- 2 Ekim 2009
- 1.663
- 135
- 373
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Şayet bir erkek , ilişkisi bittikten hemen sonra başka bir kızla beraber oluyorsa
Gerçekten aklında, kalbinde birşeyler bittiği için beraberdir
Zamana bırakın , hep mutsuz olacak değilsiniz ya
Hem o kız şuanda yarabandı görevini yapıyor kelimeside çok çirkin
Belki sizide yarabandı olarak kullanan birileri olmuştur
ne kadar güzel yazmışsın ya, ellerine sağlık. çok mantıklı ve doğru şeyler yazmışsın. hayran kaldım.
şişman diil kız o pişman yanlış yazmışıııım:):) ama çocukta yaparım kariyerde hırslıyım azimliyim mermeri delicem
Benim 5 ayı geçmiştir ayrılalı unuttun mu dersen hayır ilk başta ki gibi üzülüyormusun dersen de hayır bi şekil de insanın aklında hep oluyo sonuçta yıllarını geçiriyosun ama emin ol ilk başta çektiğin acıları ilerde çekmiyosun alışıyosun zamanla normal geliyo artık bi başkasıyla el ele kol kola görsen bile canın eskisi gibi yanmıyo onla olmaya nasıl alıştıysan onsuz olmaya da alışıyorsun yine aklına geliyo tabii ki üzülüyosun ama anlık bir şey gelip geçiyo işte
ben de geçtim bu yoldan. arkadaşlarla konuşur konuşur ağlar ağlar yeni kararlar alırdım kendime.
onlar derlerdi 5 para etmez artık üzülme diye isterdim ki kafasını vursun taşlara bu kızı bıraktım diye derdim. bi pişman olduğunu görsem derdim.. kendimi ikna etmek için bisürü kötü şeyler düşünürdüm. zaten böyleydi zaten şöyleydi diye tam iyi olmaya başlarken o gün yine tutardı .. ama çok sevmiştim diye.. çok sevmek hiçbir halta yaramıyor arkadaş. çok sevmez başına bela. gözlerini kör ediyor bunu bilir bunu söylerim.
arkadaslarım yorum yapardı artık yeter cevap bile yazma derlerdi sorardım cevap yazsam mı diye. isterdim ki benim istediğim cevabı versinler. kalbim mantığıma engel olurdu.. arkadaslarım hiçbir zaman istediğim cevapları vermediler çünkü sağlıklı düşünüyorlardı.
peki dinledin mi onları de.. sadece kulağımla dinledim. yine mesaj atsa koşa koşa gidersin sen derlerdi. koşa koşa giderdim evet..
o ilk yılımızın dolduğu gün mesaj attı .. dediğim gibi barışma yanlısıydı. ve ben ona onsuzluğa alştığımı hissettirdim. senin barısmaya niyetin bile yok ne diyorsam dedi. peki pişman mıydı. yada hayattında başka biri olmadığı için mi geldi orasını bilmem ama. erkekler ayrıldıktan sonra sık sık yoklarlar eskileri. ona unuttuğunu bile gösterme hiçbir tepki verme umursamaz ol.. acısı otursun içine.
aşka inanıyorum evet. çift taraflı aşk olabilir. o da kabulum . ama mutlaka biri ötekinden daha çok sever bu hiç değişmez..
kız mantığı çok incedir karmaşıktır. erkeğinki düz. kısa yoldan düşünürler. ayrıntıya takılmazlar.
keşke olar gibi olabilsek. ve geçse gitse herşey.
onsuz mutlumuyum şuan ? evet ..
onsuz da olur muymuş ? evet ..
o olmadan da hayat varmıymış ? evet hem de en alası ..
onsuz kafam daha mı rahat ? evet . içimde huzur var.
onunla mutlumuydum peki ? evet çok da mutluydum içim de kıpır kıpır olurdu.
peki ne kaybettim.. sadece kendi karakterimi kaybettim. çok ağladım yakardım. 3 günlük dünyada onun için 1 gün gözyaşı dökmez sızlanmak boşa vakit.
aşk güzel birşey evet. ama illa yanında olması gerekmiyor. sen hala sevebilirsin. ama onun da sevmesi gerekmiyor seni. yada seninle olması gerekmiyor. elinden oyuncağı alınmış bi çocuk gibi sızlanmak boşuna.
bol da vakit geçiriyorsun. sosyal birisisin anlaşılan. başına dert arama.. ben 3 ay 4 duvar içinde yaşadım bunu .. unutman için çok uygun şartlar. zaman da bunu kolaylaştıracak
geçicek hiç merak etme canım benim sadece biraz zaman bak gör bundan 4 ay sonra diceksin aaaa ben bunu unutamıyordum acılar içinde kıvranıyodum o kişi için diyip gülceksin kendi kendine belkide hiç hatırlamıcaksın inan bana..
