- Konu Sahibi Red Phoenix
-
evett, insallah barismazlarda
canım emin ol bi süre sonra o kızdan sıkılıp geri dönecektir ama sen sakın affetme. affedersen zıvanadan çıkar zaten araya bikere ayrılık girdğinde asla düzelmez. benimde ilişkim biteli 32 ay oldu ve birbirirmiz çok seviyoduk ama gitti ve 2 yıldır birlikte yaşıyoduk. ilşkimizin son zamanları çok sancılıydı aramızda sorun yokken sorun varmış gibi gösterdi onu sıktığımı bunalttığımı düşündü ama ben hiçbirşey yapmıyodum aslında o kendi söylediklerine kendi inanmaya çalışıyou. ve 2 ay önce tamamen bitirdi bu süre zarfında 3 kere tel konuşması oldu aramızda. 3 de birbirinden fena anlatamam kavga hep . 4 gece önce aradı. ağlıyodu yapamıyorum alışamıyorum sensiliğe senin kokun olmadan yaşayamam dedi. ben sustum anlattı anlattı. şimdi ben konuşayım dedim. inan benimde alşmam kolay olmadı aklıama hep geldin ve her geldiğinde delircek gibi oldum. seni aradım ve sen beni tersledin her seferinde ama şuan ki durumumuza bi bak. ben seni yine anlayışla karşılıyorum sevgi bi anda bitemez ama ben asla sana geri dönmem 2 aydır yaşadığım üzüntüleri unutup herşeyı başa sarıp yine beni terkedip gitmeni izkeyemem. biz bittik dedim. o hala bekle görüceksin her şey düzelcek asla senden vazgecmedim vazgecmicem dedi. ama neye yara artık. ne kadar sevsem affedemem onu bazen affedermiyim diyorum ve kendime okadar çok kzıyorum ki anlatamam. şuan ayrı şehirlerdeyiz aramızda 8 saat var sanırım buaraya gelicek ozaman ne olur bilmiyorrum. emin ol erkek arkadaşında seni unutmamıştır gercekten seviyosa. erkeklerin böyle dönemleri oluyo biz nekadar duygusal bakarsak herşeyi düşünürsek onlar okadar düz mantıkla bakıyo. anlık şeyler yaşıyolar. zamanla her şey düzelicek inan çok zor ama gçicek sende kendini üzmemeye çalış canım
32 yazmışım canım yanlışlıklaya. pardon 2 ay oldu Allah benim iyiliğimi versin:)
olur canım o dönemler küçücük bir şey bile umut verir insana. bi arkadaş yazmıştı erkekler ağlayan yalvaran kızları sevmezler diye. bende hayatımda kimse için yapmadığımı ona yaptım ve gitme bunu bize yapma dedim ama gitti.ayrılıktan sonraki 3 konuşmamaızda da gayet rahat konuştum hayat devam ediyo oturup senin için ağlayamam falan dedim. hiç kızgın ve öfkeli davranmamaya çalışım zamanla ama tabi ilk zamanlarda yapamıyodum. son konuşmamızda da öyle yaptım o yuzden döndü zaten. çünkü onsuz yaşayabileceğimi hayatıma başkalarının girebileceğini hissettirdim ona. face te hala ekliyseniz birbirinizde sakın üzüntünü belli edicek şarkılar veya sözler yazma arkadaşlarınla takıl fotolar koy yeni ne bilim yap bişeylerbiz sıldik birbirimizi ama ben ona sakın benim çektiğim o an benim o ortamda olduğum fotoları koyma sakın edim bende hepsini kaldırıcam dedi. ve yaptım profilime hep mutlu arkadaşlarımla fotolar koydum gezdim eğlendim çok üzüldüm ama onun bilmememsini sağladım. son aramasında söyledi hep farklı fotolar koyuyosun demekki çok mutlusun artık dedi içi gidiyo ve ben bu anların keyfini sonuna kadar sürdürdümmm
Tatlım benimki de balık burcuAy hepsi mi böyle bunların yaaaa. Tabiki de canım ne rüyası ortaokul ergen numaraları bunlar hepsi aynı kafa. Biz 25 ağustosta ayrıldık 2 ekimde o kızla ilişkiye başladı bugün ayrılmışlar ne üzüldüüüüm ne üzüldüüm kahroldum inan kiii
O da mı balık :O :Oanladık ki tüm balıklar aynı bak o zaman hiç zannetme ki o kızı sevdi bişyler hissetti. Senin etkinden uzun süre kurtulamaz o. Unutamazlaaar Sürekli yaptıklarınızı ettiklerinizi düsünür o şimdi garibim cidden balıklar geçmişten kurtulamıyolar kolay kolay. Çoğu zaman belli etmeseler de çok hassaslar hangi balık erkeğini tanıdıysam böyle. Ama çok inatlar dimi :)
o kızla da eminim ki senin canını yakmak için başlamıştı. Şimdi ayrılmasına bak ben de ne üzüldüm anlatamam :d :d :d :d :d
seni yeniden araması yakındııııııır=)
Dediğin gibi canım sosyalliğimden birşey kaybetmedim ben allah'tan. Dil kursu spor iş güç herşey aynen devam. Sinema arkadaşlar falan. Bir kere bile ağlamadım kahrolmadım depresif takılmadım.Asıl olay benim içimde zaten.. Evet haklısın bende zamanında hiç yapmam dediğim şeyi yaptım yalvardım yakardım. Vakit kaybıydı demeyeyim ama haketmemiş hemde hiç.. Bu arada kızdan ayrılmışşş
nasıl öğrendin bunu canım ?
