- 6 Mayıs 2020
- 81
- -5
- 3
- 43
- Konu Sahibi birkusolsam
-
Ilk trene binenlere bakarsak bende son treni bekleyeceğim sanırım.son tren
Ya teşekkğr ederim ciddi cevabınız için.her gırgıra alıyorlar nedense.ben de o iki kadının sorunlu olduğunu düşünmüyorum açıkçası.ayrıca yakın bir arkadaşım ve bana danışıyor.burda diğer üyelerin dediği gibi banane beni ilgilendirmez mi diyeyim.bne o huyda biri değilim.kesin o iki kadın sorunludur %100 adam melektir ama hayrına sorunluları çekiyordur ve cocuk yapıyordur net..
Ben niye bineyim anlamadım ben zaten trendeyimBence siz karışmayın.arkadaslar hakliysada.binin o trene ne diyelim
e siz de düşünmüyorsunuz burdaki hiçbir üye de buna inanmaz. bu aşırı klasik bir boşanmış erkek yalanıdır. utanmıyor mu acaba benle kariyerim param için evlendi sorunlu kadınlar demeye cocuklarının anneleri için. sırf bu açıklama bile yeter artar.Ya teşekkğr ederim ciddi cevabınız için.her gırgıra alıyorlar nedense.ben de o iki kadının sorunlu olduğunu düşünmüyorum açıkçası.ayrıca yakın bir arkadaşım ve bana danışıyor.burda diğer üyelerin dediği gibi banane beni ilgilendirmez mi diyeyim.bne o huyda biri değilim.
Ben gırgıra almadım, senın ve bebegın ıcın uzuluyorum hepsi o.Ya teşekkğr ederim ciddi cevabınız için.her gırgıra alıyorlar nedense.ben de o iki kadının sorunlu olduğunu düşünmüyorum açıkçası.ayrıca yakın bir arkadaşım ve bana danışıyor.burda diğer üyelerin dediği gibi banane beni ilgilendirmez mi diyeyim.bne o huyda biri değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?