Doğuma Hazırlık Kizlar Ekşi Mi Yediniz Tatli Mi?kiziniz Mi Oldu Oğlunuz Mu???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar doktorlar aşermeyi hurafe görüolar vea psikolojik öle okudum

Aynen öyle tatlım =)
Ekşi ve acı hastası olan ben hamileliğim boyunca tiksindim resmen.
Hiç aram yokken tatlıyla, tatlı delisi oldum =)))
Ve kızım olacak...
Hiç alakası yok cinsiyetle aşermenin v.s

önceleri anlamadım ama bi baktım ki ben hep ekşi-acı yiyeceklere yönelmişim :) işkembe çorbası başta ,şalgam ve turşu :) bunlarla 3 ayı geçirdim çok iştahımı açtı kilo aldırdı :( sonra duydumki işkembe bakteri üretebileceği için zararlıymış içmiyorum artık ama hala canım istiyor. ve ilk günden beri Kızım olacağını hissediyordum :)

mrb arkadaslar.ekşi tatlı fark etmedi benım için de..canımın istediği herşeyi yedim taki 3. aya girene kadr..çok kötü bi ay geçiriyorum şükür 3.5 ay oldu az kaldı kötü anların gecmesine..5.5 ay sonra oğluşuma kavuscam rabbbım nasip ederse...darısı bütün anne adaylarının basına inş...

Arkadaşlar ben 17 haftalık hamileyim cinsiyetini göstermiyordu dünkü kontrolümde öğrendik bir kızımız olucak ben çok bulantı çektim hiçbirşey yiyemedim baştan ekşi acı yerken sonradan tatlıya dönüştü bence yediklerimizle bir ilgisi yok diye düşünüyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 kizimdada bulantilarim geçtikten sonra deli gibi tatlı yedim

Bunda asiri bı bulantım yok ama ikisinide yiyorum ama genelde tuza aseriyorum bu ne olucak bakalım :49:

kızlar doktorlar aşermeyi hurafe görüolar vea psikolojik öle okudum

inanmak istemeyen inanmaz hurafe demek psikolojik demek çok kesin konuşmak aptallık gibi geldi doktor olması bir şeyi değiştirmez. illaki eleştiriye açık bir konu aş ermek düşünelim azıcık geçmişte teknoloji ne alemdeydi insanlar merakla ne olacağını bilmeye çalışıyormuş ki tatlı, acı, ekşi tahminleri ortaya atılmış. daha ne tahminler var cinsiyet belirlemek için.

hep tuzlu yedim kızım oluyor.. cinsiyeti öğrendiğimden beri de hep tatlı yiyorum (dondurma sezonu açıldığından dolayı da olabilir tabi o :131: ) yani hiç ekşi yemedim ama kızım oluyor :emir_bebek:

Ben hepsinden yedim :) Ne bulursam yedim ama tatlıya oldum olası düşkündüm. Hamilelikte de değişmedi bu durum,çok tatlı pasta yedşm durdum akşamları gece yarıları eşim tatlı pasta aramaya çıktı :) Sonuç gebelik şekerim çıktı ve tatlı yasaklandı :)Şuan çok zor geçiyor.
Ha unutmadan kızım olacak :)

Oglumda tatli yemistim simdi kizima hamileyim ve deli gibi eksi meyve yiyiyorum

15 haftalık hamileyim en başından beri hep ekşi, acı şeyler canım istedi, hala daha tatlıya isteğim pek yok. bi de özellikle et falan çok yedim. hiç bişeyden tiksinmedim hiç de bulantım falan olmadı. kızım olacakmış...

Ye tatlıyı doğur Hakkı'yı derler ama bende tam tersi oldu deli gibi tatlı yedim ve kızım oldu🤣

Back
X