Boşluğu çözemedim kız
Beş çocuğu yaparken hiç dikkat etmemiş mi dayınınCnm kedini üstün görünüyor
Ben de Soracaktım demin cesaret edemedim.Henüz buna hazır değilimDimi ya şeyini söylerse yaşını da sor
Ay bayılıyorum hazır cevapcılıgına yürü beee boğa burcu kadınıİşimiz gücümüz bitti bu bedevilere vajina beğendirecez buldular da pembesi dudaksızı eksik kaldı
Taraklı demek istedi benceBoşluğu çözemedim kız
Nasıl görmez ki insanBeş çocuğu yaparken hiç dikkat etmemiş mi dayının?
Ya bunun fantazisi mi olur hadi mesajlasirsin seks konuşur geçersin ama görüntülü arayıp da mastürbasyon yapmasın bı zahmet.Fantezi eylemişler. Bunu genelde uzak mesafe manitleri yapmıyor muydu ya. Hayır akşam yine eve gidiyorsun karın evde.
Biri vardı hergun istiyor başkasına aklı kaymasin diye kabul ediyorum tarzı bişi demişti. Buda aynı versiyon asla hayır diyemiyo erkek o çünkü diye düşünüyor.
İlk defa ışıklı bir ortamda görmüş ,bence canlı yayın azizliğiBeş çocuğu yaparken hiç dikkat etmemiş mi dayının?
O boşluk iyi kavramak içindir üzülme sıkı sıkı sarılBoşluğu çözemedim kız
kukum hiçte taraklı değil gayet seksi hıhhTaraklı demek istedi bence
Kac yıllık evlisiniz ki? Gerçi 5 çocuk varmış her sene 1 tane olsa en az 5 yıllık ama yeni mi dikkat etmiş çok tuhaf kaç yaşındasınızNasıl görmez ki insan
Demek yeni dikkat etti
Ahaha haykırdımmmkukum hiçte taraklı değil gayet seksi hıhh
Ablacım yani eşinin organı da çok estetik değildir sonuçta ama beş çocuk yaptıktan sonra da ayıp oluyor artık yaptiği.Nasıl görmez ki insan
Demek yeni dikkat etti
OWwww limon yemiş gibi diş köklerim sızladıCnm bazıların büyük dudak ince oluyor ondan küçük dudaklar görünüyor
Benim öyle deyil
Bazıları oraya yağ enjekte ettiriyor
Bide taraklisi mi varmisskukum hiçte taraklı değil gayet seksi hıhh
Ay yapmayın lütfen ya. 5 doğum yapmışsınız,idrar kaçırma sorunu yaşamışsınız, eşinizden de utanıp ameliyat olmuşsunuz.Nasıl görmez ki insan
Demek yeni dikkat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?