kızlar eşim aldatıyor

edanur_24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
182
2
66
İstanbul
eşimin telefonunda bir turkcel numarasına mesaj atılmış gördüm. kime attın dediğimde kimseye değil dedi geçiştirdi. 18870 aradım rehbere kayıtlı değil dedi. bu numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim kızlarr. ne olur yardım edin banaa

canm baska bi numaradan arayabilirsin en azından bayanmı erkekmi onu öğrenirsin ama içini ferah tut birde numarayı telefonunda engelle 1 günlükte olsa gelen msj farklı kutuya gider belki içini rahatlatr

bence açık açık kıza sor, eşinin adı herneyse onu nerden tanıyosun diye ?

yada telefonu takibe devam et. illaki açık verir. arama kayıtlarına bak, senin farketmediğini düşünürse daha rahat olur, belli etme hiç.

ben daha önce eski sevgilime yapmıştım böyle bişey, kayıtlarına bi baktım gece bi numarayla msjlaşmış. sonra kızı aradım onu nerden tanıyosun diye, bir ürktüki sorma, sonra benimkini koydum kapının önüne. aradan 4 yıl gecti ben evlendim hala haberini duyarım, beni seviyormuşmuşmuş.

neyse ben hiç belli etmemiştim ama bizim hatun korkaktı hemen öttü, seninki nasıldır bilmem.

anlatmaz tabi açık açık aldattım diyecek hali yokya. sen inandığını düşündür açık verir kesin

Eşim beni facebooktan aldatti.zaten anlamistim telefon hic dusmezdi elinden tuvalete bile gotururdu.gece 3-4 ben uyumazdim telefonunu calip incelerdim.kesin olup butun delilleri toplayinca karsisina gectim herseyi anlattim basta inkar kiyamet tabi ama anlatinca sunla msjlajtin sunu yazdindeyince sustu.yerin dibinede girdi yapacagim bir sey yokki gidecek yerim yok biraz surundurdum hayata devam mecbur ha unuttummu olsemde unutmam.sana tavsiyem iyice emin olup delilin yokken karsisina sikma suclu yine sen olursun bana guvenmedin diye basina kalkar.

haklısın canım ama delil bulamıyorum ki. yani numara var elimde ve o kızz. ama nasıl öğrenicem numaranın kime ait olduğunu.

ben o gece evde yoktum .o da arkadaslarıyla takılıyordu. mesajı 00.30 da atmış bir tane. ama başka seylerde var. cebinden pembe toka çıktı bize ait olmayann

aradığım numara zaten kız çıktıı canım.

msjda ne yazıyo ki aldattığını düşündün

Canim kontorlu numaradan ara ben saglik bakanligi randevu merkezinden ariyorum de bi bayan ismi soyle ozaten kendini acik verir randevuyu teyit icin aradim dersin sizin numara kayitli sistemde de sizin isim nedir ne boyle konuya gir bakalim neolacak.

öfkeyle kalkmayın.. biraz salağa yatın eşiniz karşısında ve bu durumu bir daha açmayın yanında.
eğer ki aldatıyor ise o da temkinli olacaktır zaten ve diken üzerindeymiş gibi hareket eder.
siz delil toplamaya bakın. sağlık bakanlığı taktiği işe yarabilir bence de..
sonra aldattığına emin olursanız o pembe kurdelayı eşinizin uygun yerine takarsınız.

sağolun. doğru aramayı deniycem.ama burası ufak yer dışarıdan birine aratmam lazım

Kuzen komsu yokmu hic akli basinda duzgun konusan biri olsun ama .iyi plan yap emin olmak icin soruyorum de sistemde evli gorunuyosun dogrumu de 25 yasinda gorunuyosun de ozaten dogru yasini soyler biz biraz boyle devlet islerinden korkup hemen dogrugu yumurtlariz .insallah yaniliyoruzda esin aldatmiyordur.ama kadinlarin 6.hissi kuvvetlidir kolay kolay kusku duymayiz ortada bisey yokken.Allah yardimcinolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…