• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar endişeliyim, fikir verin

nurtopu

Hayat güzel:)
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
2.859
2
158
Ankara
Benim 30 ocakta transferim oldu
7 gün dolduktan sonra idrrda pozitif çıktı
9 gün doldu kan verdim 154.5 çıktı
ertesi gün 231 ve ertesi gün yani bugün 271 çıktı
Nasıl sizce?
Günaşırı tam ikiye katlamamış oldu:(

Nurtopum, hiç endişe etme, burada tam katlanmayan ama sağlıklı gebeliği devam eden çok duyduk. Doktorun ne diyor? Herhalde birkaç sefer daha tahlil yaptıracaktır?

evet cuma günü tekrarlanacak inşallah bakalım hayırlısı
dr.umla konuşamadım
müsait değilmiş
çok sağol canım

Gözün aydın arkadaşım. Neredeyse ikiye katlanmış senin, hem illa tam olarak ikiye katlanacak diye birşey yok, gayet güzel artmış değerin. Allah tamamına erdirsin canım.

canım benim,bebişimizide kendinide üzme lütfen.tam ikiye katlamıyor zaten,senin iyi bence.hakan beyle görüş yinede aklında kalmasın.

canım senin bu kadar erken idrarda pozitif çıktığına göre hemen döllenmiş.değerlerinde çok güzel.çok takıntı yapma değeri.mesela ben 12.gün kan tahlili yaptım 158 çıktı ve bidaha drum gerek dahi duymadı tahlil yaptırmama.takıntılı olma rahat ol.herşey yolunda merak etme.

canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah değerin çok güzel.ben adetten 4 önce hcg değerim 26.73 çıktı beş gün sonra yaptırdım yani dün kan verdim hcg değerim 412 olmus senin değerinde çok iyi katlanmıs

nurtopucum endişelenme, kanaman yoksa bir problem yok, benim durumumu biliyosun, dün de çok kötü bir şey yaşadım transferin 12.günü zaten adet oldum ben 7 gün sürdü bitti, adet olduğum için dr kimyasal gebelik dedi değerlerimin düşmesini bekledik ama tam tersine hep arttı dün değerim 658 çıktı, adetim geçen perşembe bitti 2 gün hafif lekelenme falan oldu, pazartesi kanamam oldu ve dün çok şiddetli bir ağrıyla çok fazla kanama oldu ve çok koyu bir renk, şimdi dış gebelik olduğundan şüpheleniliyor, kanama olmasaydı biraz umutlu konuşabiirdim dedi, yani kanaman yoksa hiçbirşeyi dert etme, cuma güzel sonuçlarla geri döneceksin buraya eminim

ben anlamıyorum.bazı doktorlar sürekli bizi geriyor mu ne.ben keızımda böyle beta hcg felan bilmezdim.internet de yoktu böyle.idrarda bikinci çizgiyi gördük sevine sevine bir hal olduk.şimdi 3 kez idrarda pozitifi gördüm.kanda 12. gün 245 çıktı.bu gün 2. kan verdim .sonuç bekliyorum sürekli.inanın insanlara hamileyim demeye korkuyorum.hep endişeliyiz.bundan sora da kalp atışları için gerileceğiz..

ne günlere kaldık kızlar.en mutlu anlarımızı bile gerilim filmi gibi yaşıyoruz.

ben anlamıyorum.bazı doktorlar sürekli bizi geriyor mu ne.ben keızımda böyle beta hcg felan bilmezdim.internet de yoktu böyle.idrarda bikinci çizgiyi gördük sevine sevine bir hal olduk.şimdi 3 kez idrarda pozitifi gördüm.kanda 12. gün 245 çıktı.bu gün 2. kan verdim .sonuç bekliyorum sürekli.inanın insanlara hamileyim demeye korkuyorum.hep endişeliyiz.bundan sora da kalp atışları için gerileceğiz..

alkisalkisalkis çok doğru söylüyosun vallaalkisalkisalkis

nurtopucum endişelenme, kanaman yoksa bir problem yok, benim durumumu biliyosun, dün de çok kötü bir şey yaşadım transferin 12.günü zaten adet oldum ben 7 gün sürdü bitti, adet olduğum için dr kimyasal gebelik dedi değerlerimin düşmesini bekledik ama tam tersine hep arttı dün değerim 658 çıktı, adetim geçen perşembe bitti 2 gün hafif lekelenme falan oldu, pazartesi kanamam oldu ve dün çok şiddetli bir ağrıyla çok fazla kanama oldu ve çok koyu bir renk, şimdi dış gebelik olduğundan şüpheleniliyor, kanama olmasaydı biraz umutlu konuşabiirdim dedi, yani kanaman yoksa hiçbirşeyi dert etme, cuma güzel sonuçlarla geri döneceksin buraya eminim

ne dışgebeliği canım ya,rahimde keseyi görmemiş miydi daha önce ben mi yanlış hatırlıyorum?İnşallah değildir:Saruboceq:

aslında o kadar haklısın ki,doğuma kadar bitmiyor bu endişeli bekleyiş.aslında bazen bilmemek daha iyi sanki.ben 3 ayımı doldurana kadar birçok kişiye demedim,hala o alışkanlıkla karnımı saklıyorum çoğu zamanbilmiyorumkismile

ne dışgebeliği canım ya,rahimde keseyi görmemiş miydi daha önce ben mi yanlış hatırlıyorum?İnşallah değildir:Saruboceq:

yok firdoscum yanlış hatırlıyosun rahimde falan kese görünmedi bende hiç, değerim 638 , dr 1500lere gelmeden görünmez zaten dedi, ama çok ağrım var diye dün yine de hakan bey vajinal ultrasondan baktı tabi bişey görünmedi yarın tekrar kan verip akşam hakan beyle tekrar görüşcez bakalım

Back
X