kızlar erzak saklama kavanozu önerisi

canım ben tupperwarenin bir çok ürününü aldım çeyizime kullanıyorum bazı ürünleri çok kullanışlı kuru gıdal için olan ürünleri çok güzel hiç böceklenme yapmıyor bıçaklarındanda memnunum güzel kesyo rendesi çok güzel şekilli rendeliyo mini şefi soğandoğramakta çok güzel bazı kullanmadığım ürünleri vr aldım duruyolar hiç işe yaramıyolar kristalim diye bi set vr hem kapakları kapanmıyo çok zor kapanıyo tupperwareyi saklama kabı olan ürünleri çok güzel ama biraz pahalı gereksiz ürünlerini almayın derim

Öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım.:29: Ben buzdolabına bişeyler koymak için (peynir,yemek, salata vs..) tarzı almayı istiyorum birde kuru erzaklar için bir iki adet. Zaten pahalılar, çok fazla alamam, ama bu bahsettiğin kristal serisi, aklımda bulunsun, almayım.
Teşekkürler:16:

canım tupperware in ozellikle buzdolabı için serileri var yeşillik peynir filan için. peynirler hiç sararmıyor ekşimiyor, yeşillikleri de ben yıkayım kuyuyorum 10 gunden fazla kararmada duruyor. vakumlu oldukları için hava geçirmiyor. ayrıca ömür boyu garantili, kapaklarında filan sorun olursa değiştiriyorlar. biraz pahalı ama aklınızda bulunsun bence kampanyalardan filan alınabilir...

Tupper dan set olarak düşünürsen oval dizayn seti öneririm sebebine gelince hem 6 tane hemde kapağı tek elle kolay açılıyor diğeri oval set 5 tane açıp kapatmak zor oluyor.Oval dizayn set 6 tane olmasına rağmen diğerine göre fiyatı daha uygundu sanırım. Bende çeyizime aldım hemde hesapladım içine konacakları iki set aldım. Tarhanadan bulgura, mercimekten şehriye ye hepsini üst üste koyup acayip yerden kazanıyorsun, en güzeli ise tarhana nohut kuru fasulye gibi bozulma ve böceklenme derdi yok üstelik ateşe değdirmediğin sürece ömür boyu garantili, istersen yanlışlıkla kır, sorgusuz sualsiz değiştiriyorlar...

Kristalin kullanan arkadaşım, İlk zamanlar kapağı çok zor kapanır bir süre uğraştırır sonra çok rahat edersin biraz sabret sonra vazgecemeyeceksin...

En ıyısının cam oldugunu düşünüyorum en saglıklısı sadece kırılma sorunu var oda cok dert edılebılecek bısey degıl

kuru gıdalar için bende plastik aldım. kullanış açısından daha kolay olur diye düşünüyorum, ayrıca pirinç, mercimek gibi şeyleri tezgahıma dizmeyi düşünmüyorum zaten kapalı yerde dolapta falan olurlar onun için gösterişli birşey almadım.
ama baharat takımım porselen, çay, şeker, kahve koymak için yine onlarla uyumlu porselen alacağım.
bu arada tupperware evde kullanıyoruz gerçekten çok kaliteli.

canım tupperware in ozellikle buzdolabı için serileri var yeşillik peynir filan için. peynirler hiç sararmıyor ekşimiyor, yeşillikleri de ben yıkayım kuyuyorum 10 gunden fazla kararmada duruyor. vakumlu oldukları için hava geçirmiyor. ayrıca ömür boyu garantili, kapaklarında filan sorun olursa değiştiriyorlar. biraz pahalı ama aklınızda bulunsun bence kampanyalardan filan alınabilir...

