Doğuma Hazırlık Kizlar Ekşi Mi Yediniz Tatli Mi?kiziniz Mi Oldu Oğlunuz Mu???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
gebeliğin basında ekşi ve acı ve tursu yedim hatta tatlıyla aram hiç olmadı hala yok herkes kıza yordu ama oglum olacak ben tatlı sevmem ki bi de bence cinsiyetin yemekle alakası yok

canım hep ekşi istedi hatta yeşil elmayı limon suyuna batırıp yedim şimdi de çok tatlı istiyor canım veee kızım olacak inşallah.

benım canım hiç bir şey istemiyor ne tatlı ne ekşi normal gerçi daha erken dimee

deli gibi tatlı yemek istiyorum pasta, browni, kurabiye... :125::125:
çikolatayı da çok tüketiyorum oğlum olacak inş. :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ben normalde de tatlı hiç aramam, aklıma gelmez. 17 haftalık hamileyim, başından beri sürekli ekşi tuzlu şeylerden hoşlanıyorum. Ama zaten normalde de öyle şeyleri seviyorum:)) veeeeeeeeee akisne kızım değil oğlum olucak:) bence o biraz da normalde sevdiğiniz şeylerle ilgili, galiba hamilelikte onları daha fazla cekıyo canımız :)

26 haftalık hamileyim. ilk zamanlar hatta 19. -20. haftaya kadar sürekli ekşi yedim ama son zamanlar tam bir çikolata canavarıyım. kızım olacak inşallah:) bence bu yediklere bakmıyor

bende hamileyeken tatlı çok yedim gecenin bi yarısı cnm şu hazır pudingler dannette çekerdi eşimde benziciden gider alırdı aşırı derecede tatlı yedim ilk aydan doğuma şimdi çok tatlı 8 buçuk aylık bi oğlum var resimdende anlasıldığı üzre :55:

Son düzenleme:
canım bebeğinin cinsiyetini kendin belirleyebilirsin,ben ve kardeşlerimin 6 çocuğumuz var, hepsinin de cinsiyetini biz belirledik, sonrasında kimimiz tatlı yedi kimimiz tuzlu kimimiz ekşi... önemli olan belirli kriterlerle hamile kalmak... ancak bunu burada açıklamam ne kadar doğru olur bilemem, istersen mail at, anlatayım

ben birkaç ay tatlı yemedim. hep ekşi yiyordum. limonu bile bayıla bayıla yerdim. tatlılar ağzıma sürmezdim. herkes kızın olacak diyordu ama oğlum olacakmış :)

Bende hamileliğim boyunca hiç tatlı yemedim ağzıma bile sürmedim diyebilirim hiç canım istemedi halbuki tatlıya bayılırım normalde.Canım hep portakal istedi kilo kilo portakal yedim bazen gece uyanıp bile portakal yer yatardım.Şimdi Allah bağışlarsa dünyalar tatlısı bir kızım var.:nazar:

bende ilk günden beri acı şeyler ozelliklede çiğköfte yedim. ekşiymiş tatlıymıs hak getire agzıma bile koymadım :D 19 haftalık hamileyim ve hala ögrenemedik bebegimizin cinsiyetini :10: herkes sasiriyo acıda yenirmiymiş hamilelikte diye.. :D acı ve et hergun kebap yesem yok demem heralde sizce ne olur benim bebişim :)

ilk üç ay ekşiye aşerdim hep ekşi yedim tatlıdan midem bulandı sonrasında ise tatlı yedim oğlum olacak:49:

bende ilk günden beri acı şeyler ozelliklede çiğköfte yedim. ekşiymiş tatlıymıs hak getire agzıma bile koymadım :D 19 haftalık hamileyim ve hala ögrenemedik bebegimizin cinsiyetini :10: herkes sasiriyo acıda yenirmiymiş hamilelikte diye.. :D acı ve et hergun kebap yesem yok

acı yenir tabiki hemde öyle bi yenir ki kahvaltıdan yatana kadar :))
tabi fazlası her zaman zarar ama canın çektiği sürece dozunda çok güzel oluyor :34:

bende ilk günden beri acı şeyler ozelliklede çiğköfte yedim. ekşiymiş tatlıymıs hak getire agzıma bile koymadım :D 19 haftalık hamileyim ve hala ögrenemedik bebegimizin cinsiyetini :10: herkes sasiriyo acıda yenirmiymiş hamilelikte diye.. :D acı ve et hergun kebap yesem yok demem heralde sizce ne olur benim bebişim :)

bende acı çok yedim annem oğlun olacak hep acı yiyorsun dedi ve şimdi nasipse oğlumu bekliyorum:9: merak ettim sizin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?

bende acı çok yedim annem oğlun olacak hep acı yiyorsun dedi ve şimdi nasipse oğlumu bekliyorum:9: merak ettim sizin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?

Ewet belli oldu bira gec oğrendik :52: 21 haftalıktı hala göstermemişti :D benimkiside oğlan allahım nasip ederse insallah :)demekki acı yersen oglan oluyomus haha :D :1:

hiç inanmazdım ama 4 ay sürekli kustum. bu sürede sadece tuzlu ve ekşi yedim. tatlı her şey midemi daha da fena yaptı :) kızımın nazlarıymış :) :1:

Back
X