kızlar durumlar vahim..lutfen yardım edin

8 aylık doğmuş bebek :)

iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim.Ne kadar bilincimi kaybettiğimi sayenizde fark ediyorum,ettim de. Salak aklıma yanayım

Mücadele etmen gereken bir ilişki değil bu
Bırak çok mu seviyorsunuz.. bozulmuş, dağılmış, karışık şeyleri düzeltmeyi
Arkanıza bakmadan kaçın lütfen... ne sevgisi ne aşkı... bu iş akıl işi değil.

ben nasıl böyle bi aptallık ettim her seyi geçtim o yalanlara kendimi nasıl böyle inandırdım. bir gram akıl yokmus bende

Ahh bee canım o ayrı yaşama, evliliğin yolunda gitmemesi hikayeleri koca birer bahaneden ibaret ..
Sen de o koca koca bahaneler üreten, yalancı pisliğin metresisin .
Ah almaktan korkuyorsan da bu adamdan uzak durursun ..
Yuva yıkanın yuvası olmaz çünkü ..

iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim.Ne kadar bilincimi kaybettiğimi sayenizde fark ediyorum,ettim de. Salak aklıma yanayım
Bu sana bir ders olsun o zaman ..
Bir daha da evli adamlardan uzak dur ..
Ve bunu sadece kendin için yap, aklı başında bir insan kendine nasıl yakıştırır bu durumu ..

Şu erkekler de bir seferde başka hikaye uydursunlar ya. Hep aynı yalanlar.... Yok karımı sevmiyorum, yok tek seferde hamile kaldı.... artık başka şekilde kandırma yolları öğrensinler.
Hem karısıyla mutlu değil, hem de işi yatak odasında bitiriyor, sen de buna inandın mı?
Bugün karısına bunu yapan, yarın sana aynı şeyi yapar.
Sana da söylenecek çok şey var aslında, küçücük bir sübyanın anne ve babasını ayırıp, çocuğu annesinden koparıp büyütmek ne demek? Bu nasıl bir vicdandır? Sırf kendi bencilliğin için kaç kişinin günahına girdiğinin farkında mısın?
Neden bu kızlar bekar birini bulmazlar da evli erkeklerin yuvalarını yıkarlar anlamıyorum. Sevgiymiş...
Azıcık empati yapın. Sizin de kocanızı ve evladınızı sizden koparsalar nasıl olurdu haliniz? Bu nasıl bir zihniyettir. Allah akıl fikir versin. Allah ıslah etsin. O masum çocukla, o gül gibi kadına acırım.

gel bakalım bu yana bebişle bana gelsen ne ya hadi elalemin evini dağıttın üstüne bir de çocuğuna mı sahip çıkcaksın ? kafan çok güzelmiş şekerim güle güle kullan

ne biliyorsun doğru söylediğini kötü gittiğini o geceden hamile kaldıgını belki o gece sıradan bir geceydi hiç küslük yoktu arada sana bunu böyle de anlatıyor olabilr..ha senin anlattıgın dogruysa da savunulcak yanı yok görüşmen cok yanlıs.bide bebegi alırım bakarım diye neden söylüyorsun adamı iyce kıskırtmak bu karısına karsı...

Erkekler bu yalanı söylemekten bazı saftiriklerde inanmaktan vazgeçemedi bir türlü.

Vay arkadaş insan küs olduğu kişiyle yatar mı yahu ... hemde baya baya zevkede gelmişler..

Yıl oldu 2015. Insanlar uzaya çıktı hatta orada halay çekecekler yakında siz hala "ilk seferde hamile kalmış, eşiyle mutsuzmuş" larla uğraşın..

Aslında herkes biliyor gerçekleri ama inanmak işinize geliyor.. Allah akıl fikir versin

Karısını seviyor demekki fırsatı kaçırmadan sevişmişler ikiside seviyor yani bence sana da sradan çıkmak düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…