Bir bilge ışıklar sönünce hepsi aynı derOnun gramı daha artar biz fakirler kaplama yaptırıyoruz
Ya bunun fantazisi mi olur hadi mesajlasirsin seks konuşur geçersin ama görüntülü arayıp da mastürbasyon yapmasın bı zahmet.
Erkekse erkek kadının canı yok mu oldu bizimde çok canımız istedihinde ariyalim bzide mastürbasyon yapalım
Türkçeniz degil mi oTürkçe'niz niye kötü?
Ben çok duydum kadınlarda orgazm olamadığı için ağrı çeken,hayatını etkileyenleri.Evet yaaaa. Kadın erkek eşit hormonlara sahibiz.
Beni üzenleri Bile üzmek istemiyorumBak şimdi üzdün.
Nasıl yaniTürkçeniz degil mi o
Nasıl yani?
Yok yok tabi ki neyse bendeniz estetikten baya anlayan biri olarak açıklık getireyim bu konuyaBide taraklisi mi varmissayy ben sokkk
İdrar kaçırırsan rahmin dışarı çıkarsa bal gibi de gidersinben 2 çocugu bırakıp ilaç yazdırmaya gidemiyorum millet 5 çocuğu bırakıp kuku ameliyatına giriyor vay anasınıevet bende buraya takıldım
Ciddiye almamaya çalışın o zaman dediği lafları.Cnm konuşunca çok dir dir yapıyorsun diyor
Abartıyorsun diyor
Evet haklısınız çok şımarttim
Sen kendine yapıyorsun. Sen kendini düşüriyorsun. Kaç yaşındasın, eğitimin ne, çocukların yaşı ne, hiç çalıştın mi?Alıştım kırılmaya kendimi değersiz ise yaramaz görmeye
Okul biteli çok oldu, vallahi kesme işareti var mıydı ben de çok iyi hatırlamıyorumbirlesik degil mi demek istedim
Ay yok artık insallah esi ekmek fırınında ya da pastanede çalısmıyordur iğrenç.Kitlık kapıda diyorlar sağı solu cenabet ettiler nasıl olmasınEşiniz sıkıntılı bir tip kusura bakmayın.
İş yerinin banyosunda sizi görüntülü arayıp mastürbasyon yapması normal mi geliyor size?
Her dediğini de yapmayiverin.
Bir insan hem erko hem keko olmaya görsün yine utandıkBelediyeye yürüyen varlıkların şu kıyasları çok komik canım Eki Görüntüle 3288575
Bende bilmedigimden sordum. NeyseOkul biteli çok oldu, vallahi kesme işareti var mıydı ben de çok iyi hatırlamıyorum.
Daha çok kurtce konuşuyoruzTürkçe'niz niye kötü?
Beni üzenleri Bile üzmek istemiyorum
Ama herkes beni üzüyor
Hep eziliyorum sustuğum için insanları kırmak istemediğim için
Neden idrar kaçırıp rahmin dışarı çıktı öğrendin mi?İdrar kaçırırsan rahmin dışarı çıkarsa bal gibi de gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?