• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar elinde estrofem olan varmı acil yardım

alllahvargamyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
913
372
53
Kızlar acil yardım saatlerdir eczane arıyoruz vermiyorlar reçetesiz elinde estrofem olan varmı ücretli alırım eczaneler vermiyor reçetesiz burada da 1 ayda bir yazılıyor geçerli sayılıyor ne yapacağız bilmiyorum İzmir içi

Kızlar acil yardım saatlerdir eczane arıyoruz vermiyorlar reçetesiz elinde estrofem olan varmı ücretli alırım eczaneler vermiyor reçetesiz burada da 1 ayda bir yazılıyor geçerli sayılıyor ne yapacağız bilmiyorum İzmir içi
İzmir de üniversite karşısında bir eczane vardı orası veriyor olabilir ismini hatırlamıyorum

Siz tedavi gördüğünüz yerde reçete yazıdırın ücretli olarak satın alıyorsunuz. Reçetesiz vermiyorlar ücretli vermiyoruz demiyorlar ki. Siz yanlış anlamışsınız . Bende sizin gibi alıyorum reçeteyi yazdırıp gidip parayla alın bunda sorun yok.

Tedavi oldugunuz yerde recete ederlerse alabilirsiniz. Ben 5 kutu birden almıştım hepsini birden aldirmisti doktorum.

Reçetesiz satılmıyor. Reçeten olsa bile sistemde elinde ilaç var görünüyorsa ücretli olarak da alamıyorsun. İzmir'de ben de günü dolmadan ilaç alamadım. Kullanım dozum yüksekti çabuk bitiyordu ama elimde ilaç var görünüyordu.

İzmirde palanduz eczanesi vardı çok rahat ilaç veriyor bi arastir ara ordan al derim.
Bulamadigim tüm tüp bebek ilaçlarini ordan temin ettim..
Elinde yoksa hemen getirtiyor depodan.nerde oturuyorsan biraktiriyor da.
Onlarda ilaç skntisinin olmadigini söylemişti.

Back
X