Valla kızlar bende bi anormallik var galiba. 1 yıl olucak 29 ekimde biz ayrılalı tamamen konuşmayı bırakalıda 3 ay ama banamısın demiyo içim hergün aynı acıyla eziliyo onunla yatıp onunla kalkıyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama nefesini bile özledim ya. Bende çivi çiviyi söker die düşüğnüyorum ama rabbim onu unutmadan da karşıma birini çıkartmıyor ki
iki aydır bir sevgilisinin olması, işte rüyamda seni gördüm yazarak seninle konuşmaya çalışması gibi ortak yanlarımız olduğunu görünce özellikle yazmak istemiştim zaten sana kuzum :)
rüyalarında görüyolar mı görmüyolar mı bilmem. ama konuşmak için özellikle yaptıkları kesin. yoksa biz de her gece rüya görüyoruz ama sonraki gün aramıyoruz o gördüğümüz kişileri :d dimi
gerçi benimki cidden görmüş olabilir balık burcu kendisi, duygusal geçmişe bağlı..
bi de şu var seninki ayrıldıktan kısa bir süre sonra biriyle başlamış sanırım.. bendeyse bu iki sene sonra anca oldu :d o da benim sevgilim olduğunu zannettikten sonra başladı kendisi. ne olursa olsun yaptığı yanlıştı.. herneyse. diyeceğim o ki senin sevgilin bunu sırf senin canını acıtmak için yapıyo olabilir yada unutmak için. yoksa bir anda pat diye o kızı seveceğini hiç zannetmiyorum :s ama işte şu erkekler yaptıkları davranışların nereye gideceğini hesaplayamıyorlar çoğu zaman. bizim kadar ince düşünemiyolar.. o da hesaplayamamıştır eminim böylesinin sana saygısızlık olacağını ve herşeyi daha da yıpratacağını.. :s
kafana takıpta kendini üzme yaşanılan hiçbirşey unutulmaz seni unutmamıştır olacak şeymi senelerce çıkmışsınız 2 aydamı unutacak bence oda acı çekiyordur ama acısını hafifletmek veya seni unutabilmek için veya da senin ona dönmen için senin dikkatini çekebilmek için hemen yeni birisini bulmuş o kızada acıdım yazık kullanılıyor haberi yok
onadan alacağın en büyük öcde onu unuttup umursamamaktır eğer öyle hissederse asıl o çok acı çeker
ay çok kötüyüm gibi yazdım sanki
zamanla geçecek
unutamam başkası olmaz hayatımda diye düşünmeni anlıyorum, herkese aynen böyle olur
öyle güzel unutuluyor ki, ben de ölüyorum falan sanmıştım zamanında, oo oooo evlendim bile
seni hakedecek biri karşına çıkınca öyle güzel doluyor ki yeri
Canım açtığım konuları okursan benimde çektiğim sıkıntıları anlarsın
Senin yine ulaşabileceğin bir numarası vardır belki ama bende oda yok ona ulaşabileceğim tek kişi var oda annesi...
