[ı]wowwwwwwwwwwwwwwkızlar suan cok sınırlıyım acil yardım ıstyrm eskı konularımda problemlı bı dugun atlattıgımı soylemıstım dugunumu mahveden kaynım ve eltımden .
Gorusmuyorum onlarla fakat gecen gun aıle yemegı vermıstım evde onlar harıc tum yengelrımı abılerımı cagrdm guzel bı gun gecrdık ve ben bu aksamkı resımlerı sosyal paylasım sıtesıne attım .
Hıc bı yorum yapmadım laf sokacak bı durumda yok resımlerımde ama sayın eltı bana bunu yazmıs ! Sen bu resimlerle canımızı acıtacağını mı düşündün gerçekten? Böyle şeylerle mutlu olacak kadar basitsin işte. üstelik kaynını arayıpda küfür edecek kadar aşağlıksın. Ama sende haklısın. Anne baba sevgisi terbiyesi görmemiş bir zavallıdan ne beklenirki. Annesinin dostları yüzünden karakollara düşen birisinden insanlıkmı bekleyeceksin? Senin ve ailenin ne olduğunu herkes biliyor. 500 lira uğruna kızlarını satan böcek kadar değeri olmayan varlıklarsınız. Seni ilk ve son kez uyarıyorum kızım. Bizimle uğraşma sonuçlarına katlanırsın.
Kımseye henuz bısey soylemedım sızce hangı yolu ızlemelıyım .
Bıktım ben bunlardan !!
Bunu okudugumda ısyerımde yemek yıyordum hepsı bogazıma dugumlendı ! Sınırden elım ayagım tıtrıyo suanda !
O 500 tl dedıgı kapı basma adetı abartılmıs bı rakam !
Ayrıca da onu da ılgılendırmez . Hakertler cok agır ! Altında kalamam ! Ma sevıyemı de dusuremem !
Edit: Kw ve aıle buyuklerıyle konusuldu .
Daha da sınır oldum sacma sapan seyler soylendı !
Guya benı sakınlestırecekler .. Onu bısey yerıne koymadıklarını gostermek ıcın kw 'sen or..spu da olsan benım oglum sevmıs begenmıs almıs dedı !
Ben nerelere sıgayım ne yapayım bılmıyorum cıkıp haykırmak gelıyo ıcımde koca bı ates var bedenım bana aıt degıl sankı !
Mahkeme konusunsa eltım harıc hepsı benım karsımda kocam da dahıl !
Mahkeme acarsam tum aıle bırbırıne dusermıs hanfendının ogulları kavga edermıs .
Ben susacakmısım onlar konuscakmıs o terbıyesız kadınla !
Cıldırcam ben nasıl bı yere dusmusum boyle !
Susacakmısım ya bak sen !
Kocam bıle arada benım abım var yapma dedı resmen . Mahkeme acarsam onu da silip gtmem gerekıyo tum aıle de bunu ıstıyo , e ben bu lafı yutamam !
Ben neyım ya ! Ben bunları haketcek ne yaptım !!
Abısı de oldum olası sevmedı en son onunla da olayımız olmustu daha dogrusu aynı karısı gıbı !!!durduk yerde !!! Bulaşmıstı .
Ya zorla bulaşıyorlar resmen dava acmaya kalkınca da bız aıleyız yapamazsın dıyorlar !
Anneme mı gıdıp anlatsam kı !
Son durum
: Ne kocam ne kw bu kadına hıcbırsey demedı gelıp benden ozur de dılenmedı sabrım da sona erdı ve ben bı mesaj yazdım kızlar senin bu komik mesajına aslında cevap yazmayacaktım .. Cunku kaale alınacak bir tarafı yok ...once sana sunu soyleyeyım sen benim umurumda değilsin o yuzden o resımlerı paylasırken aklıma bıle gelmedin .. Benim profilimi bu kadar yakın takip etmen sasırtıcı . Madem bu kadar kin doluydun o zaman profilime bakmasaydın resım paylasırken sana soracak degılım . Gelelim hakaretlerine .. 1.si ben kimseye küfretmedim boyle bı ıddan varsa bunu ispatlamak zorundasın ama senin kocan bana küfretti bunun dokumlerını cıkarrtırıp gorebılırısn 2. Si eğer bu dökümleri ben cıkarttırısam ozaman bu attıgın iftirayı nasıl temizleyeceksin ..2 . Si aile terbiyesinden bahsetmişsin önce bi dönup aynaya sonra da kendi ailene ve su yazdıgın yazıya bakabilirisin terbiyesiz gormek için .. Ailemde yaşadıgım sorunlar seni hiç alakadar etmez sen kendi işine ve kendi ailenin içindeki problemlerle ilgilen ! Senin tabirinle dost hayatı yaşayan kendi ailenin fertlerine bak once ! Evet kimin ne oldugunu herkes biliyor sen canını sıkma ........ .. Hee bu arada 500 lira ugruna satılmısım ya ben sen üstüne takı verip evlenmişssin onu ne yapmalı acaba şimdi ben seni uyarıyorum haddini bil kiminle konustugunu bil cümlelerine de dikkat et yoksa sen sonuçlarına katlanırsın .. Hayatımda degılsın olmayacaksın o yuzden hayatıma burnunu sokmaya kalkma !
