Eşim beni facebooktan aldatti.zaten anlamistim telefon hic dusmezdi elinden tuvalete bile gotururdu.gece 3-4 ben uyumazdim telefonunu calip incelerdim.kesin olup butun delilleri toplayinca karsisina gectim herseyi anlattim basta inkar kiyamet tabi ama anlatinca sunla msjlajtin sunu yazdindeyince sustu.yerin dibinede girdi yapacagim bir sey yokki gidecek yerim yok biraz surundurdum hayata devam mecbur ha unuttummu olsemde unutmam.sana tavsiyem iyice emin olup delilin yokken karsisina sikma suclu yine sen olursun bana guvenmedin diye basina kalkar.
Eşim beni facebooktan aldatti.zaten anlamistim telefon hic dusmezdi elinden tuvalete bile gotururdu.gece 3-4 ben uyumazdim telefonunu calip incelerdim.kesin olup butun delilleri toplayinca karsisina gectim herseyi anlattim basta inkar kiyamet tabi ama anlatinca sunla msjlajtin sunu yazdindeyince sustu.yerin dibinede girdi yapacagim bir sey yokki gidecek yerim yok biraz surundurdum hayata devam mecbur ha unuttummu olsemde unutmam.sana tavsiyem iyice emin olup delilin yokken karsisina sikma suclu yine sen olursun bana guvenmedin diye basina kalkar.
öfkeyle kalkmayın.. biraz salağa yatın eşiniz karşısında ve bu durumu bir daha açmayın yanında.
eğer ki aldatıyor ise o da temkinli olacaktır zaten ve diken üzerindeymiş gibi hareket eder.
siz delil toplamaya bakın. sağlık bakanlığı taktiği işe yarabilir bence de..
sonra aldattığına emin olursanız o pembe kurdelayı eşinizin uygun yerine takarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?