Kızlar, erkeği çekici, güçlü ve olgun görme kriterleriniz nelerdir?

akbilge

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
144
15
318
Ankara
Kızlar, erkeği çekici, güçlü ve olgun görme kriterleriniz nelerdir? mesela iri vücut yapısı (kilo ve yagdan sözetmiyorum) güçlü ve şakaklardaki hafif kırlıklar olgun gösteriyor bana azıcık. e tabi davrnısların ve karakterinde bunları desteklemesi lazım :)

Renkli göz kumral saç biçimli burun ve ağız güzel yüz hatları bakımlı eller orantılı vücut bana çekici gelenler,dürüstlüğü,güvenirliği,meslek sahibi oluşu bana güç göstergesi geliyor,akıllı mantıklı olması,evlenmeden cinsellik karşıtı olması kızları da düşünen olgun erkek fikrini veriyor.Umarım böyle erkek bulurum hemen evlenmeliyiz :1:

şu ana kadar üçünü aynı anda hiç bir erkekte görmedim :27:

benim olgunluk anlayışı görmüş geçirmiş biri. tabii ben yardım istediğim de elinden geleni yapmalı bazen bana yardım etmeli fikren. ortama uyum sağlayabilmeli.
güçlü ise bağımsız olmalı aşırılıkları olmamalı ayrıca şöyle bir sardı mı ona sırtımı dayayabilmeliyim.

dış görünüş olarak seçici değilim ama kişilik olarak ağlayan erkeğe katlanamıyorum..zayıf güçsüz ve itici geliyor :37:

dış görünüş olarak seçici değilim ama kişilik olarak ağlayan erkeğe katlanamıyorum..zayıf güçsüz ve itici geliyor :37:

aynen ağlayan erkek kadar itici bir şey yok bence
ha cenaze olur bişey olur allah korusun, o gibi durumlar ayrı
ben de dıs görünüşe bakmam güzel çirkin diye hiç ayırmam kıyafete önem vermem ama çok uyumsuz giyinen insanlar cok itici geliyor
eski olsun kalitesiz olsun solmuş olsun, yoktur mecbur giymiştir derim hiç dert değil
bir de çok cılız erkek sevmem dokunsam kırılacak gibi, biraz kalıplı olmalı

erkeksi yüz hatları ve omuzları olmalı.öyle yuvarlak suratlılar cıks olmaz.:ssz:bir de Türk erkekleri çok tipsiz be kardeşim.bir sokağa çıkyorum 30 erkek görüyorsam eh birine anca fena değil diyebiliyorum (yanlış anlaşılmasın sosyolojik açıdan inceliyorum :17:)ama incelediğime de bin pişman oluyorum.o tipsizlikle bir de huyları kötü :20:

acıkcası ben karakterıne bakarım.. zeki olmalı benı kendıne hayran bırakmalı sasırtmalı... onun yanındayken benım niye aklıma gelmedi diye hayıflanmalıyım yani.. yerınde söz soyluyorsa hal ve hareketleri ona goreyse zaten olgun oldugunu gosterıur bu.. çekicilikte dıs ozelliğini nasıl sevıyorsanız o yonde sizi kendine ceker zaten kızlr

tepkilerine bakarım olgunluğuyla ilgili yorum yapmak için.. bana göre öfkesini kontrol edebilen, çok sevildiğinde şımarmayan, kaprisler nazlar yapıp küsmeyen, net olan, kararlı olan, hayata karşı dirençli olan adam çok olgundur.. e artık siparişi verdim çıksın karşıma.. senelerce şımarık oğlan çocuklarını pışpışlamaktan o kadar yoruldum ki..

Back
X