Doğuma Hazırlık Kizlar Ekşi Mi Yediniz Tatli Mi?kiziniz Mi Oldu Oğlunuz Mu???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hamileliğimin ilk gününden beri turşu ve bol bol limon yedim allahtan bişiy olmazsa kızım olacak ye ekşiyi doğur ayşeyi yanii

Ben de 15 haftalık hamileyim henüz cinsiyetini bilmiyorum. Canım sürekli mısır çekiyor, suda pişmiş, tane, koçan, patlamış hiç farketmez böyle tuzlu tuzlu çok yiyorum ya her akşam yiyorum sürekli aklımda. Ben ne ekşi ne tatlı tuzluyu çekiyor canım bakalım haftaya öğrenicem hayırlı bir evlat olsun da.

kızımda çağla ve karpuz yemiştim..kırmızı etten tiksinmiştim...şu an yine hamileyim dolapta karpuz var ve dolabı açmak bile istemiyorum...turşudan ve kırmızı etten tiksindim...aynı kızımda olduğu gibi...ama hiç önemi yok cinsiyetinin...sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeter...

:26::26:3 aylık hamileyim.ilk zamanlarda o kadar çok ekşiye aşerdimki anlatamam.yeşil zeytin vişne suyu tursu vb...şimdi ise tatlıya döndüm helva reçel tatlı olan herşeyi yiyorum bakalım ne olcak bebişim sağlıklı olsunda.gönlümden geçen kızz..:26:

ben de sürekli ekşi tüketiyorum
ama ne ekşi
limonu sıkıp suyunu içiyorum
nar ekşisi içiyorum
hatta sirke içiyorum
bu kadar yani
bakalım ne olcak bebiş henüz belli değil

deliler gibi ekşi yedim,hayatımda yemediğim kadar:21:
veee oğlum oldu:emir_bebek:

ben kızlarımda tiksintilerim oldu.sarmısak yumurta karpuz.ama oğlumda herşeyi yedim.vede can eriğini (ekşi)hiç sevmem.ama hayatımda yemediğim kadar erik yemiştim.

canım hep ekşi tuzlu şeyler çekti en başından beri
kilo kilo limon portakal ve tuzlu greyfurt yedim tatlıyı normalde çok sevmeme rağmen aramadım hiç
oğluşum olacak benimde:))

benim canım hep tatlı çekti, acıda yedim ama turşuyu yiyemedim hala da yiyemiyorum midemi yakıyor rahatsız ediyor, kısmetse benimde oğluşum olacak:)))
:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızımda kütür kütür limon yedim valla:9:portakal yedim ama turşudan tiskinmiştim soğandan tavuktan çaydan ve ekmekten...........ama
ekşi yoğurt limon portakal aşerdiğim şeylerdi...son aylar tatlıya düşkün oldum:49:

Son düzenleme:
Ben de 15 haftalık hamileyim henüz cinsiyetini bilmiyorum. Canım sürekli mısır çekiyor, suda pişmiş, tane, koçan, patlamış hiç farketmez böyle tuzlu tuzlu çok yiyorum ya her akşam yiyorum sürekli aklımda. Ben ne ekşi ne tatlı tuzluyu çekiyor canım bakalım haftaya öğrenicem hayırlı bir evlat olsun da.

Çİkolatayı ve tatlıları hamile değilken çok sevmeme rağmen şu an hiç sevmiyorum aramıyorum da. Bizim de cinsiyetimiz belli oldu oğlum olacak hayırlısıyla. Oğlan tatlıyı sever derler ama bizimki sevmiyor galiba biz tuzluyu daha çok seviyoruz.

hep ekşi çekiyordu canım turşu falan tatlıyla aram yoktu kızım olacak ....

ye ekşiyi doğur ayşeyi
ye tatlıyı doğur atlıyı demişler.

ben normal de de zaten tatlıyı çok severim hamileliğim de de bol bol canım tatlı istedi..ekşi ve acıyla aram yok benim de oğlum olucak :)

ben hayatımda limonu elime almamış insan, şak şak limon yedim, ekşi mandalinayla portakalla aşk yaşıyorum:60: turşuydu, sirkeydi hayatın anlamı bunlar:60:
normalde tatlı manyağı olmama rağmen ilk günden beri içim istemiyor ( özellikle şerbetli tatlıları )
...ve Allahın izniyle kız annesi olacam:49:

aslinda normalde pek tatliyla aram yoktu baharatli ve eksi seyleri cok severdim.heleki tursu.öyle bi yerdimki herkes hamileyim sanardi.simdi hamileyim ve deli gibi tatli yiyorum ama her dakka yani o kadar.her cesit tatli olsunda.sonuc kizim olucak.bal gibi olcak kesin balim benimmmmmmm:-)

mrb kızlar ben 5-6 haftalık ikizlere hamileyim...
tatlı yiyemiyorum.sürekli ekşili acılı yiyorumm....
ikisinin cinsiyeti de aynımı olur dersiniz....

Son düzenleme:
Back
X