- 31 Ekim 2013
- 21.643
- 72.790
- 798
- 41
Al benden de o kadararkadaş ilk seferde nası hamile kalınıyo ya bilen beri gelsin
iki yıla yakındır uğraşmaktayım,
girmediğim şekil, içmediğim ot kalmadı banamısın demedi
vay anasını sayın seyirciler
gitme canım ne gerek var ki huhuuuuuuuuuu bacım tarafsız olmamız gereken bir taraf var da ona mı uyarı yapmaya kalktın anlamadım ki..bu neyin korumacılığıdır,sana laf etmeyeceğim vurun kahpeye de demeyeceğim..ama karşındaki mesnetsiz iğrenç aşağılık adama çok şey demek isterdim.. beni dinler misin hayır ama adam ol aklını başına topla git adam gibi bir adamla hayat kur olur mu hiçbir hemcinsinin de canını yakma.öncelikle umarım yazdıklarımı okuduğunuzda objektif bakıp sadece benim hatalarımı görmezsiniz.Kızlar erkek arkadaşımla aramızda 9 yaş var.Ve bildiğiniz büyülü bi şekilde tanıştık. ve bana ikinci oturmaya çıktıgımızda hayatında olan biten her seyi anlattı. evli olduğunu fakat ilişkisinin sürmediğini yaklaşık mayıs gibi zorunluluktan gorustuklerini ve o gorusmenın yatak odasında bittiğinide. evlilik bitişi ise kızın hamileyim demesi ama oyle bişeyin olmaması. 3 gün önce kız doğurmus. yani o geceden hamile kalmıs buyuk ıhtımalle. bense ne yapacagımı sasırdım. ilk bunları konustugumuzda belki her seye eyvallah diyebilirim ama çocugun varsa ben onun hakkına giremem asla dedim. ve bana dun gece bunları soylediğinde size yemin ediyorum o kadar içten bi şekilde bebişle bana gelsen kendi canımdan bi parça gibi bakarım dedim. ailesi birleşin diye konusmaya baslamıs kafamı eğdim ve odadan çıktım dedi.bana deseki git hayatımdan emin olun gitsemde kalırım. her zaman yanında olmak isterim. kal dese tum zorluklara birlikte gogus gereriz biliyorum. ama ortada günahsız bi can var. vicdanım mantıgım gitmemden yana. ama aklımın diğer yarısı ve kalbim pes etmek yok diyo lutfen bana akıl fikir verin kızlar...çok tesekkur ederim
ya işte ondan şekerimşimdi kısacası ço
cuğu olan evli bir adamlamı birliktesin
Hi hi hidün esra erolda bi adam vardı karısını sevgilisyle aldatmış sonra o sevgilisiyle evlenmiş yeni karısını da eskisiyle aldatmış o hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?