kızlar durumlar vahim..lutfen yardım edin

araları bozukken birlikte olup, o ilk birliktelikten de hamile kalındığına inanıyorsan diyecek birşey bulamıyorum.. ya da var benim eşim de bir tuhaflık, adam bana kızgınken yüzüme bile bakmaz ben de dönüp sırtımı yatarım.. haa bi de keşke hamile kalmak o kadar kolay olsa da her isteyen hamile kalabilse yıllarca uğraşmadan..

İki kez buluşulan bir adama da sırılsıklam aşık nasıl olunuyor onu anlamadım ben. Bu öyle bir aşk ki adamın bebeğine de bakacak kadar.
Sanırım konu sahibi hazır boşluktayken karşısına bir erkek çıktı ama maalesef o da evli çıktı. Yaşı da küçük olsa gerek.
Daha çok kişiler çıkar karşınıza. Atmayın kendiniz günaha. Yazık, yıkmayın yuvaları.

Allah sizi ıslah etsin.sanki çok masumsunuz yazıda acıtasyon tavan. Allah adamıda ıslah etsin sevmiyo olabilir boşansın madem. ne halt yiyosanız yiyinn.al bebişide gelmişmiş....o anneyi hiç düşündün mü sen sanki hakkına girdiğin sadece çocuk.kadının hakkı ne olacak..her ne kadar mutsuz bi evlilik varsa da onlar boşanana kadar bir yuva var demektir.yuva yıkanın yuvası olmaz bunu bil.

nedense tüm ilişkiler biter ama evlilik devam eder. kadın yalandan hamileyim deyince adam neden bu haberi kutlama gereği duymuş peki bunu da sordunuz mu? hani güya o gün olmuş ya

gitme canım ne gerek var ki huhuuuuuuuuuu bacım tarafsız olmamız gereken bir taraf var da ona mı uyarı yapmaya kalktın anlamadım ki..bu neyin korumacılığıdır,sana laf etmeyeceğim vurun kahpeye de demeyeceğim..ama karşındaki mesnetsiz iğrenç aşağılık adama çok şey demek isterdim.. beni dinler misin hayır ama adam ol aklını başına topla git adam gibi bir adamla hayat kur olur mu hiçbir hemcinsinin de canını yakma.

konunuzun ozetı, adam ben buyum demıs sen kabul etmıssın.. Simdi karısına donmek ıstıyor ve sorunsuz bı sekılde hayatından cıkman ıcın bebek var ortada ve uzerımde baskı var dıyor.. Siz hala yanında olurum dıyerek ekmegıne bal suruyorsunuz.. hadı bı hata yaptın hala nıye ısrarla devam edıyorsun.. Gercekten ayrılmayı dusunse bıle o anne aranızda olacak buna katlanabılecekmısın.. Kendıne nıye boyle bı kotulugu layık goruyorsun..

Çocuk değilsin böyle bir şeye inanman şasırticı çok banel erkek sallamalarında biri bu hikaye
Bırak barışırsa barışsınlar

zorunlulukta görüştükleri bi arada bile iş yatak odasında bittiyse aralarındaki ateş sönmemiş demektir ve kadın hamile kaldıysa -hamile kalmak için yüzde 90 adamın bunu bilerek yapması lazım demek istediğimi herkes anlamıştır- adam da kadını bi şekilde bırakmak istemedi demektir. bu durumda sana düşen de gitmek oluyo

ayrıl bence onlarda yuvasını kursun tekrardan adam suçlu baştan kadınla ilişkisi bitip nasıl hamile bırakıyor ???? sizi iyi kandırmış .... erkek milleti evde karın var hala niye gözün dışardaa!!! bu erkeklerden soğuyorum yaaa

dün esra erolda bi adam vardı karısını sevgilisyle aldatmış sonra o sevgilisiyle evlenmiş yeni karısını da eskisiyle aldatmış o hesap

birde başkasının bebeğine annesi varken annelik yapmak sizemi kalmış bebeğide al gel bu ne ya hem adamla evlilik dışı yaşa birde bebeğinede bakarmış.herkez anasınyla mutlu hem yuva yakın birde çok düşünüyormuuş gibi o bebeği al gel bakarım diyorsunuz hemde içten.siz kendi zevkininzden başka birşey düşünmeyen bencil birisiniz.gerçekleri öğrenince onurluca aradan çekilmeyi bilmek gerek bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…