Şuanda hayatında biri var mıdır bilmiyorum ama zannetmiyorum belkide beni çok farklı tanıttı kendisine ayrılığımız daha 1. ayını doldurmadan böyle bir şey yapabileceğini ona konduramıyorum umarımda öyledir
onu deliler gibi özlüyorum herşeyde aklıma o geliyor herkes zamanla geçer diyor ama geçer inşallah canım
sana gelince o hiç gelmeyecekmiş gibi hayatına devam et birgün sana döner diye düşünüyorum ama yinede unutmaya çalış çalış ki eğer tekrar dönerse sen onu unutmuş olacaksın ve oda ne kaybettiğinin farkında olacak
bu aklı sana veriyorum ama uygulamaya gelince bende tık yok
sen iyi ol canım getirme aklına üzme kendini
nasıl unuturum diye düşündükçe unutamazsın canım.. o aklına geldikçe 'unutamıyorum' diye düşündüğünde unutamamaya devam edeceksin. Aklına geldiği anda başka bir şey yap, başka bir şey düşün. Çocuk oyalar gibi oyala kendini. Aklına başka bir şey getir, bulmaca çöz, film izle kitap oku.. Aşkla ilgili, sevgiyle ilgili olmasın ama filmler ve kitaplar. Üzüleceğin müzikler dinleme, hatırası olan yerlere gitme. Yok say, yok olsun. Onu tanıyan ve onu soracak kimseyle görüşme, rastlarsan ve sorarlarsa 'bitmesi gerekti, bitti' de, onlar görüşmek istediğinde reddet, kimse senden önemli değil. Ona facebooktan bakma, araştırma, sorma, onunla gittiğiniz yerlere gitme. Kayıtlı olan her yerden sil, msnden facebooktan twitterdan ve ona ulaşabileceğin her numarasını adresini sil.
Gün içinde belki de defalarca aklına gelecek önceleri, sen uzaklaştıracaksın, uzak duracaksın. Sonra daha az gelecek, daha az. Ve bir senin uzak durmana gerek kalmadığını anladığında çoktan unutmuş olacaksın. Söz veriyorum.
bende çivi çiviyi söker mantıgında olanlara ınananlardanım...çok sevıyordum çokk hayatımı adamıstım...onun için neler yapmıstım butun kötuluklerıne karsı göz yumuyordum neden mi? sevıyordum hem de çok ...ama karsıma öyle bırı cıktı ki ben aslında sadece bagımlıymısım dedım...sevmıyormusum aslında o kadar cok dedım...unuttum mu hyr hala arada rüyalarıma gırıyor ama bu sadece yasanmıslıklardan kaynaklı.... belkıde bana bu dunyada bırının yaşatıp yaşatabılecegı en agır kötuluklerı yapan ınsandan kurtulmamı saglayan hayatıma güneş gıbı doğan en büyük aşkım ,hayatımın anlamı ile evliyim...o benı hıc yalnız bırakmadı.ii kötu gunumde destek oldu...hayat bıze cok agır oyunlar oynamasına ragmen arkasını dönup gıtmedi...onun için Allaha şükrediyorum...sizde hayata küsmeyın..uçurumun kenarındayken bıle sizi ordan cekip alacak olan kişiyi bekleyın çünkü öyle bırı bu hayatta var...onun gelmesını bekleyin.ve onu gülümseyerek bekleyinn
canım umarın senin için en hayırlısı en güzeli olur eğer sonu güzel olacaksa en kısa zamanda sana dönmesi için şuanda dua ediyorum en iyisi olsun herşeyin ikimiz içindeAynı şey bende de var tatlım akıl vermeye gelince yapıyorum ama insanın kendinde uygulaması biraz zor oluyor. Böylesi senin için daha iyi olabilir tatlım gözden ırak gönülden ırak demiş atalarımız.. Keşke benimkinin de ulaşabileceğim hiçbirşeyi olmasa daha kolay olabilirdi o zaman belki herşey..
Şayet bir erkek , ilişkisi bittikten hemen sonra başka bir kızla beraber oluyorsa
bende senin gibiyim ağlamam sızlamam içime atarım. bi sru sormuşun unutmuş olabilir mi hemen diye. inan bana oyle bi unutuyolar ki... sana gelince canım zamanla acılar azalıyo ama asıl bir başkası hayatına girdiğinde unutuluyo. hele karşına çıkan doğru insansa onun sana verdiği değer geçmişi hatırlatmıyo inan. hepimiz bi dönem acılar çektik ayrılıklar yaşadık. bende ayrılığın ardından çok uzun zaman kimseleri sevip aşık olamadım o ise o aşkımdan ölen biten adam çok kısa sonra bir başkasıyla çıktı ve sonrasındada evlendi zaten. Güneş bigün doğacak emin ol sadece sabret ve değmeyenler için üzülme bu hayata bikere geliyoruz
Gozun aydin canimBu haber benide cok sevindirdi..
canım umarın senin için en hayırlısı en güzeli olur eğer sonu güzel olacaksa en kısa zamanda sana dönmesi için şuanda dua ediyorum en iyisi olsun herşeyin ikimiz içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?