Saç Uzatma Yöntemleri kızlar dün sinameki yaptım..! yorumlarınızı bekliyorum (resimli)

belli bir düzene soktuysan belirli aralıklarla yaparsan sorun olacağını sanmıyorum canım yerimseniben

Devam et sakın! bırakma
Ben gecen kış 8 hafta yaptım yazın ara verdim..
Her hafta 1 defa..
Baya uzadı..
Yazın deniz güneş yıprandı biraz ara verdim..
Şimdi kışın tekrar başlıcam 8 hafta daha
SİNAMEKİYE DEVAM YANİİ 2.3 DEFA YAPIP BIRAKMAYIN FARKI GÖRÜCEKSİNİZ ZATEN..

kızlarrrrrrrr en bırsey sormak istıyorum ben sinemakeyi 2 gun ara ile yaptım ıkı kere ben dıyorum kı simdik boyle 2 gün ara ile devam etsem süreki acaba sacıma zarar mı verırımkı ,,,benım vakıt bolda ugrasabılırım ama zarar verırım dıye korkuyorum bıde sarımsaklı sampuan kullanıyorummm...lifen bir cvppp:)))

Sinameki nin tarfi defterimde yazılıydı ama unuttumm guclubacismile
Yazabilir misin zahmet olmazsaa ..
Birde saç rengini çok beğendim söylemeden geçemedim zemuszemus

bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedircen canım bukadar. :)

ben fark göremedim ama 3-5 tane yap öyle koy kesin görürüm o zaman :) bende 2 defa yaptım fark var diyo herkess

Valla bende gittim saçlarımı kestirdim, çok değil ama uçlarından aldırdım,sırf bu tarife başlıycam diye,bunla 3 dür yapıyorm, bakalım ne olacak eczaneden bemix alırken adam bide b vitamini al dedi o da ampül şeklinde arada onuda kattım, ama artık katmıycam tam tarifi uygulayayım diye. onuda belki şampuana katarım bakalım ne olacak 3 ay kadar sonra sonucu yazcam Allah kısmet ederse inşallah uzar. Fotografta çektim kestikten sonra uzarsa fotograflı koycam.

fark yok canım :D heryerde senin saçlarını görüyorum :D 7.8 kez yaptktan snraa uzayıp uzamadığı belli olur bncee.. :) saçlarını bu kdr takma kafaaya :) bakımını yap geç :)

kızlarrr saçlarımın resmini koydum aslında saçma gelebilir ama saçımı daha yeni kestirdim.ve dünde 1 eylülde saçlarıma sinameki yaptım bugün ikinci günüm yani haftaya yine yapıcam saçlarımla cok uğrastıgım için kestirdğim günde fotoğraf cektim ve azöncede..sordum öyle abime sence fark war mı diye biraz var dedi..hem ilk fotoğrafta saçlarım fönlü diğerindeyse saçlarımın dalgalı hali duştan yni çıkıp çektim..! szcede bi fark warmıı ?? yorumlarınızı bekliyorumm kızlarr k:enbuyukkk:

canım nasıl resim ekledin

bizzat yaptım uyguladım bi formül var sinameki otu, bemiks ampul ve tatlı badem yağı saçı uzatmada ve güçlendirme canlandırmada ayrıca saç rengini bile parlak yapmada birebir :34: deneyen pişman olmaz hemen uzatmıyo zaten sihirli değnek değil en az 3veya 4 kere kullan yani 1 ay geçsin saçlarının daha gür dolgun ve parlak olduğunu göreceksin :34:

Back
X