mutsuz olurdum...Eşimle dans ettik...İsteyenler bize katıldı,eşleri ile dans ettiler.....:24:
Kına gecem de olmadı..Çünkü bizde böyle bir gelenek yok...Dolayısıyla içimde kalan bir şey olmadı...:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de düğünlerden hazetmiyorum. Sade bir nikah ailelerle güzel bir yemek güzel bir yerde düğün çekimleri,arkadaşlarla gece toplanıp eğlenmek,düğüne harcayacağınız parayla da güzel bir balayı bence çok daha hoş olur. Milyon tane tanıdık tanımadık insanla,dan dan çalan davuldur zurnadır,üstüne o kadar da masraf bence israf.Hem baş ağrıtıyor :9:Hem vakit hem para kaybı en güzeli parayı da vaktini de eşinle değerlendir istediğin şekilde:34:

Bende evli degilim evlenirsem nikah düşünüyorum sadece kına gecesi bile istemiyorum

bence en iyisini edersin,benim ki böyle olmayacak ama olsaydi agrisiz asim kaygisiz basim olacaktim..

cok sinirliyim bu aralar,gerginlikler cok oluyor.

böyle törenlerden hiç hoşlanmıyorum
hep nikah hayal ettim ama olmadı (çünkü atama dolayısı ile nikahım önceden olmustu, durum boyle olunca dugun de yapmak zorunda kaldık)
kına gecem falan da olmadı
bihterinki gibi bir kokteyl yapmak isterdim, oynamayı da hiç sevmem:27:

Back
X