• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Embriyo glue yapıştırıcı sizce yapmalı mıyım

kardelen343427

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
137
22
13
26
Merhaba kızlar acil yardım ederseniz embriyo glue m yapıştırıcı yapmalı mıyım sizce 14 bin tl maliyeti de yüksek fayda gören var mı tecrübe edenler yardım edebilir mi

Evet araştırdım genelde tüp bebek uygulamasında transfer yapılırken bu uygulama hasta isterse yapılıyormuş. Siz tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz yoksa normal yolla gebe kalmayla birlikte mi bu uygulamayı sordunuz
Tüp bebek yumurta toplandı Allah nasip ederse cuma transfer olacam ondan merak ettim

Tüp bebek yumurta toplandı Allah nasip ederse cuma transfer olacam ondan merak ettim
14.000 bana pahalı geldi nerde tedavi görüyorsunuz. Bahcecide temmuz ayında 6000 kusur bir ücretle yaptırmıştım. Sonra zaman geldi 9.960 TL yapmislar. 5. Gun 5ab transferim negatifti. 5. Gun 4bb transferimde prednol ve embriyo glue kullandık tutundu ama sonra kimyasal oldu. Bence tutunmasına etkisi var. Önümüzdeki hafta pazartesi transferim var doktorum yine kullanicaz dedi. Ben kabul ettim ihtimal bırakmak istemedim.

Merhaba kızlar acil yardım ederseniz embriyo glue m yapıştırıcı yapmalı mıyım sizce 14 bin tl maliyeti de yüksek fayda gören var mı tecrübe edenler yardım edebilir mi
Merhaba benim ilkinde 9.haftada kalbi durdu tutmama gibi bi şey olmamıştı ama ona rağmen 2.transferimde tek embriyom kaldı diye yaptrdım hamileyim çok şükür faydası olmuş mudur bilmiyorum doktorum %3 başarı oranı demişti ben ona rağmen yaptırmıştım

14.000 bana pahalı geldi nerde tedavi görüyorsunuz. Bahcecide temmuz ayında 6000 kusur bir ücretle yaptırmıştım. Sonra zaman geldi 9.960 TL yapmislar. 5. Gun 5ab transferim negatifti. 5. Gun 4bb transferimde prednol ve embriyo glue kullandık tutundu ama sonra kimyasal oldu. Bence tutunmasına etkisi var. Önümüzdeki hafta pazartesi transferim var doktorum yine kullanicaz dedi. Ben kabul ettim ihtimal bırakmak istemedim.
Evet pahalı doktor da yap yamma demedi aklım karıştı

Merhaba benim ilkinde 9.haftada kalbi durdu tutmama gibi bi şey olmamıştı ama ona rağmen 2.transferimde tek embriyom kaldı diye yaptrdım hamileyim çok şükür faydası olmuş mudur bilmiyorum doktorum %3 başarı oranı demişti ben ona rağmen yaptırmıştım
Maşallah Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin doktorda bana bıraktı o yüzden 1 gün önce haber ver dedi ondan merak ettim ama ben yapmalıyım sanırım birde beni cuma günü transfere çağırdılar ama o gün transfer için yumurtalar gelişmezse iptal mi olacak

Daha önce eğer tekrarlayan düşüklerin olsaydı yapardım demişti doktorum ilk transferimdi negatif öyküm olmadığı yaptırmadım. Eğer rahminiz temizse bence yaptırmayın tabi ilkse

Maşallah Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin doktorda bana bıraktı o yüzden 1 gün önce haber ver dedi ondan merak ettim ama ben yapmalıyım sanırım birde beni cuma günü transfere çağırdılar ama o gün transfer için yumurtalar gelişmezse iptal mi olacak
Çok teşekkürler amin darısı sizlere inşallah 🤲❤️Bence embriyolarınızı gelişimine göre bakıp kesinlikle genetiğe gönderin benim ilk kaybımda genetiksiz olmasına kromozomsal rahatsızlığa buldu doktorum -%90bu şekilde dedi ikincisinde donmuş embriyomu çözdürüp genetiğe gönderdik sağlıklı gelince transfer oldum

Ben bu transferim de yaptiricam merkezde hemsire ister misiniz ekleyelim mi diye sordu doktor kişinin tercihe bırakıyor garantisi olan bir yöntem değilmiş uygun hasta grubunda şansı bir miktar arttırdığı söyleniyor araştırmalarına göre. Ben ankara novaartta tedavi görüyorum 7.500 tl dediler . İlk transferim dondurulmuş 4aa embriyo dogal siklusta oldu negatif. Şimdi ilaçlı protokol uygulanıyor glue da yaptiricam inş embriyo kalitesi 2bc bu sefer o yüzden yaptırmak istiyorum ve başka da embriyom yok

Ben bu transferim de yaptiricam merkezde hemsire ister misiniz ekleyelim mi diye sordu doktor kişinin tercihe bırakıyor garantisi olan bir yöntem değilmiş uygun hasta grubunda şansı bir miktar arttırdığı söyleniyor araştırmalarına göre. Ben ankara novaartta tedavi görüyorum 7.500 tl dediler . İlk transferim dondurulmuş 4aa embriyo dogal siklusta oldu negatif. Şimdi ilaçlı protokol uygulanıyor glue da yaptiricam inş embriyo kalitesi 2bc bu sefer o yüzden yaptırmak istiyorum ve başka da embriyom yok
İnşallah bu defa güzel haber alırsınız bende yaptıracam eşim istiyor birde merak ettiğim bunlar beni cuma günü çağırdı 5. Gün o gün transfere çağırdılar ama yumurta o güne kalitesi değişirse iptal mi olacak 3. Gün 3 tane 8 ve 10 hücreli dendi

İnşallah bu defa güzel haber alırsınız bende yaptıracam eşim istiyor birde merak ettiğim bunlar beni cuma günü çağırdı 5. Gün o gün transfere çağırdılar ama yumurta o güne kalitesi değişirse iptal mi olacak 3. Gün 3 tane 8 ve 10 hücreli dendi
Kalitesi değişirse iptal olma gibi bir durum hiç duymadım. Size kaç embriyo konulacak bana 2 tane bu sefer 5.gun embriyolari 2bc ve diğerini bilmiyorum gelişme aşamasında demişlerdi sanırım sonradan gelişen bir embriyo. bence kaliteye hiç takilmayalim nasipte varsa tutunuyor herbiri kıymetli. Kalite değişse bile zaten rahim içine girecek orda kendini toparlar inş diye inaniyorum :)

Benim doktorum %20 lik bir ihtimali etkiliyor demişti ben yaptırmıştım mayısta 5.000₺ ye. Sizin fiyat çok geldi bana bu arada benim negatif olmuştu

Ben tüm transferlerimde yaptırdım ek ücret ödemedim hastane zaten yapıyor ama oda ücretlenecek demişlerdi iki transferim tuttu biri negatif olmuştu benim doktorda çok büyük faydası yok demişti ama yine de önlem amaçlı yapılıyor ücretli olunca hastaya sorup ona göre uygulayacağız demişlerdi .
Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla sağlıcakla pozitifleri görmek nasip olsun Amin 🙏

Back
X