Kızlar duymaya ihtiyacım var,ayrıldığınız sevgilinizi nasıl unuttunuz?

çok doğru .. hayatta herşey olabilir böyle yakıştırmalar çok çirkin..

ne kadar güzel yazmışsın ya, ellerine sağlık. çok mantıklı ve doğru şeyler yazmışsın. hayran kaldım.

teşekkür ederim canım.. aklın yolu bir..

şişman diil kız o pişman yanlış yazmışıııım:):) ama çocukta yaparım kariyerde hırslıyım azimliyim mermeri delicem

Bende diyorum ne alaka İnanırım valla hiçbirşeyden geri kalmayalım biz kadınlar aman

Ya tabi insan öyle bir anda unutamıyor. Hele ki yılların geçmişse gerçekten inanmış güvenmiş ve sevmişsen. Bir de üstüne sevilmişsen tamam işte.. Ama hafifliyordur ister istemez

Dediğin gibi canım sosyalliğimden birşey kaybetmedim ben allah'tan. Dil kursu spor iş güç herşey aynen devam. Sinema arkadaşlar falan. Bir kere bile ağlamadım kahrolmadım depresif takılmadım.Asıl olay benim içimde zaten.. Evet haklısın bende zamanında hiç yapmam dediğim şeyi yaptım yalvardım yakardım. Vakit kaybıydı demeyeyim ama haketmemiş hemde hiç.. Bu arada kızdan ayrılmışşş

Ne kadar içten yazmışsın canım ya okurken gülümsedim inan ki :):) İnşallah inşallahh bir an önce çıksın gitsin aklımdan yaa

Canım üzülme ne olur bu kadar yıpratma ne olur üstünde de baya bir zaman geçmiş.. O çivi çiviyi söker olayı bana da ters. Daha öteki aklındayken nasıl başkasıyla olur insan aşkım der

Tatlım benimki de balık burcu Ay hepsi mi böyle bunların yaaaa. Tabiki de canım ne rüyası ortaokul ergen numaraları bunlar hepsi aynı kafa. Biz 25 ağustosta ayrıldık 2 ekimde o kızla ilişkiye başladı bugün ayrılmışlar ne üzüldüüüüm ne üzüldüüm kahroldum inan kiii

Bende aynen onu yapıyorum valla canım. Hiiç umursamıyorum ne iyi ne kötü tek birşey yok yanii sanki hiç yokmuş olmamış gibi davranıyorum Haketti bu onu

Kızdan da ayrılmış bugüün Çokta güzel yorumlar geldi kendime bir güvenim geldi sanki ama yaa Allah ayırmasın sizide canım benimmm :)

Aynı şey bende de var tatlım akıl vermeye gelince yapıyorum ama insanın kendinde uygulaması biraz zor oluyor. Böylesi senin için daha iyi olabilir tatlım gözden ırak gönülden ırak demiş atalarımız.. Keşke benimkinin de ulaşabileceğim hiçbirşeyi olmasa daha kolay olabilirdi o zaman belki herşey..

Bunlar çok hoş çok mantıklı tavsiyeler canım benimm çokk teşekkür ederimm Ama keşke biraz frenleyebilsem kendimi. Msn falan hiç girmiyorum faceden falanda sildim ama yeni açtığı profil herkese açık olduğu için nefsime hakim olamıyorum girip bakıyorum aklıma geldikçe. Telefonda bi yerde öyle kayıtlı duruyor. Ne mesaj atarım ne ararım ne sorarım. Kimse onunla ilgili konuşmuyor benimle. Ben biraz sert olanlardanım öyle pek sormaz kimse bana. Ama inşallah dediğin gibi olur

Allah bir ömür bozmasın mutluluğunuzu inşallah tatlımm :) İnşallah karşıma öyle biri çıkar ama aklımda o varken nasıl olur ki ?? :26:

canım umarın senin için en hayırlısı en güzeli olur eğer sonu güzel olacaksa en kısa zamanda sana dönmesi için şuanda dua ediyorum en iyisi olsun herşeyin ikimiz içinde

ayrılmışlar bugün sadece 20 gün sürmüş. aklında bitti mi bilemem ama o benim tanıdığım adam değil zaten artık. Benimle ağlayan gülen adam değil. Bambaşka biri. Artık tanımıyorum onu ne düşündüğünü tahmin bile edemeyecek kadar.. Zaten şu durumda yapabileceğimin en iyisi zamana bırakmak başka çarem yok ki. Sadece canım çok yanıyor. Zaten ben o kızı yarabandı olarak kullansın demedim. Burda sadece acımı paylaştım sevgiliside varmış dedim. Umarım beni de yarabandı olarak kullanan birileri olmaz

ayrılmışlar bugün sadece 20 gün sürmüş. aklında bitti mi bilemem ama o benim tanıdığım adam değil zaten artık. Benimle ağlayan gülen adam değil. Bambaşka biri. Artık tanımıyorum onu ne düşündüğünü tahmin bile edemeyecek kadar.. Zaten şu durumda yapabileceğimin en iyisi zamana bırakmak başka çarem yok ki. Sadece canım çok yanıyor. Zaten ben o kızı yarabandı olarak kullansın demedim. Burda sadece acımı paylaştım sevgiliside varmış dedim. Umarım beni de yarabandı olarak kullanan birileri olmaz

Teşekkür ederim canım yazdığın için.. Hepiniz çok değerlisiniz.. Umarım o doğru insan bir an önce çıkar karşıma. Gönül isterdi ki sonum olsun. Ömrüm onunla bitsin.Sabahlara onunla uyanayım beyaz gelinliği onunla giyeyim.. Evlatlarımız olsun ama kısmet. Kaderimde o varsa zaten benden kaçışı yok. Ama kaderimde yoksa ne yapsam boş

canım umarın senin için en hayırlısı en güzeli olur eğer sonu güzel olacaksa en kısa zamanda sana dönmesi için şuanda dua ediyorum en iyisi olsun herşeyin ikimiz içinde

Çokkkk teşekkür ederim tatlımmm :) Bende senin için ediyorum inan ki:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…