- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
gebeliğin basında ekşi ve acı ve tursu yedim hatta tatlıyla aram hiç olmadı hala yok herkes kıza yordu ama oglum olacak ben tatlı sevmem ki bi de bence cinsiyetin yemekle alakası yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ilk günden beri acı şeyler ozelliklede çiğköfte yedim. ekşiymiş tatlıymıs hak getire agzıma bile koymadım19 haftalık hamileyim ve hala ögrenemedik bebegimizin cinsiyetini
herkes sasiriyo acıda yenirmiymiş hamilelikte diye..
acı ve et hergun kebap yesem yok
acı yenir tabiki hemde öyle bi yenir ki kahvaltıdan yatana kadar :))
tabi fazlası her zaman zarar ama canın çektiği sürece dozunda çok güzel oluyor![]()
bende ilk günden beri acı şeyler ozelliklede çiğköfte yedim. ekşiymiş tatlıymıs hak getire agzıma bile koymadım19 haftalık hamileyim ve hala ögrenemedik bebegimizin cinsiyetini
herkes sasiriyo acıda yenirmiymiş hamilelikte diye..
acı ve et hergun kebap yesem yok demem heralde sizce ne olur benim bebişim :)
bende acı çok yedim annem oğlun olacak hep acı yiyorsun dedi ve şimdi nasipse oğlumu bekliyorummerak ettim sizin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?
Ewet belli oldu bira gec oğrendik21 haftalıktı hala göstermemişti
benimkiside oğlan allahım nasip ederse insallah :)demekki acı yersen oglan oluyomus haha
![]()
![]()
ayy bende hep acı yiyorum 5 aylık olduk ama hala tatlı istemiyor canım :)) ve sonuç PAŞAM GELİYOOOOOO![]()