Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın arkadaşım. Neredeyse ikiye katlanmış senin, hem illa tam olarak ikiye katlanacak diye birşey yok, gayet güzel artmış değerin. Allah tamamına erdirsin canım.
ben anlamıyorum.bazı doktorlar sürekli bizi geriyor mu ne.ben keızımda böyle beta hcg felan bilmezdim.internet de yoktu böyle.idrarda bikinci çizgiyi gördük sevine sevine bir hal olduk.şimdi 3 kez idrarda pozitifi gördüm.kanda 12. gün 245 çıktı.bu gün 2. kan verdim .sonuç bekliyorum sürekli.inanın insanlara hamileyim demeye korkuyorum.hep endişeliyiz.bundan sora da kalp atışları için gerileceğiz..
ne günlere kaldık kızlar.en mutlu anlarımızı bile gerilim filmi gibi yaşıyoruz.
nurtopucum endişelenme, kanaman yoksa bir problem yok, benim durumumu biliyosun, dün de çok kötü bir şey yaşadım transferin 12.günü zaten adet oldum ben 7 gün sürdü bitti, adet olduğum için dr kimyasal gebelik dedi değerlerimin düşmesini bekledik ama tam tersine hep arttı dün değerim 658 çıktı, adetim geçen perşembe bitti 2 gün hafif lekelenme falan oldu, pazartesi kanamam oldu ve dün çok şiddetli bir ağrıyla çok fazla kanama oldu ve çok koyu bir renk, şimdi dış gebelik olduğundan şüpheleniliyor, kanama olmasaydı biraz umutlu konuşabiirdim dedi, yani kanaman yoksa hiçbirşeyi dert etme, cuma güzel sonuçlarla geri döneceksin buraya eminim
ben anlamıyorum.bazı doktorlar sürekli bizi geriyor mu ne.ben keızımda böyle beta hcg felan bilmezdim.internet de yoktu böyle.idrarda bikinci çizgiyi gördük sevine sevine bir hal olduk.şimdi 3 kez idrarda pozitifi gördüm.kanda 12. gün 245 çıktı.bu gün 2. kan verdim .sonuç bekliyorum sürekli.inanın insanlara hamileyim demeye korkuyorum.hep endişeliyiz.bundan sora da kalp atışları için gerileceğiz..
ne günlere kaldık kızlar.en mutlu anlarımızı bile gerilim filmi gibi yaşıyoruz.
ne dışgebeliği canım ya,rahimde keseyi görmemiş miydi daha önce ben mi yanlış hatırlıyorum?İnşallah değildir:Saruboceq: