8 aylık doğmuş bebek :)Mayıs'ta sevişip Aralık'ta nasıl doğurmuş bebeği ? Ben o kısmı anlamadım.
Süpersonik mi bu spermler ?
Bir de hala,günümüzde bu yalana inananları gördüğümde gerçekten şaşırıyorum.
Farkında mısınız , uzay çağına geçicez yakında ?
safsın safff :)iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim.Ne kadar bilincimi kaybettiğimi sayenizde fark ediyorum,ettim de. Salak aklıma yanayım
8 aylık doğmuş bebek :)
iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim.Ne kadar bilincimi kaybettiğimi sayenizde fark ediyorum,ettim de. Salak aklıma yanayım
Bence o bebek daha büyük :)
öncelikle umarım yazdıklarımı okuduğunuzda objektif bakıp sadece benim hatalarımı görmezsiniz.Kızlar erkek arkadaşımla aramızda 9 yaş var.Ve bildiğiniz büyülü bi şekilde tanıştık. ve bana ikinci oturmaya çıktıgımızda hayatında olan biten her seyi anlattı. evli olduğunu fakat ilişkisinin sürmediğini yaklaşık mayıs gibi zorunluluktan gorustuklerini ve o gorusmenın yatak odasında bittiğinide. evlilik bitişi ise kızın hamileyim demesi ama oyle bişeyin olmaması. 3 gün önce kız doğurmus. yani o geceden hamile kalmıs buyuk ıhtımalle. bense ne yapacagımı sasırdım. ilk bunları konustugumuzda belki her seye eyvallah diyebilirim ama çocugun varsa ben onun hakkına giremem asla dedim. ve bana dun gece bunları soylediğinde size yemin ediyorum o kadar içten bi şekilde bebişle bana gelsen kendi canımdan bi parça gibi bakarım dedim. ailesi birleşin diye konusmaya baslamıs kafamı eğdim ve odadan çıktım dedi.bana deseki git hayatımdan emin olun gitsemde kalırım. her zaman yanında olmak isterim. kal dese tum zorluklara birlikte gogus gereriz biliyorum. ama ortada günahsız bi can var. vicdanım mantıgım gitmemden yana. ama aklımın diğer yarısı ve kalbim pes etmek yok diyo lutfen bana akıl fikir verin kızlar...çok tesekkur ederim
Bu sana bir ders olsun o zaman ..iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim.Ne kadar bilincimi kaybettiğimi sayenizde fark ediyorum,ettim de. Salak aklıma yanayım
bebek varmı bide o var.adam belki onuda yalan dedi.
gel bakalım bu yanaöncelikle umarım yazdıklarımı okuduğunuzda objektif bakıp sadece benim hatalarımı görmezsiniz.Kızlar erkek arkadaşımla aramızda 9 yaş var.Ve bildiğiniz büyülü bi şekilde tanıştık. ve bana ikinci oturmaya çıktıgımızda hayatında olan biten her seyi anlattı. evli olduğunu fakat ilişkisinin sürmediğini yaklaşık mayıs gibi zorunluluktan gorustuklerini ve o gorusmenın yatak odasında bittiğinide. evlilik bitişi ise kızın hamileyim demesi ama oyle bişeyin olmaması. 3 gün önce kız doğurmus. yani o geceden hamile kalmıs buyuk ıhtımalle. bense ne yapacagımı sasırdım. ilk bunları konustugumuzda belki her seye eyvallah diyebilirim ama çocugun varsa ben onun hakkına giremem asla dedim. ve bana dun gece bunları soylediğinde size yemin ediyorum o kadar içten bi şekilde bebişle bana gelsen kendi canımdan bi parça gibi bakarım dedim. ailesi birleşin diye konusmaya baslamıs kafamı eğdim ve odadan çıktım dedi.bana deseki git hayatımdan emin olun gitsemde kalırım. her zaman yanında olmak isterim. kal dese tum zorluklara birlikte gogus gereriz biliyorum. ama ortada günahsız bi can var. vicdanım mantıgım gitmemden yana. ama aklımın diğer yarısı ve kalbim pes etmek yok diyo lutfen bana akıl fikir verin kızlar...çok tesekkur ederim
Doğru, belki bebek de yok hani ayrılamam bahanesi yarattı kendi kendine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?