Çok iyi canım, uzun ömürlü olmaları hem yiyecekleri bozulmadan saklaması. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Şu kredi kartım bi normale dönsün, çeyize alacağım inşallah:16:

Tupper dan set olarak düşünürsen oval dizayn seti öneririm sebebine gelince hem 6 tane hemde kapağı tek elle kolay açılıyor diğeri oval set 5 tane açıp kapatmak zor oluyor.Oval dizayn set 6 tane olmasına rağmen diğerine göre fiyatı daha uygundu sanırım. Bende çeyizime aldım hemde hesapladım içine konacakları iki set aldım. Tarhanadan bulgura, mercimekten şehriye ye hepsini üst üste koyup acayip yerden kazanıyorsun, en güzeli ise tarhana nohut kuru fasulye gibi bozulma ve böceklenme derdi yok üstelik ateşe değdirmediğin sürece ömür boyu garantili, istersen yanlışlıkla kır, sorgusuz sualsiz değiştiriyorlar...

Oval dizayn:13: tamam canım, bunu not ettim. Pahalı ama ömürlük olmaları ve sağlıklı olmaları çok iyi. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Çok faydalı oldu, böylece bilgilenmiş oldum. Şu an kredi kartım patlamada:1: normale dönsün, ilk işim almak olacak, annem banada al diyor:1:

Oval dizayn:13: tamam canım, bunu not ettim. Pahalı ama ömürlük olmaları ve sağlıklı olmaları çok iyi. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Çok faydalı oldu, böylece bilgilenmiş oldum. Şu an kredi kartım patlamada:1: normale dönsün, ilk işim almak olacak, annem banada al diyor:1:

Rica ederim ne demek canım son bir tavsiye, sakın katalog fiyatından alma %30 indirimi bekle hatta farklı farklı kişilerden de fiyat iste çok daha makul fiyata bulursun cunku zaman zaman çok güzel indirime giriyor, stok yapmış bir satıcı bulursan yardımcı olacaktır. İki set al derim neden dersen 1 set yetmiyor 2 set herseyi alıyor ve rafta çok duzenli oluyor....:))))

kızlar ben tupper warenin küçük baharatlıkları var mavi kapaklı erzak koyma kaplarının ufakları tuz ondada nemleniyo kullanan vrsa ne yapmam gerekiyo

kızlar ben tupper warenin küçük baharatlıkları var mavi kapaklı erzak koyma kaplarının ufakları tuz ondada nemleniyo kullanan vrsa ne yapmam gerekiyo

tuzun icine biraz pirinc atinca nemlenmeyi önleyebilirsin canim sanirim yani öyleydi galiba...:24:

Son düzenleme:
Kızlar kavanoz ihtiyacınız varsa bunları gördüm ve beğendim tavsiye ederim.
Cam gövdeli gördüğünüz beyaz olan herşey plastik, paslanma derdi yok
3 lü set 30,00 TL
MUDO da var. Yarına kadar, yarın dahil internetten verdiğiniz tüm siparişler kargo ücreti 1,00 TL.

f244fa8dae24413cb038064.jpg

Kızlar kavanoz ihtiyacınız varsa bunları gördüm ve beğendim tavsiye ederim.
Cam gövdeli gördüğünüz beyaz olan herşey plastik, paslanma derdi yok
3 lü set 30,00 TL
MUDO da var. Yarına kadar, yarın dahil internetten verdiğiniz tüm siparişler kargo ücreti 1,00 TL.

f244fa8dae24413cb038064.jpg

çok güzelmiş ..bende mudo dan porselen çay kahve şeker için 3 lü set aldım .şimdi diğerlerini tamamlıcam inşallah tüm mutfak eşyalarımı porselen ve ahşap istiyorum ..

ben uzun süre içinde duracağı için ürünlerin camlarda olmasını tercih ederim.. yani camdan daha sağlıklısı var mı? tamam cam ağır kırılma riski var ama sağlık önemli değil mi?

Gerçi sordum ama kimsecikler de kalmamış ki burada :44:

ben cam vakumlu ağızlı kavanozlardan almayı düşünüyorum sakın cam olupta kapağı metal olanlardan almayın zmanla paslanıyorlar
şöyle bişi düşünüyorum;

Back
X