Doğuma Hazırlık Kizlar Ekşi Mi Yediniz Tatli Mi?kiziniz Mi Oldu Oğlunuz Mu???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam arkadaşlar bende hem eşki hemde tatlı yiyorum doktor kızın olacak dedi bakalım doktorlar yanılıyormu duydunuzmu hiç doktorlar oglan diyor kız doguruyorlar kız diyolar oglan doguruyorlar böyle şey duydunuzmu yakınlarınızdan

ben ilk zamanlar ağaçlardaki meyvalara takmıştım. yolda giderken ağaçta gördüğüm her meyvayı canım çekerdi.anneannemlerin bahçelerinde armut ağacı vardı daha olgunlaşmadan hepsini yedim.sonra incir çok yedim. şimdide tatlı şeyler çok yiyorum normalde çikolata bile yemeyen birisiydim şimdi evde eksik olmuyor

benim henüz belli değil ama belirgin bi aşerme olmadı.herşeyi yiyorum ama acılı ve baharatlı şeyleri öncedende severdim şimdide devam.ancak tatlı sevmeyen biriyim ama şuan yiyorum.bakalım ne olacak?

bende ekşi ve tuzlu yedim egem oldu tatlıyla hiç aram yoktu ve ben tatlısız duramam normalde

ye ekşiyi çıkar ayşeyi, ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler hep. bende hep tatlı yedim.sanırım dedim hakkı olacak:)
ama dünya tatlısı bir kızım varr..

ya arkadaşlar ben acaip bi şekilde limon yiyorum limon yemeden duramıyorum kızımmı olucakki acaba?:dance:

bende ilk zamanlar ekşi delisiydim..limonları sıkıp içiyodum kalanını tuzlayıp yiyordum :) ama sonra ekşiye düşkünlüğüm kalmadı ne olsa yiyorum şimdi acı ekşi tatlı tuzlu..ama oğluşum olcak Allahın izniyle..

bende ıkı kızımda acayp tatlı delısıydım ve ıkı kızım oldu buda 3 uncu gebelıgım ve asırı eksı ve ozelıkle lımon yıyorum daha bellı degıl tam olarak

iki kere gebelik geçirdim ikisindede aşırı tatlı tüketmiştimm
ikiside erkek dikaydirigubbakcemile3

ben kızmda hep tatlı yedım cıkolatasız duramıyordum sımdı yıne hamıleyım hergun bıkmadan turşuyıyorum cıkolata agzıma surmuyorum cınsyetbellı degıl henüz:49:

ben ılk hamılelıgımde hamıle oldugumu duydugum anda erık dıye delırmıstım erık yyedıkten sonra doguma kadar tatlı yedım hep ve kızım oldu
sımdı yıne hamıleyım belkıde psıkolojık erık gormek ıstemıyorum tatlı gormek ıstemıyorum ama hanı olsa yerımde rabbım herkesın gonlune gore versın

valla cnm benim ilk cnm turşu çekti ama tatlı çok çekmiyodu cnm ekşi tuzlu acılı şeyler çekiyodu o doğrumu bilemem ama yedim ekişiyi çıkardım ayşeyi:1::1::60::60:

kızımda bol bol tatalı yedimmmmm
normalde ağzıma şerbetli tatlı şürmezken gece yarıları bile tatalı yer olmuştum
oğlumdada hamileliğimin başından itibaren yeşil zeytin -peynir-turşu-veeeeeeeeeeee leğenler dolusu erik yedim:)))))
bence aşerme dedikleri şey bünyenin ihtiyacı olan şeyi canını çekmesi heralde
çünki ben aşırı tatlı ve ekşi hayatım boyunca sevmezdim takiiiiiiiiiiiiiiii yavrularıma hamiş kalana kadar:):9:

Ben hep limon,turşu,tuzlu çubuk kraker,tuzlu bisküviler vs,aklınıza gelebilecek tuzlu ne varsa o tür şeylerden yedim.Ha tatlu yemedim mi yeni yeni başlıyorum şu son bir aydır diyelim.
Baştan beri içime erkek doğuyordu ki erkek çocuklarına daha çok düşkünlüğüm vardır.
Nitekim de öyle oldu bebikim erkek :)

Back
X