[ı]wowwwwwwwwwwwwww
seni ayakta alkışlıyorum arkadaşım
Nasıl koymuşsun lafııı hemde terbiyeni bozmadan
valla ii yapmışsın az bile dayandınn ee cvp gelmedimi peki[/ı]
boşver sinirle yazsaydın agzında daha kötü bişiler çıkardı sonra haklıyken haksız duruma düşerdinyok engellemiş beni :) kuş gibi hafifledim neden bu zamana kadar bu kadar lafı tutumusum ıcımde oh beee
[ı]wowwwwwwwwwwwwww
seni ayakta alkışlıyorum arkadaşım
Nasıl koymuşsun lafııı hemde terbiyeni bozmadan
valla ii yapmışsın az bile dayandınn ee cvp gelmedimi peki[/ı]
boşver sinirle yazsaydın agzında daha kötü bişiler çıkardı sonra haklıyken haksız duruma düşerdin
peki eşinin haberi var mı
bişi dedimi????
o tırsmış baksana ayyyy çok mu korktu acabaa yazıkkkk yaaaa kıyamamyagmurummm .. O bu lafları coktan haketmişti amaa ... Onu engellemedım bılerek yazacagı yazıdan ve ondan korkmayacagımı bılsın dıyee.. O beni engellemişş oh :d
aman konuşsa şaşardım zatenhaberi var sustu herzamanki gibi ne dicek .. Ama haklı oldugumun farkında zaten gun gibi de aşikar yani
aman konuşsa şaşardım zaten
pısırık herifff
SON DURUM
: Ne kocam ne kw bu kadına hıcbırsey demedı gelıp benden ozur de dılenmedı sabrım da sona erdı ve ben bı mesaj yazdım kızlar Senin bu komik mesajına aslında cevap yazmayacaktım .. Cunku kaale alınacak bir tarafı yok ...Once sana sunu soyleyeyım sen benim umurumda değilsin o yuzden o resımlerı paylasırken aklıma bıle gelmedin .. Benim profilimi bu kadar yakın takip etmen sasırtıcı . Madem bu kadar kin doluydun o zaman profilime bakmasaydın Resım paylasırken sana soracak degılım . Gelelim hakaretlerine .. 1.si ben kimseye küfretmedim boyle bı ıddan varsa bunu ispatlamak zorundasın ama senin kocan bana küfretti bunun dokumlerını cıkarrtırıp gorebılırısn 2. si eğer bu dökümleri ben cıkarttırısam ozaman bu attıgın iftirayı nasıl temizleyeceksin ..2 . si aile terbiyesinden bahsetmişsin önce bi dönup aynaya sonra da kendi ailene ve su yazdıgın yazıya bakabilirisin terbiyesiz gormek için .. Ailemde yaşadıgım sorunlar seni hiç alakadar etmez sen kendi işine ve kendi ailenin içindeki problemlerle ilgilen ! Senin tabirinle dost hayatı yaşayan kendi ailenin fertlerine bak once ! Evet kimin ne oldugunu herkes biliyor Sen canını sıkma ........ .. Hee bu arada 500 lira ugruna satılmısım ya ben sen üstüne takı verip evlenmişssin onu ne yapmalı acaba Şimdi ben seni uyarıyorum haddini bil kiminle konustugunu bil cümlelerine de dikkat et yoksa sen sonuçlarına katlanırsın .. Hayatımda degılsın olmayacaksın o yuzden hayatıma burnunu sokmaya kalkma !
Arkadaşım önce yapma etme seni ciddiye almıyorum diye mesaj atmak bile aslında ciddiye aldığını gösterir diyecektim ki mükemmek bir mesajla sustum. O kadar ölçülü cevap vermişsin ki bravo. Umarım haddini bilir bundan sonra.
bizde seni sevoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzteşekkür ederimmmm .. Yazımın onay alması 2 misli mutlu eti beni . Bu kk ve siz iyiki varsınızz hepınızı cok sevıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?