demek ki yalanladığı halde doğruymuş onunla olduğu. ayrılmak için beraber olmak gerek dimi.
ben seni tıp ?? diye bi ıkonu açmıştın hele diyorum bu nicki biyerden hatırlıyorum. bunlarla uğraştığına değmez.
bak ben de çok kahroldum öldüm bittim. ve öss senemi ona heba ettim mahvettim. bu sene tekrar hazırlanıyorum.
sen de öyle yap. üniye de gideceksin bak. artık silkelen ve hayatına dön.
bunu kendine yapmamalısın. bencil olma aslında. bunu ailene de yapamazsın. kendime bu yüzden çok kızıyorum. 1 sene mesleğe erken başlamak varken onları zora soktum dersane kitaplar vs vs vs ..
yeni bi hayat bizi bekliyor seneye. önüne bak. artık o kişi senin ardında kaldı.
sevme demiyorum sevebilirsin tabiki hala.. ama artık noktanı koy. hayatında kararsız kalırsan hiçbir yere gidemezsin bile. ya yerinde sayarsın yada elindeki fırsatlar kaçar ve geriyi pişmanlıkla anmak zorunda kalırsın.
geleceğine yapma.. hayat sevgilisiz de çok güzel emin ol ..
ve neden kahroluyorsun noktasına gelelim. biz kızlar hayatımızın merkezine koyuyoruz erkekleri. ilişkimizi yani erkeklerden kastım. ilişki merkezde olunca sosyal hayat arkadaslar iş ev okul hepsi aksamaya başlıyor.
oysa insan merkezine koymamalı ilişkiyi. birgün bitebileceğini unutmamalı..
benm eski sevglim demişti ki hayatında bi B planı olmalı ..
o B planı yapmış .. ama ben yapmamışım ..
o hayatına devam etti.. bende 4 duvar arasında bizi yaşadım ..
ne oldu peki.. olan bana oldu.melankolik takıldım ağladım zırladım..
ama geçti ..
hayatta da böyleyiz aslında .. bir varmışız bir yokmuşuz.. vaktini boşa harcamamalı insan ..
tek taraflı sevgi olmaz o bitirdiyse sende enerjini başka işe ver uğraşmaya değmez.bu işlerde kız erkek değişmez insandır aldatan kızları güçsüz kılmayın boşkoy.
Canım çok güzel bi konu açmışsın. Buna benimde çok ihtiyacım var. Benim konumu okudun mu bilmiyorum ama benzer şeyler yaşamışız. Bende unutmadım unutamadım unutamıyorum.
Teşekkür ederim canım.. Duymak daha da kolaylaştırır diye düşündüm :) Öyle söyleyince merak ettim okuyayım bir.. İnanıyorum unutucaz canım mevlana nın bir sözü vardı. Kaderimde o varsa eninde sonunda olucak ama kaderimde o yoksa yapıcak hiçbişey yok. Sözün özü buydu sanırım.
Sorun bu unutmaya çalışmak bunu bilinçaltına yerleştirdikçe unulmaz unutmam lazım bişeyler yapmam lazım dedikçe olmuyor bırakın su akar yerini bulur benim gibi sakinleştirici kullanıcak duruma gelmediyseniz kısa bir dönem yani kafanız insanlarla hala iletişimde olmayı kaldırıyorsa çok konuşun bunun günleri atlatmak konusunda ufakta olsa bir yararı olucaktır :) inanın bana ne istediğiniz ve kim olduğunuzla alakalı bence sakin sakin olurmu oksijen alarak içinize evet birşey var bunda birşey var biliyorum birşey olucak o yüzden bunu yaşıyorum deyin kendinize ve buna inanın hatta zorlayın kendinizi güzel birşey olmalı deyin.
Sakinleştirici mi kullanıyorsun canım,hırpalama kendini bu kadar ne oluryok benim o açıdan problemim yok. Tenis dersleri,dil kursları,sinema,arkadaşlar vs gayet sosyalim ama anlatamıyorum ben. ağlayamıyorum da. Sadece ne olduğunu anlatabiliyorum ama ne hissettiğimi pek söylemem bazen kendimi zehirliyormuşum gibi bir his oluyor içimde. Tavsiyelerin için çok ama çok teşekkür ederim tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?