Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Kızlar Elbisem Hakkında Bir Yorum Yapar Mısınız

ooomarlaaa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
4.039
930
398
kızlar bu hafta sonu yakın bir akrabamın oğlunun sünneti var bu elbiseyi giymeyi düşünüyorum ama kararszm acaba başka yerlere de baksam mı güzl mi değil mi karar veremedim. ben beyaz tenliyim olur mu ki. sizce nasıl ?

Son düzenleme:
şaşkınlığıma doymayayım resimi eklemeyi unutmuşum :)

Eklentiler

• $IMG_84734993042925.webp
    19 KB · Görüntüleme: 102
Bence elbise harika, güzel bir tercih olmuş.
Güle güle giyin iyi eğlenceler.

​bende ordan çıkarken çok içime sinerek çıktım ama sonra ki şu kararsızlığım yok mu :)

Bence de çok hoş. Yaz için cıvıl cıvıl. Saçlarını da yandan hafif dağınık bi topuz yaptırırsan süper olur :128:

Ben fazla büyük taşlıı buldum elbiseyi tatlım.
sade sevdiğimden olabilir.
ama zevk meselesi tabi.. daha düzü hoş durabilirdi benceee.
iyi eğlenceler şimdiden

rengi süper modeli sana yakışır belki ama benlik olmadığı için sıcak bakamadım wowww diyemedim ama renk harika

valla acık konusayım kırmak istemem ama herkesin hjer yerde bulabilecegi klasik bi elbise. bence daha farklı bişey olmalı.

başka hangi renk vardı ?

bunun başka bir rengi yoktu canım
rengi süper modeli sana yakışır belki ama benlik olmadığı için sıcak bakamadım wowww diyemedim ama renk harika

valla acık konusayım kırmak istemem ama herkesin hjer yerde bulabilecegi klasik bi elbise. bence daha farklı bişey olmalı.

sanırım benim içime sinmemesi de bu yüzden iyisi mi ben başka yerlere de bakaym tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…