Kızlar eltimle son durum ..

[ı]wowwwwwwwwwwwwww
seni ayakta alkışlıyorum arkadaşım
Nasıl koymuşsun lafııı hemde terbiyeni bozmadan
valla ii yapmışsın az bile dayandınn ee cvp gelmedimi peki
[/ı]

Engellesem ondan korktugumu sanır :) sımdı baktım o engelemiş .

Evet calısan biri

[ı]wowwwwwwwwwwwwww
[/ı]

Yok engellemiş beni :) kuş gibi hafifledim neden bu zamana kadar bu kadar lafı tutumusum ıcımde oh beee

yok engellemiş beni :) kuş gibi hafifledim neden bu zamana kadar bu kadar lafı tutumusum ıcımde oh beee
boşver sinirle yazsaydın agzında daha kötü bişiler çıkardı sonra haklıyken haksız duruma düşerdin
peki eşinin haberi var mı
bişi dedimi????

Güzel bir cevap olmuş, terbiyenizi bozmadan onu yerin dibine sokmuşsunuz..Haketti ama Allah size sabır versin, çünkü anlatmalarınıza bakılırsa bu aile ile uğraşmak için baya bir sabır lazım...

[ı]wowwwwwwwwwwwwww
[/ı]

Yagmurummm .. O bu lafları coktan haketmişti amaa ... onu engellemedım bılerek yazacagı yazıdan ve ondan korkmayacagımı bılsın dıyee.. O beni engellemişş oh

boşver sinirle yazsaydın agzında daha kötü bişiler çıkardı sonra haklıyken haksız duruma düşerdin
peki eşinin haberi var mı
bişi dedimi????

Haberi var sustu herzamanki gibi ne dicek .. Ama haklı oldugumun farkında zaten gun gibi de aşikar yani

yagmurummm .. O bu lafları coktan haketmişti amaa ... Onu engellemedım bılerek yazacagı yazıdan ve ondan korkmayacagımı bılsın dıyee.. O beni engellemişş oh :d
o tırsmış baksana ayyyy çok mu korktu acabaa yazıkkkk yaaaa kıyamam

aman konuşsa şaşardım zaten
pısırık herifff

Ayy sorma .. Ailesi konu olunca tam anlamıyla pısıyo adam bıktım valla ondan da ..
Gerci ben alışkınım her problemımle kendım savasmaya ..
Zaten benı savunan bı erkek olsa arkamda ozaman bocalardım herhalde :111:

Arkadaşım önce yapma etme seni ciddiye almıyorum diye mesaj atmak bile aslında ciddiye aldığını gösterir diyecektim ki mükemmek bir mesajla sustum. O kadar ölçülü cevap vermişsin ki bravo. Umarım haddini bilir bundan sonra.

Teşekkür ederimmmm .. Yazımın onay alması 2 misli mutlu eti beni . Bu KK ve siz iyiki varsınızz hepınızı cok sevıyorum

en başta yazmıştım cvp ver ama seviyeni bozmadan

engellemesi demek laf gediğine oturmuştur demek

sıra sinirlenme vakti onda :)

sessiz kalınca daha çok tepene binerdi iyi yapmışsınız haddini bildirerek
yok kocamın hatırı yok kaynımın hatırı..1 hatır 2 hatır 3. vur yatır derler
şasen ben 1. de vurup yatırırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…