Kızlar esim özel bölgemi eleştirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen kendine yapıyorsun. Sen kendini düşüriyorsun. Kaç yaşındasın, eğitimin ne, çocukların yaşı ne, hiç çalıştın mi?
33 yaşındayım
İlk okul terk
Çocuklar 13 ve 3 yas arası yaşları

Biliyorum cnm

Orasida estetik olmasın aman yaa demi ama orasına ek yaptiran adam duymadım hiç neden kadınlar hep estetik görünmek zorunda bu erkekler çok mikemmel sanki dudak kalınmış inceymis te Allahimm yaa

33 yaşındayım
İlk okul terk
Çocuklar 13 ve 3 yas arası yaşları
Çocukları okula ver, en küçük kreş zamanı gelmiş, bulabilirsen ücretsiz kreş bul. 6. çocuğu yapma. Doktora git. Doğum kontrolünü baslat. Halkegitimde dikiş nakış gibi bir kursa başla. Şimdilik böyle başla. Yasin genç ilkokul diploması işini araştır.

Orasida estetik olmasın aman yaa demi ama orasına ek yaptiran adam duymadım hiç neden kadınlar hep estetik görünmek zorunda bu erkekler çok mikemmel sanki dudak kalınmış inceymis te Allahimm yaa
Bu estetik işi sağlık sorunu ile yapılabilir. Çünkü mesela sarkmış iç dudaklarda enfeksiyon ve mantar olayları sık yaşanır. İstediğiniz çamaşırı giyemezsiniz canınızı yakar. İlişkide bile insanın canı yanabiliyor sıkışıyor vs sürekli tahriş nedeniyle kanama olabiliyor

Ben şunu anlamadım, insanlar istediği kadar çocuk yapabilir beş çocuk yapmasında problem yok fakat şunu dersiniz, misal adam iyi biri değildir bla bla bundan çocuk yapılmamalı dersiniz buna okeyim. Ama kadın çocuk sayısını masaya yatırmadı ki veya bakamıyoruz demedi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…