Neden kafa bulayım ciddiyim ve bu kadar üzülürken yaptığınız yorumlar çok kırıcı bazıları
Bir kadın olarak anlamak destek olmanız lazım belki kendimi çok iyi ifade edemiyorum
Vallh benim bilmediğim çok kelime var Türkçem bu kadarVajinoplasti kelimesini bilen birinin troll kelimesini bilmemesi insanı düşündürüyor.
Belediyeye yürüyen varlıkların şu kıyasları çok komik canımAy bayılıyorum hazır cevapcılıgına yürü beee boğa burcu kadını
Kukuna sağlık canım.iyi gecelerhanımlar en güzel kukular sizin olsun,kukunuza iyi bakın,şevkat gösterin.ben bu konudan çıkar.uyuyana kadar başka konulara da göz atayım rüyamda kuku göreceğim diye korkuyorum.hepinizin kukunuza sağlık.
Cnm konuşunca çok dir dir yapıyorsun diyorAy yapmayın lütfen ya. 5 doğum yapmışsınız,idrar kaçırma sorunu yaşamışsınız, eşinizden de utanıp ameliyat olmuşsunuz.
Ne hakkı var laf etmeye eşinizin?
Neyini ciddiye alıyorsunuz bu kadar? Kızsanız anlarim ama siz üzülüp duruyorsunuz.
Kendisi nasıl bir tiptir Allah bilir. Bu kadar simartmayin bu adamı. Eşiniz normal değil, şehir dışına çıkınca görüntülü falan da görüşmeyin, istediği sekilde, aklını yitirmiş o konuda.
Bir daha bir şey söylerse de lafı tekin ağzına.
Yurt dışında mı yaşiyor sunuz?Cnm konuşunca çok dir dir yapıyorsun diyor
Abartıyorsun diyor
Evet haklısınız çok şımarttim
Vallh benim bilmediğim çok kelime var Türkçem bu kadar
Şu 350 gr lık altın mıAltından da vajina var unutmayın çeşitleri sayarkene
Bence yurtiçiYurt dışında mı yaşiyor sunuz?
Onun gramı daha artar biz fakirler kaplama yaptırıyoruzŞu 350 gr lık altın mı
Kuku grevine gidin.Emekçinizi ezdirmeyin sahip çıkınCnm konuşunca çok dir dir yapıyorsun diyor
Abartıyorsun diyor
Evet haklısınız çok şımarttim
Alıştım kırılmaya kendimi değersiz ise yaramaz görmeyeAmacım seni kırmak değildi. sadece bana ilginç geldi bilmemen.
Hayır Türkiye' de yaşıyorum cnmYurt dışında mı yaşiyor sunuz?
Türkçe'm iyi değil dedi ama bakalım nereliBence yurtiçi
Profilden baktım Şırnak yaziyorTürkçe'm iyi değil dedi ama bakalım nereli
Alıştım kırılmaya kendimi değersiz ise yaramaz görmeye
Türkçe'niz niye kötü?Hayır Türkiye' de yaşıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?